reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Mama-iza moj klaudio o 19-00 zrobil odlot ale od 17-00 marudzil....:eek:
pewnie do 8-00 moj pospi- oby..:-D
moze jak wykapiesz Rafałka powedruje w objecia Morfeusza.....:-D:-D
Moj Oskar dzis mial wolne bo w szkole tez ogrzewanie nawaliło i jutro idzie do szkoly....:laugh2::laugh2::laugh2:
ciesze sie!!!!
od 17.12 ma ferie i caly czas siedzial i bąki zbijał.....:wściekła/y::wściekła/y:

Ale macie dobrze :)
Idziemy na ostatnie siku i koniec.

Beata szybko mają u Was dzieciaki wolne. Dobrze, każdemu należy się kilka dni wytchnienia :)

Nic dziewczyny kończe na dziś. Jutro napiszę jak to wszystko się skończyło. Dobarnoc :*

Ale macie dobrze :)
Idziemy na ostatnie siku i koniec.

Beata szybko mają u Was dzieciaki wolne. Dobrze, każdemu należy się kilka dni wytchnienia :)

Nic dziewczyny kończe na dziś. Jutro napiszę jak to wszystko się skończyło. Dobarnoc :*

w uk dzieci sie nie przemeczaja.....:-D

Oskar w 5kl ma material z 3kl szkoly podstawowej.....:eek:

w lutym ma ferie i w marcu a w kwietniu ma miesiac wolnego i w czerwcu tydz.....:szok:
wiecej wolnego jak nauki.....:laugh2::laugh2:

Iza zagoń goooooo ......:-D

ps- piszac ze mlody poszedl spac o 19-00, u mnie jest godz do tylu.....:-D

z tym spaniem to jakoś ciężko. Moja mała miała okres że przestała spać w dzień, teraz znowu śpi ok. 2 godzin. Tylko, że jak śpi w dzień to wieczorem zasypia przed 22, a to dla mnie trochę za późno, bo muszę codziennie wstać o 4.30. I nie wiadomo co gorsze.

Martusia1605 zdrówka życzę i uważaj, bo to bardzo zaraźliwe.

Hej! My już od 9 na nogach. Rafał zasnął z ciężkim bólem o 22! :D Koszmar jakiś. Dziś spróbuje mu dać ciepłe mleko, może się skusi i zaśnie, kiedyś na niego działało. Nie wiem jak to dzisiaj zorganizować, czy kłaść go spać w dzień czy nie. Jakieś sugestie? :D
A jak Wam minęła noc?

reklama
mama iza wiesz co faktycznie Rafał to wytrwały jest:tak:może spróbuj znowu go nie kłaść w dzień i tak jak piszesz daj ciepłe mleczko i może zasnie?wiesz ja swojemu nadal daje mleko na kolacje przed snem:tak:i chyba to go wycisza
bo ja myśle że gdyby dzieciaki mogły poszaleć na dwórku to by szybciej chodziły spać a tak jak pogoda nie wiadomo jaka to gdzie maja sie wyhasać:confused:

Do góry