reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

napisałam do niego jeszcze raz smsa
i tak sobie myślę,że dam spokój do poniedziałku bo i tak mi nie dojdzie na weekend ale jak w poniedziałek gość się nie odezwie to napiszę rezygnacje...
I to jest najlepsze rozwiązanie

kolacja przy świecach...:rolleyes2:...i jeszcze kapiel z pianką.....:zawstydzona/y::-D:-)
oooo i ten szampan popijany w kąpieli :zawstydzona/y::-):-)

Uciekam już...miłego weekendu nie wspomianjąc o wieczorze i nocy ;-):tak::tak:

reklama
ja tez zaniedbuje. ale zaczytana jestem w poradnikach dla rodzicow ;-)

Łóżko super, ale ja mam za maly pokoik, no i jakbym malemu takie sprawila to duzy bylby zazdrosny albo co gorsza chcialby zjezdzac i sie wspinac i wyrko poszlo by w drzazgi prędko :-)

co do Allegro, to mozesz napisac wiadomosc jeszcze raz mailowo (zapisz ją sobie dla Allegro na wszelki wypadek) i napisz ze poraz x probujesz sie skontaktowac, w przypadku braku kontaktu do (data) rezygnujesz z transakcji i zgłaszasz to Allegro.... postraszyc nie zaszkodzi a jak ci potem cos bedzie chcial wmusic to napisz do Allegro wklej korespondencje i bedzie po temacie
ale powiem ci ze jak do tej pory tak olewa sprawe to ja juz bym nie chciala od niego wziac towaru. a skad bralas ten materac? ja kupowalam od sprzedawcy Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro 2 materace (te 7-strefowe). Jestem mega zadowolona, super obsluga i szybko wszystko poszło. kupowalam 2 razy (miesiac odstepu w czasie)

a jestem przeszczesliwa bo chyba nadchodzi kres moich klopotow wychowawczych , przynajmniej ze starszym
okazalo sie ze jednak jest ADHD i mialam z nim zapisac sie prywatnie do jakiegos centrum behawioralno terapeutycznego na konsultacje diagnozy badania itp. ale psycholog (w bloku na dole mam taki mini osrodek psychologiczno-pedagogiczny kuba tam chodzi na "trening interpersonalny") powiedziala ze nie musze tracic czasu i kupy kasy bo to prywatnie, bo ona sie wlasnie tym zajmuje wiec mi te wszystkie testy zrobi i wystawi orzeczenie dla szkoły i wkoncu nie bedzie Kuba besztany za swoje zachowanie i nie bedzie musiał pisac 20x "nie bede przeszkadzał na lekcji".... a od wrzesnia ide na warsztaty dla rodzicow o wychowaniu malych i duzych i wogole :) jestem mega happy, moze i mi ta depresja zelżeje jak sobie z nimi zaczne radzic.
Moja mama oczywiscie juz tragizuje i traktuje Kube niemal jak kaleke.... ehh... roznica 2 pokolen robi swoje

no i u Xawka juz widze cechy NADpobudliwosci wiec kto wie.... moze bedzie 2x ADHD... ja chyba tez mialam jak bylam mala ale kiedys sie tego tak nie nazywalo i dawalo sie zaswiadczen.... za to mialam miliony uwag i ciągali mnie po psychologach :-)

no sprawa z materacem załatwiona, po kolejnym smsie dzwonił gościu z przeprosinami że nie miał dostępu do neta
zobaczymy jak długo pójdzie przesyłka
a propos przesyłek łóżko nie dojechało:-(a Przemo w sobotę rano wysłał swojego ukochanego smoka bo jest już duży i za niego pan miał przysłać łóżko
i tym sposobem pozbylismy się w koncu smoka,a łóżko ma być dziś do 16

Anna dobrze że z materacem sie juz wyjaśniło.
U mnie dziś masakra Dawidkowi idą czwórki dolne:szok::szok: Cały dzień tylko wycie marudzenie. Apetytu nie ma jedynie co to pije dużo. Gorączka lekka i ślinotok taki że szok, już go ze 4 razy przebierałam taki mokry:szok::szok: Poprzednie zęby jakoś spokojnie wychodziły,teraz to już nie wiem co z nim robić żeby sie choć na chwilkę zajął i nie płakał:-:)-( Nie wiem co będzie w nocy...aż sie boje myśleć

Hehe, u nas na odwrót było - jak rosły jedynki, dwojki - to ślinotok że dziecko cały dzień śliniak nosiło bo inaczej bym nie wyrobiła :)

A potem już bez śliny, chociaż marudzenie nie mniejsze :)

reklama
Witam
U nas słonaczka dzis brak i ma padać :wściekła/y:
Anna25 łóżeczko suuper!! A mały widze ze zadowolony i taki dumny :tak:, pewnie teraz cały dzien bedzie spedzał na slizgawce ;-)

Do góry