szczesliwa
Fanka BB :)
hey kuna!pamietasz mnie? hihi też rodziłamw kwietniu juz rozmawiałysmy-widzisz rok temu miałam to samo...musisz leżec odpoczywac magneziku wez sobie, nie chodz za duzo...trzymam kciuki kwietniówko za Ciebie i Twojego maluszka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dobrze wiedzieć, że jest nas więcej z tymi dolegliwościami ale że akurat my z tym kwietniem i jeszcze z tymi objawami... cieszę się, że spokojnie urodziłaś bo mi to również daje taką cichą nadzieję

Bo ja to się nasłuchałam, że kwiecień i maj to takie miechy z których sami buntownicy się rodzą i już się boję
i o dziwo przespałam calutką noc, dziś jestem wyspana a mały jest spokojniejszy i smyra mnie rączkami
Tak więc wczorajszy relaks wszystkim wyszedł na dobre!

Z tego co piszecie to dość szybko opadają Wam te brzuchalki! Dziś wypytam gina i wyproszę o wybadanie mojego ;-)

Chyba że woli posiedzieć do maja bo wtedy to ponoć może być chłopiec...?
Po rozwiązaniu będziemy interpretować
ale mój mąż powiedział by więcej na ten temat ;-) zresztą sam jest z kwietnia wiec baranek, ale mogę Ci spokojnie powiedzieć, że byczki majowe są wredniejsze
hihihi
Witam Mamuśki bardzo gorąco)
Troszku mnie nie było
W czwartek miałam wizyte u lekarza![]()
Po raz kolejny widział cipuszkei szykujący sie na dniach poród
![]()
A co do kalendarza to mi na kwiecień też pokazuje dziewczynkę a niestety ale mały już zdąrzył pomachać fujarką na USGChyba że woli posiedzieć do maja bo wtedy to ponoć może być chłopiec...?
Po rozwiązaniu będziemy interpretować
![]()