reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
eeee no moj tez z 2 razy dziennie kupe zrobi....:-D
starszy zawsze mowi- uwaga skazony teren....:-D
mlody latal 2 godz z kupa- pytam sie
- klaudio kupa beeee???
a klaudio- nieeee beeee, ty beee....:eek:
wiec mu nie przeszkadza....:sorry:

Miałam z mężem jechac do Asdy po zakupy ale zostanie na dyzuze do 22-00 wiec nici z tego....
chciałam kupic dla dzieci polskie wedliny, soki kubusie i kaszke dla mlodego.
jak zamawiam z tesco przez net to czesto daja zamienniki i nie sa to dobre produkty.
ostatnio zamowilam 3 opakowania slaskiej 3x3f czyli 9f a dali jakies badziewie hiszpanskie.
wyrzucilam do smieci 9f.....:eek:
S mial miec wolne jutro ale idzie na zastepstwo, dopiero ma wolne we wtorek...:sorry:
jest tu blisko sklep ale maly wybor, wiecej jest w nim sokow, napojow niz konkretnego jedzenia...:cool:

Ostatnia edycja:
diablica różne są dzieci więc różnie reaguja na nocnik ja myśle że koło 18 msc to już nawet trzeba pokazać dziecku co to nocnik i do czego powinien służyć jeśli nie załapie to za jakiś czas znowu.u nas to trwa do dziś hahaha:-D
mały zrobił później jescze 2 razy siku w majty:confused2::sorry:

Beata u nas najlepszym patentem okazało się latanie z gołym tyłkiem po trawie. Jagoda spuszała ja ze smyczy jak się ciepło z rana robiło tylko w koszulce i stawiała nocnik na tarasie. Bardzo szybko załapała jak jej się po nogach polało. U koleżanki z pracy to były jaj. Jeden z jej małych jak zwalił kupę to uciekał i nie pozwalał sobie zdjąć albo sam ściągał i rzucał gdzie popadło.
też słyszałam dużo opini że najlepiej oduczać w lato
u nas Amelka zaczęła w zimie w sumie najgorzej było z wyjściami bo gdy by tak zalała spodnie w zime ...więc zakładałam jej pampka ale mówiłam,że siku ma wołać nie wolno do pampka i się słuchała nigdy nie miała wpadki a z dziewczynkami miałam już wpadke jedną mam nadzieje,że się nie powtórzy a oduczyły się w lato :rofl2:

u nas Ania pięknie woła, chociaż od czasu do czasu zdażają się wpadki. Pampersa zakładam jej na noc (chociaż ona już nie za bardzo chce) i na dwór. Ale macie rację, jakby było lato to łatwiej.

Moja mała na początku robiła na nocnik i tylko siku, potem chciała na sedes (jak mamusia), więc kupiłam nakładkę. Kupę udało jej się zrobić pierwszy raz na nocnik trochę przez przypadek (poszło z siusiu), więc wychwaliłam ją, biłam brawo i byłam taka dumna, że mała od tamtej pory już kupy w majtki nie robi.

Cześć dziewczyny! Jak tam? U nas w końcu pada śnieg, ale jak na złość młody coś kaszle i nie wiem czy jest sens z nim wychodzić. Pobiega i jeszcze bardziej się doprawi. Muszę to rozważyć jeszcze :D

Aguska impreza jutro?

Ostatnia edycja:
Bry
U nas efekt taki, że nie mogła kupy przez cały dzień zrobić, aż płakała bidulka moja, w nocy troszkę zrobiła i dopiero rano. Odpuściłam jej dzisiaj, bo mi jej szkoda. My zaczęliśmy małą puszczać wiosną, miała wtedy półtora roku, wydawało się, że jest gotowa, bo delikatnie sygnalizowała, ze kupę robi: mamo nie patrz:-p i tak jej do dziś zostało:rofl2:, nie wolno jej przeszkadzać:happy:, siku leje w majtki równo, prób już nie policzę ile było, efekt za każdym razem taki sam- nic z tego. Nawet nakładka nie pomaga

reklama
Do góry