reklama

Mamy 2011

reklama
Witam!
Już jestem po i mam wrażenie, ze czeka mnie poprawka, Pani zabiła nas 6 pytaniami powalające. Będzie co ma być ot co.

Vii to już nie pierwszy przypadek jaki słyszałam o pomyłce do co płci. niby błąd statystyczny !% to co w zg się tysiącami dzieciaczki rodzą:>? Nie wybrzydzam biore wszystko byle by było zdrowe O!

Kordek to urządzenie jest zadziwiające, nie wiem kto na nie wpadła ale chyba był lekko zdesperowany:-)

Mysza to ile tej karmy bierzesz 15 kg za jednym zamachem? (ja tak przynajmniej robię i zawsze 10 kg żwirku kurier jest wniebowzięty, że to parter:-D

Katoryba jak coś nie ma najmniejszego problemu.

Witam!
Mysza to ile tej karmy bierzesz 15 kg za jednym zamachem? (ja tak przynajmniej robię i zawsze 10 kg żwirku kurier jest wniebowzięty, że to parter:-D

Dla mojej arykotracji - 4 kilo karmy i 15 kilo żwirku :-D Bo moje kocisko nie rusza niczego co nie jest Royal Canin :-D A i domówiłam sprzęt do czesania tego jednego wielkiego kołtuna :-) jak coś mam do oddania szczotkę - dla kota o krótkiej sierści - na długowłosego kota ona jest do kitu...

Pozdrawiam

Myyszaaa a jakiego masz kota ?? wychodzi na dwór, czy to tylko domowy kotek ?? ja też kiedyś bardzo chciałam... i smutno mi, że mój piesek został u rodziców, bo jakoś tak pusto bez zwierzaków...

Mysza to jakiego masz kota? ja mam persa i grzebieniem go lecę z takimi okrągłymi zakończeniami, ale teraz go ogolę jak się mała urodzi. Moje koty to w ogóle ewenementy o ile pers jada wszystko to moja kotka nie ruszyła royala. Mogę zapytać niedyskretnie gdzie kupujesz?

Vii o ile mogę się wtrącić jak chcesz zwierzątko może warto pomyśleć o adopcji? Jakbyś wzięła takiego starszego to i wychowany tj kuwetę zna i będzie wdzięczy za przygarnięcie. Odradzałabym schronisko ale są inne instytucje w zg z których można wziąć, Tak jak ja mojego Kacpra, stary bo stary ale wdzięczny i kochaniutka morda z niego.

Persopodobnego :-) Jakieś półtora roku temu zdecydowaliśmy że chcemy kota :-) Adoptowaliśmy go od babeczki z Legnicy :-) Kotek czysty, łasi się - cały czas domowy na dwór nie wychodzi :-)
No ja zakupiłam szczotke - bo myślałam że będzie ok - ale szczotka po wierzchu czesze... I co za tym idzie - kołtuny robią się przy skórze :-(

mały jak się wydziera to tak wierzga nogami, że sam sobie ten masaż robi chyba. Jest taki silny, że już nie raz mocno oberwałam. W takim stanie nie sposób wykonać mu takich zginań. Robię mu wtedy masaż brzuszka, czasem pomaga.
O kataterach czytałam już dawno. Koleżanka mówiła, że termometrem też robiła. Ale pediatra mówiła, żeby nie robić takich rzeczy, bo można uszkodzić zwieracz odbytu a poza tym dziecko nie nauczy się samo wydalać gazów. Ale sama już nie wiem... może by spróbować... w końcu ludzie tego używają i dzieci później jakoś funkcjonują... A tonący brzytwy się chwyta.

Mysza oby kurier to wniósł bo jak coś to Mikołaj na plecy będzie musiał zarzucić :) albo łopatką na raty wnosić ;)

Madzioszka
pewnie zdasz na 5 tylko tak gadasz... a jak zdrówko?

reklama
Witajcie dziewczyny:)

Ja przez cały weekend leżałam i ryczałam. Coś mnie napadło. Jak mąż pytał się o co chodzi, nie wiedziałam, co mu odpowiedzieć. Po prostu żyć mi się nie chciało. Dziś już ok. Myślicie, że tak witaminy mogły na mnie zadziałać, bo zaczęłam brać ten kompleks dla kobiet w ciąży i z DHA. Chociaż to pewnie pogoda.

apmg - gratuluję córeczki:) Coraz mniej brzuchatek na forum...

Widzę, że z wózkiem nie będzie tak łatwo, jak myślałam, jeśli tyle z nim problemów później, nie wiadomo na jaki się zdecydować.

mysza - ja też czekam na paczkę - coś mąż zamówił i kazał mi nie wychodzić z domu, żeby ją odebrać.

Miłego dnia dziewczyny:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry