u nas calkiem niezla nocka. mlody poszedl spac o 20.30 i spal do 1, zasnal 1.30 i tak do 5!!! marudzil bo brzuch go bolal i o 6 zostawilam go z tata w lozku i poszlam na kanape i spalismy wszyscy jeszcze do 9.
martini ale co masz na mysli, ze na miejscu? biedny dartus z tym paluszkiem, najwazniejsze, ze nic powazniejszego sie nie stalo. ale pewnie bedzie to jeszcze dluugo pamietac.
e_v z tymi rozmiarami to zalezy od dziecka. ja np. jeszcze korzystam z 56 a moj maly urodzil sie 55. ale wlasnie mialam was pytac kiedy przejsc na wyzszy rozmiar? kiedy ciuszek jest dobry a kiedy za maly?
marzena z tym kolkiem to niekoniecznie musi sie przydac. wiem, ze emri uzywala ale ona tez pozyczyla od kolezanki. mi przez tydzien bylo ciezko siadac wiec zwykle korzystalam z jednego posladka

da sie przezyc bez tego a jak bedzie tragicznie, czego ci nie zycze, to kupisz w aptece i juz!
madzioszka Beti widze, ze grzeczna dziewczynka. dobrze, ze zniosla wyjazd dzielnie

widze, zo rosnie koleja Pani raczkowska

moj uwielbia jak z nim chodze po mieszkaniu i opowiadam i pokazuje co za oknem. Dawidek ma teraz etap usmieszkow i mowienia auuu, mowie ci przeslodki widok
anias wspolczuje i nawet nie pytam o spacerek dzis bo pewnie wam sie nie chce co? ja mialam zaraz wychodzic ale mlody zasnal w lezaczku 20min temu i czekam. a z Nadusia to macie niezly rollercoaster widze, raz suuuuper a raz masakra.
izuniek macie jeszcze te problemy z brzuszkiem? bo ja roznych rzeczy probowalam i ostatnio kupilam wode koperkowa Gripe Water i u nas dziala. dzis o 1 Dawidek sie prezyl i stekal i mu sie w brzuchu przelewalo i wiedzialam, ze dawno kupki nie robil. podalismy z mezem ten specyfik i nie minela minutka i poszla mega kupa

no i baczki tez latwiej ida.
aaa mam ogloszenie

jakby ktoras chciala dla dzieciaczka to mam do oddania probiotyki lactiv baby. uzywalam kilka dni ale Dawidkowi nie sluza.