reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

no właśnie i ja sie przyłączam do tego że robią takie drogie buciki dla maluchów.ja też już się rozglądałam za sandałkami i powiem wam że gdybym teraz już kupiła to wątpie że przez całe lato mały w nich pochodzi bo noga może sporo urosnąć.wiadomo trochę większe mogą być ale nie o dużo.

reklama
Dokładnie, weźmiesz trochę większe, ale przecież to może nie wystarczyć na całę lato i co drugą parę i kolejne 100zł? Koszmar jakiś. Dobrze, że później już tak stopa nie rośnie, przynajmniej tak mi się wydaje...

Dlatego ja wchodzę też do tych mały sklepików z obuwiem i patrzę na ceny bo można znaleźć coś taniej :-)
ostatnio weszłam do podobnego jak ccc ale nazywa sie nie pamiętam i tam są podobne buciki tylko trochę tańsze oczywiście trzeba patrzeć jeszcze na jakość i na zginanie się podeszwy:-)
czasem też bywaja wyprzedaże z tamtego roku więc jak będe kupowała to chyba najpierw poszukam w tych mniejszych sieciówkach a jak nie znajadę nic ciekawego to niestety kupię te droższe;-)

No właśnie tylko minus taki, że nie można obejrzeć tak dokładnie jak w sklepie i tu ryzyko jest, ale kilka razy zdarzyło mi się kupić i na szczęście bez problemów się obyło :-)

nam 2 ortopedow kazalo przyjsc na kontrole...dziwne, ze Was nie poinformowali. Odrazu wezme buciki i pokaze czy sienadaja. Ja sandalki kupilam w zeszlym tyg ale ecco. Za miesiac beda dobre bo idealne na wakacje a tak calymi dniami na ogrodzie to smiga na bosaka :))

s dzien zabiegany. Moj szanowny juz spi wow...Niko padl w minutke..leci serialik na dwojeczce ze Stenka :)

reklama
A tu widze dziewczyny cisza.
u nas dzień jakos minął w miare troche na dworzu bylimy za to jutro mamy plany iść do mojej ciężarnej koleżanki:-)
Małemu po szczepieniu na rączce wyszła duża czerwona plama taki spory obrzęk:-(

Do góry