reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Ania łóżeczko super, a mina Przemka mówi za siebie :-)

U nas ząbki póki co wychodzą bezproblemowo...zero ślinotoku, odrobinka marudzenia, niektóre to nawet nie wiem kiedy wyszły :tak:

Był plan...zabawki i piaskownica, po 5 rano to pomyślałam uda się, bo takie słońce było...a teraz tak czarno za oknem, że strach wyjść...będzie burza bo bardzo duszno i ponad 20 stopni ciepła...dobrze, że chociaż wczoraj dwa razy poszłyśmy poszaleć w parku:tak::-)

reklama
dzięki:-Dod wczoraj mam dziecko z głowy;-)
o 5.30 wstał i pytał czy może się ubrać bo pozjeżdżać che:-D
teraz tylko czekać na materac i pościel

u mnie od rana było pięknie,a teraz?leje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

my mamy juz komplet w buzi ale ząbki to była u nas tragedia, do 10 miesiąca zero a potem seryjnie 7 na raz,potem 4...teraz jest sztuk 20:-)

Oby wreszcie się wypogodziło bo wczoraj klapki sobie kupiłam, a w zasadzie to dostałam od teściowej :szok:, a w piatek skoro świt ruszamy nad morze :tak::-)

Z ząbkami to tak jak i z całym rozwojem...co dziecko to inaczej. Podobno ząbki trójki są najgorsze...zobaczymy...póki co 10 jest i jedenesty wychodzi

Anna świetne foteczki widać ze mały zachwycony:-):-)
Co do zębów, noc minęła w miarę spokojnie 2 razy tylko mały sie budził z płaczem, dziś minimalnie lepiej niż wczoraj chyba, mały marudzi ale jakoś dajemy radę.Tylko jeść nadal nie bardzo chcę:-:)-(
U mnie słoneczko i duuszno coś:baffled: mam nadzięje ze uda się troszkę na dworku posiedzieć bo burza to pewnie będzie:baffled::baffled:

u nas są 5-tki juz, czekamy na 6-tki.
ale moim łobuzom szybko zęby rosły
Kubie wyszly pierwsze 2 jak mial niecale 3 miesiace i Xawkowi tak samo tylko on odrazu 4 miał
bardzo szybko im wyłaziły. i szczesliwie nie było bolesnego ząbkowania.

a dzis moje dziecie sobie poszło w konspiracji do pokoju, zdjął pieluche z kupą i wymazał siebie i posciel brata..... poprostu miodzio....

jak tak czytam to się cieszę,że my pieluch już nie używamy:-D;-)
chociaż u nas mazanie kupą nigdy miejsca nie miała,co najwyżej kupa na stoliku:-D

Dzień dobry:-)
Dzisiejszy dzień to spędze między pralką, żelazkiem i kuchnią...ostatnie przygotowania do urlopu :tak::tak::tak:. Już się nie mogę doczekać :-). Nie omieszkam jednak zajrzeć co jakiś czas do Was...tak więc poki co miłego dnia :-)

reklama
Do góry