reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Aguska a ja się zastanawiam czemu Cie nie ma:sorry: skleroza nie boli, zapomniała o Twojej pracy. Jak wrażenia??

Beata pogodę macie bosko, nie ma co :sorry: To od stycznia będziesz mieć 3godz tylko dla siebie? Fajnie, ze młody do przedszkola pójdzie :-)

mama Iza no dziś zaczęłam szkolenie i powiem szczerze że nie wiedziałam że to wszystkie takie skomplikowane:-D ale dam radę:tak:
beata do stycznia już nie daleko;-):-D:-)
mały pospał 3 godziny a teraz szaleje
a w ogóle u Bartusia w grupie chłopczyk o imieniu Bartuś umarł:-(nie wiem z jakich przyczyn ale ja podejrzewam że chorował na coś a jak zobaczyłam tę kartke z imieniem Bartuś to mi serce prawie staneło

Straszna jest dla rodzica smierc dziecka.

Dziewczyny Bardzo sie ciesze, Ze te 3 Godz odpoczne od mlodego :-D
on jest strasznie umpired...liwy :-D

Aguska w hipermarkecie to też pewnie nie jest lekko.

Beata 3godz niby nie wiele ale jednak. Chwila ciszy. Ciekawe jak się będzie sprawował :D
btw super te świeczniki zrobiłaś!!! Ja chce! Ale pewnie mnie nie stać :D

Ostatnia edycja:
Beata no ciekawe jak twój Klaudio będzie sie zachowywał w przedszkolu ale w 3 godziny to sie pewnie nawet dobrze nie rozkręci:-D
Mama Iza ja jestem na stanowisku kasjera fizycznie chyba dam rade choć wszystko muszę podnosić aby zeskanować:baffled: jednak to wszystkie procedury masakra!!!zanim dojde na swoja kase to muszę mnóstwo rzeczy zrobić:szok:
ale każda praca jest dobra póki płaca:-D:tak:

reklama
Do góry