Tygrysek1985
Fanka BB :)
oj kasiek kasiek nie fajnie z tym spaniem, ale dacie rade
mi wczoraj wieczorem wysiadl zaladek makabra jakas normalnie heh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Nic nie poradzisz na to ze nie mialas mozliwosci uczyc malej od poczatku spania samej, ale jak juz cos postanowisz to tak jak mowi Korra musisz byc konsekwentna. Pamietam ze u nas byl taki czasowy bunt, mala umyslala sobie ze nie bedzie juz spac w dzien. Wrzeszczala jak popazona jak sie tylko wchodzilo do pokoju w ktorym spi. Ale nie dalam za wygrana, wiedzialam ze musze cos wymyslec. No i wymyslilam ze zorganizuje jej jakas atrakce, wyjelam materac i polozylam na podlodze i tak w towarzystwie wszystkich misiow i lalek zasypiala na tej podlodze, potem przenieslismy to wszystko do lozeczka i powoli wyciagalam te zabawki. No ale udalo sie i tym sposobem spi do dzis w poludnie 2 a czasem nawet 3 godzinki. Dla mnie to komfortowa sytuacja szczegolnie w sobote i niedziele kiedy jestem w domu, mam czas na porzadki i na zrobienie obiadu. Wiadomo ze nie wystko zawsze da sie zrobic tak jak w podreczniku bo to sa dzieci a nie maszyny, ale nie mozna dac sobie wejsc na glowe. My mielismy juz kilka takich sytuacji jak spanie. Np. oduczanie smoczka czy pieluch i moge smialo powiedziec ze KONSEKWENCJA to polowa sukcesu.