reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Dziewczyny, pytam Was wlasnie o to spanie, bo sama nie wiem co robic. Niby normalnie o 13 chodzi spac i tak max 2godz spi, ale to uz coraz rzadziej a wtedy wieczorem to tak o 21 juz spi, ale to tez gonic go musze. Teraz np wrocilismy ze spaceru (pogoda bombowa, wczesna wiosna normalnie:)) i powinien juz spac a on ani mysli. Bawi sie w najlepsze. Tyle ze jak nie pospi teraz to o 16 odplynie, a potem na noc to juz nawet o 23 bedzie mu ciezko spac. Koszmar :D

Beata i co wiesz juz kiedy Ci naprawia? Dobrze, ze mrozow nie ma.

reklama
to mój tak wczoraj miał nie chciał spać a na zakupach jak już pisałam odpłynął:confused2:i 22 po wielkich trudach zasną.
ja go zabawiam jak zbliża sie kryzys właśnie koło 15-16 u nas tak jest ale nie zawsze.wtedy staram sie z nim bawić i jakoś sie rozbudza i wtedy pada na nos najpóźniej o 19.
spróbuj go może zabawiać tylko na pewno nie puszczaj bajek bo mój to wtedy odpływa:-D:-D:-D no i u nas jak w tych godzinach wychodzimy na dwór to Bartek w wózku też zasypia:sorry:
dziś mały nie spał i już nie będzie spał mam nadzieje bo mam na dzisiaj plany na wieczór więc dobrze by było gdyby szybko poszedł spać

Aguska boje sie tylko ze jak np pojdzie spac o 19 to pospi do 22 i finito. No ale chyba nie ma wyjscia trzeb zaryzykowac :) Najwyzej poloze sie razem z nim o tej 19 :D

Pogoda mam 0 stopni. Ale tygodnie można skorygowanych składkach pogoda c.-10, który w pogoda nie wzorca. Jest wschód od Moskwy. Przejdź do mojej witryny www.baby5741.com alexa rangi 20000.

Ostatnia edycja:
eeee dziewczyny najlepiej to czasami ignorowac nieproszonych- zmecza sie i pójdą dalej.....:-D

Wiec z tym spaniem to roznie.
Moj starszy syn to spał w ciagu dnia do 4 roku zycia od 13-00 czasami nawet do 16-00 :szok::szok:
A wieczorem o 20-00 mial odlot ale o 6-00 wstawał.
Klaudio to rano lubi pospac do 9-00 a czasami nawet do 10-00....:szok:
wtedy jak zasnie na godz to po 21-00 idzie spac....:cool:
wiec chyba albo rano o 8-00 bede go budzic albo zlikwiduje drzemke w ciagu dnia...:laugh2:

aaaaaa jutro o 11-00 przyjdzie fachowiec- moze bede dogrzana.....:-D

Aguska, Beata póki co jest tak, że zasnął w wózku na jakieś pół godziny bo akurat do domu wracałam i do sklepu musiałam zajść. Obudziłam go siła rzeczy jak do domu wchodziliśmy i póki co chodzi i marudzi, ale na jakoś bardzo śpiącego to nie wygląda ;/ wykąpie go zaraz i nakarmie to może bardziej senny się zrobi. Zobaczymy co wyniknie :D Ciężko wyczuć co z tym spaniem. Fajnie by było jakby miał tak jak Oskar. Idealnie jak dla mnie :)
Oby Ci jutro naprawili, bo to kiepsko w zime bez ogrzewania.

reklama
Do góry