reklama

Mamy 2011

hej Laski :)

nadgonić Was to jakaś masakra ;) ale widzę, że nawet za mną nie tęskniłyście, tylko Katoryba zauważyła moją nieobecność ;)

Marttini jeszcze raz witajcie w domu :) super, że Bartuś odnajduje się w nowej roli, a Ala jest złotym dzieckiem :)

My dopiero po 22 zjechaliśmy do domu... sprzątanie i ogarnianie :/ zaczyna się już bałagan świąteczno-chrzcinowy... czasu brak na wszystko :/

dobrej nocy :)

reklama
a kuku :)

Marttini gratuluję odpadnięcia kikuta :)

Izuniek widzę Wy też lubicie jak my podróżować ;)

Beti super, że wyjazd do Poznania się udał :)

Zawalka to chyba za dużo nazbierałaś tych ciuszków ;) coś czuję, że wszystkiego nawet nie założysz ;)

a ja od rana na pełnych obrotach :) przywiozłam kwiaty (które były kupione do organizacji wesel) bo na chrzcinach ma być ładnie, chcę żeby Hania miała ładne zdjęcia, a goście po wejściu do domu mają otworzyć buzie ;) czeka mnie dzisiaj omówienie schematu organizacyjnego z mamą... co gdzie jak i kiedy... do tego muszę zaliczyć tą hurtownię z ozdobami do tortów no i umyć okna, bo coś nie widzę, żeby się kwapili z tym rusztowaniem :/ a poza tym w czwartek mamy szczepienie :(

miłego dnia Babole :)

dzien doberek:)

:) dlatego nie mówię hop....bp to się może o 180st obrócić :szok:
póki co - cieszę się z tej odmiany, bo z Bartolinim było od początku szaleństwo - a teraz to taki kochany chłopczyk...:) wszystko sie przeżyje - tak jak już pisałam , jestem przygotowana na wszystko!!!!

Bartucho nam niezłego stracha napędził....myślałam, że już palec złamany i pierwsza poważniejsza kontuzja...skończyło się na sinym paznokciu i obitym palcu;/ ech....ale nawet nie zapłakał - szkoda mi go bardzo;/

dziś ma się pojawić położna!

I ja się witam wyjątkowo wcześnie jak na mnie, ale koszmary mi spać nie dają:(

vii - wszystkie wiedziałyśmy, że jesteś poza domem i dlatego Cię nie ma na forum:). A ubranka mam w różnych rozmiarach aż do 80cm. Dużo zimowych, które zajmują mnóstwo miejsca. Powodzenia w szykowaniu do chrztu.

marttini - gratuluje odpadnięcia kikutka:). Wydaje mi się, że teraz inaczej wiążą skoro tak szybko odpada. A co się stało z Bartkiem?

Piękna pogoda się dziś zapowiada:). Muszę dziś koniecznie wysłać kartki świąteczne. Trochę późno, no ale może jakoś dojdą na czas.

Miłego:)

hej dziewczyny,

Martini gratulację, szybką masz dziewuchę ;)

Zawalka to nieźle tych ciuszków nagromadziłaś. Ja mam póki co 56 i 62 dość spory karton a oczywiście mój Michał i tak się śmieje, że dziecko ma więcej od niego ;)

Wczoraj przyszła do nas wielka paka z pierdółkami dla małej :) jest tego troszkę. Najlepsza mina mojego męża, który zobaczył podkłady poporodowe i pyta "a te pontony to po co Ci?" :)

hej
witam sie z rana :-) jedno wisi na ramieniu - drugie sprawdza co pisze:-)
Vii - to powodzenia w szykowaniu :-) bo widac male wesele robisz :-D

Zawaka - ja pochowalam co wieksze ale widze z pajacami 68 musze sie pogodzic i je wyciagnac a 62 juz chowac :-) Mala jak nózki prostuje to juz pajac sie napreza :-)

Emri - chyba jeszcze po sobotnim chcrzcie nie wstala :>

Myyszaaa Emri ma chrzciny w niedziele :) dzień przed nami :) a ja nie robie wesela, bo tylko 13 osób... ale chcę żeby wszystko było tip top ;) z racji, że zajmowałam się organizacją imprez okolicznościowych mam dużo fajnych rzeczy i pomysłów ;)

reklama
Myyszaaa Emri ma chrzciny w niedziele :) dzień przed nami :) a ja nie robie wesela, bo tylko 13 osób... ale chcę żeby wszystko było tip top ;) z racji, że zajmowałam się organizacją imprez okolicznościowych mam dużo fajnych rzeczy i pomysłów ;)

A myślałam że w tą sobotę mieli :-) Nie wiem czemu mi się to wbiło w głowę :-) No jasne że musi być tip top :-D Ciekawe jak Ci pójdzie organizacja urodzinek :-D Pewnie będzie od kogo pomysły odgapiać :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry