Lariss
Fanka BB :)
Dzień dobry!!
Meegii mam nadzieje,że już nie urośnie fala... Trzymam mocno kciuki!!
Mój mąż dziś na powodzi jest w miejscowości Tarnawa (chyba nie pomyliłam) i mówi, że woda na równi z wałami jest... Robią co mogą chłopaki, żeby pomóc... Oby ta ciężka praca coś dała...
Sylwia, ja bardzo chętnie na aquaaerobic bym chodziła z tym, że musze poczekać na większą ilość pieniążków
Jak tylko przyjdą, to się zapisuję 
A co u nas...
Adaś się przeziebił i już prawie tydzień walczymy z katarem... Dzidzia marudna, noce kiepskie...
I chyba ząb jakiś idzie, bo to co wyprawia bobas jest nie do opisania 
W poniedzialek musze oddac prace, ktora jest nieskonczona, a przy marudzie pisac jak nie ma
Slawek moj pracuje 24/24, tez musi odpoczac...
Tak wiec ciezko jest
Kuna i Kasperek też chorzy ;( napisze Wam jak będzie co i jak.
Agacie ciezko juz, zreszta sama moze napisac!!
Somiracle duzo sil zycze!! I mase klientów
:*
Adas spi, obudzi sie i idziemy na spacer, goraczki nie ma... Z pogody korzystac trzeba
)
Milego dnia!!:*
Meegii mam nadzieje,że już nie urośnie fala... Trzymam mocno kciuki!!
Mój mąż dziś na powodzi jest w miejscowości Tarnawa (chyba nie pomyliłam) i mówi, że woda na równi z wałami jest... Robią co mogą chłopaki, żeby pomóc... Oby ta ciężka praca coś dała...
Sylwia, ja bardzo chętnie na aquaaerobic bym chodziła z tym, że musze poczekać na większą ilość pieniążków
A co u nas...
Adaś się przeziebił i już prawie tydzień walczymy z katarem... Dzidzia marudna, noce kiepskie...
W poniedzialek musze oddac prace, ktora jest nieskonczona, a przy marudzie pisac jak nie ma
Tak wiec ciezko jest
Kuna i Kasperek też chorzy ;( napisze Wam jak będzie co i jak.
Agacie ciezko juz, zreszta sama moze napisac!!
Somiracle duzo sil zycze!! I mase klientów
Adas spi, obudzi sie i idziemy na spacer, goraczki nie ma... Z pogody korzystac trzeba
Milego dnia!!:*

:-)
oczywiscie on pokrywa koszta naprawy ale musielismy jechac do mojej mamy pozyczyc od niej samochod, bo bez auta nie ma sie jak ruszyc... teraz na dniach jedziemy kupic cos malego dla Mnie - planujemy peguota 206. Pod koniec czerwca czeka nas przeprowadza z obecnego mieszkania. Ale z tego to wsumie jestem zadowolona :-) poniewaz znalazlam super mieszkanie z ogrodem i tarasem - dla Nas jak znalazl jak juz bedzie z Nami Dzidzius i jeszcze nasz Piesek bedzie baaaardzo zadowolony :-)
ale lepiej być przygotowanym na najgorsze niż potem się nie miło zdziwić. Na prawdę bardzo mi szkoda tych ludzi których woda nie oszczędziła :-( cześć z nich straciło dobytek swojego życia :-( My już od dziś jesteśmy w domku i mam nadzieję że więcej nie będę musiała pakować siebie i domu w walizki....