reklama

Mamy 2011

reklama
o też bym sobie pizze zjadła :) ale musiał mi wystarczyć makaron z kurczakiem i sosem... męża nie ma, więc nie chciało mi się nic szczególnego robić...

anias:) ja zaobserwowałam dokładnie to samo...bardziej uprzejmi, życzliwi są faceci... częściej te głupie komentarze słychać z ust kobiet... a co do kas, to ja drugi raz od 5 miesięcy widziałam, że kasa pierwszeństwa była otwarta ;) raz w carrefour'ze widziałam ta kasę otwartą a za nią ogonek ludzi... wszyscy odwracali ode mnie głowy... mimo, że mój brat głośno powiedział " widzisz ma być więcej tolerancji dla kobiet w ciąży, a tu nikt Ci miejsca nie ustąpi" zero reakcji... nawet kasjerki...

Ach z tymi ludźmi w kolejkach to jakiś koszmar:( Mnie tylko raz przepuścił młody chłopak w kolejce w osiedlowym mięsnym i kilka razy wepchałam się do kasy pierwszeństwa w Tesco, będę się wpychać jak tylko będzie otwarta, a co!!!
Myyszaaa ja chętnie na jakiś wypad do miasta się piszę:) Też myślałam ostatnio, żeby zrobić wyjście brzuchatek, ale będą się gapić ludzie jak tak przyjdzie kilka ciężarówek razem:)))

Ja dziś pierożki ruskie lepiłam - właśnie odpoczywam po ich zjedzeniu (wyszły mniam mniam :tak:).
Co do kas pierwszeństwa - jakoś do tej pory nie zwracałam uwagi na te uprzywilejowane grzecznie czekając w ogonkach, ale czas najwyższy to zmienić!

Wyjście brzuchów? Czemu nie :-)

Myyszaaa jako pomysłodawczyni Wyjścia Brzuchów:) ustal jakiś dzień, godz. i miejsce:) Myślę, ze się wszystkie dopasujemy jakoś:) A jak nie to będziemy negocjować warunki:)

Ja dzis mialam pierogi z Pierozka:)
dzieki Katoryba za info o tej zmianie bo nie dzwonila do mnie ta Pani a zostawilam jej numer kom! dziwne:/
slyszalam juz wczesniej o tej hurtownii w Przylepie i chyba bede sie tam musiala wybrac na zwiady choc teraz kolezanka pojechala do anglii i ma mi duze zakupy zrobic dla synka:)

reklama
Beti1986 - ja sama zadzwoniłam do tej Pani, bo chciałabym się przenieść na kurs październikowy i pytałam o wolne miejsca i niejako "przy okazji" powiedziała mi o tej zmianie. Może bliżej pierwotnego terminu będzie dzwonić do każdego z tą informacją. Fatalnie się składa - być może nie zaliczę nawet połowy zajęć :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry