reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

kurde katoryba skąd ja to znam, dzień rozpierniczony jak drzemki nie ma :/ u nas dziś była o 10 (!!! już nie pamiętam kiedy tak wcześnie spała) uwaga całe 40 minut..............................
bez komentarza! kawy nie zdazyłam wypić :/ gdzie można złożyć reklamację? bo przecież ile na zęby mogę wszystko zwalać.
izuniek kaloszki mogę Wam pożyczyć na czas aż Lenka z nich nie wyrośnie. Domi ma za grubą łydkę i nie mieści się w 21, a normalnie ma przecież rozmiar 20... Lencia szprycha to powinny pasować :)
mam info co do basenu - kurs zaczyna się 16.09, tzn jest lekcja pokazowa, można się już zapisywać. No i ta gorsza (jak dla mnie) wiadomość - zajęcia mają być w środy i soboty :/
to tyle. buźka

reklama
hej ho,

wiem o czy mowicie z tym niespaniem. majka przez ostatnie 2 dni po 20-30 min spala. nocka dzis tez tragedia. wreszcie bez goraczki, tylko troche powyzej 37 ale co godz pobudka z wieeeelkim rykiem :/

laski powiedzcie mi jak wyglada ta wysypka przy 3dniowce? bo dzis juz 4 dzien, goraczki poki co nie ma ale wysypki tez nie. ma co najwyzej kilka kropeczek na klatce piersiowej ale to bardziej jak potowki wyglada

sallis - jak to w sr i sob??? oszaleli? to nie wiem czy my bedziemy chodzic...

Hej ho,

Outstanding - brawa dla Majeczki, niech kroczy już śmiało! Z niemowlaka wyrasta już w prawdziwą dziewczynkę :)
Paulineczko - dzięki, będę wdzięczna ;) może i sprzedaż wam podskoczy jak zaczniesz tu wychwalać modele :D
Madzioszka - spoko, nie wybaczę ;) boś prawdę napisała. Beatka jest teraz oazą spokoju przy moim Czorcie.. Gratuluję decyzji zakupowej ;) a w przyszłym tyg. prawdopodobnie zgłosimy się po wypożyczenie konika do skakania, po L. roznosi w domu :p
Katoryba - a gdzie my możemy jechać, jak nie nad morze... gdańsk wzywa na kontrolę, ale robimy sobie dłuższy wypad, 10 dni :D szał! Już mi się mnówsto obaw/zapytań w głowie roi... Ja chciałabym się szarpnąć, aż do mojego rodzinnego miasteczka pociągiem :D a mężu autem by pojechał. A może grupowe zapoznanie z koleją? Byłaby jaaazdaaa!
Sallis - dzięki za propozycję, rozważę, z mężem... (choć jego zdanie znam, że przecież nas stać na kalosze... )
Szkoda, że lekcja pokazowa w terminie gdzie nas nie ma :( ja rozważam basen, by oswoić L. z wodą na twarzy, bo mycie głowy u nas jest trudną kwestią...
Marzenka - życzę wysypu na ciałku Mai! :)

M. właśnie kończy pracę, L. zasnęła, a ja zamiast pakować lub obiad grzać, to na forum...

Miłego weekendu! ;)

Juhu,
Izuniek - a co to a obawy/zapytania? do lekarza? czy odnośnie wyjazdu?
Też nieśmiało pomyślałam o grupowym wyjeździe koleją :) ale jakoś sobie tego wyobrazić nie mogłam i nawet nie napisałam ;P ale może.... ?

Bolcio dziś zdecydował się na drzemkę. Był mega zmęczony po spotkaniu z 2 chłopców (i chwilowym z Hanią). Nowe auta tam były więc ma o czym śnić teraz ;)

Hej ;)

My dzisiaj po spacerku w miłym towarzystwie ;)

Yvonne dziękujemy za miło spędzony czas ;)*

sallis a na jakim basenie te zajęcia i cennki jak znasz może :)?

katoryba ooo to Bolo pewnie frajdę bedzie miał ;)

Miłego dnia ;)*

my również dziękujemy:) super było:*
po naszym urlopie musimy znów się umówić:)

przepraszam, że tak krótko ale Kaloszek domaga się podrzucań i wisi na nodze;)

pozdrawiam!

dobry,

Izuniek a bierzcie go nawet zaraz:D:D

Wyjazd kolejką fajna myśl ale czy damy radę??

u nas masakra dziś młoda wstała z gorączką i rozwolnieniem zaglądam jej w paszczę i co widzę ? dolna 5 trochu zaszalała ta moja mała;/

E: sorrki że egoizmem powiało ale padam na twarz po tym dzisiejszym dniu..

Ostatnia edycja:
Witajcie:)

Izuniek, Yvonne - udanego wypoczynku i ładnej pogody:)

MamusiaNoesi - zajęcia są prowadzone w hotelu Dana: Nauka pływania dla dzieci od 3-go miesiąca zycia | DANA Hotel &Spa
Na dole strony masz cały opis i terminy. Poprzednie edycje odbywały się w niedziele i bardzo to nam pasowało. Teraz raczej zrezygnujemy, chociaż bardzo chcieliśmy dalej kontynuować.

Sallis - może jeszcze zmienią zdanie co do dnia zajęć na basenie.

Katoryba - super Ci ten nowy MT wyszedł. Piesek pierwsza liga:)

My dzisiaj mieliśmy mały wypadek i kolejny guz na czole.

hejka dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!

przeczytałam co u Was - a co u nas??szał ciał i dzikie węże - chyba napiszę książkę na temat "jeden dzień z życia matki":p...nie nie....będzie to tytuł "Wariacje na temat zycia matki" :):):):):):)
szczerze Wam powiem, że nie ogarniam z lekka - tzn brakuje mi rąk - o głowie nie wspominając:p

Siw@ - jestes jeszcze w ZG???

reklama
Witajcie;)
Jak ten dzień szybko zleciał;) od rana w mieście.. i jakoś tak dziwnie mi się po deptaku chodziło;/ nie to co przed przeprowadzką co dnia spacery z mała;) jeszcze zaliczony nasz mały parczek na ogrodowej koło netto:)
Izuniek tu nie ma co wychwalać butów;) każdy ma swoje ulubione marki odziezy, czy obuwia... a sprzedaż i tak jest bardzo duża;) nie to co wcześniej pracowałam w obuwniczym przed ciążą.. ale jak coś to zawsze zapraszam, chętnie pomogę;)
marttini ty dzielna mama jesteś;) chciałabym siebie wyobrazić w roli mamy 3 dzieci;)

No nic teraz tylko czekam aż Roksa mi zaśnie.. i chę zasmakować nowe piwko Somerby, które sobie kupiłam;)

Kolorowych snów;) Dobranoc

Do góry