reklama

Mamy 2011

Katoryba widzę, że nie odpuściłaś:))) Mój jeden kleik wylądował w śmietniku, bo nie miałam smoka, myślałam o zrobieniu większej dziury w starym, ale jakoś zrezygnowałam...a tu proszę:) Oby efekt był lepszy niż u Fila!

Marzena miałam pożyczone koło, bardzo dobrze się u mnie sprawdziło. Ale na ten moment odradzałabym zakup, bo 1) może Ci być niepotrzebne, 2) równie dobrze służy dmuchane koło dla dzieci do pływania.

Martini malutka szybko nadrobi stracone tygodnie z miaminego brzuszka:) Wydaje mi się, że też mam coś dziewczyńskiego w takim małym rozmiarze, muszę poszukać. Ciuszki po Filipku oddaję na bieżaco dziewczynie, która ma rodzić w maju, bo nie mam gdzie tego trzymać.

Bati stasze panie lubią tak zaglądać:) O to nie wiem co by powiedziała o moim brzdącu, bo w wózku jest bez czapki w taką pogodę, bo się poci grubasek:)

reklama
Ciekawe, czy my też będziemy tak na starość do cudzych wózków zaglądać i dawać "dobre rady":).

Dziś po SR złapał mnie straszny ból podbrzusza i musieliśmy usiąść na ławce na deptaku. Miotałam się jak szalona i wyglądałam jakbym za chwilę miała urodzić. Przechodnie gapili się, jakbym robiła przedstawienie dla nich. Ból był taki, że aż mi się słabo robiło i myślałam, że zemdleję, ale na szczęście po ok. 10 minutach stopniowo przeszedł. Nie wiem co to było, ale raczej nie skurcz, bo macica nie była twarda. Podejrzewam, że Johnny maczał w tym swoje paluszki.

katoryba - a robił ci ktoś kąśliwe uwagi, że nosisz dziecko w chuście?

anias - to ciasto sama będziesz piec?

Przespanej nocy Wam życzę:)

beti szkolić...szkolić...szkolić reagować na durne brudne łapy! oj też bym sie wkurzyła... ja np. rok temu sie nasłuchałam że my bez czapki śmigały długo itp ale mała zdrowa i super rozbójnik :)
marzena a nie lepiej rogala?takiego do karmienia?on wielofunkcyjny i pomaga tez wygodnie spać jak ma sie brzucho....
katoryba problemów z krzywym kregosłupem współczuje -ale dobrze zawiazana chusta chyba nie obciąża kregosłupa? tzreba by było się spytać Sylwi Zg -to specjalistka chustowa o ogromnej wiedzy!

martini super z przybieraniem-tylko sie cieszyc!

vii ty masz bieganie z chrztem a ja organizacja kinderpaty mojej córy ;) już mi dziś opowiedziała co chce....hahhaha malutka spryciulka opowiada mi o swoich urodzinach ;)

dzień dobry w ten uroczy poranek:)

wczoraj był bardzdzdzdzdzooooooooooooooooooooooooooo długi dzień, w ciągu dnia mała spała tylko 2h:/ Padła o 23 i spała ładnie do 4, nakarmiłam ją , przeniosłam do łóżeczka i spała do 7:) Szkoda, że nie można odespać niewyspania heh:tak:

zawalka-ciasto upiecze mi znajoma mojej drugiej teściowej:) Nie dorobiliśmy się jeszcze kuchenki z piecykiem:)

miłego dnia

cześć dziewczyny!

jejciu powoli przestaje mi się podobać ta ciąża :( tak jak wcześniej mało dolegliwości, a jeśli nawet były to do przeżycia (bo tylko swędzący brzuch i wcześniejsze chodzenie spać ze zmęczenia) tak teraz się zaczyna...nie dość, że non stop ziewam i ciężko mi się na czymkolwiek skupić, budzę się od kilku dni codziennie o 5 rano i już do 7 spać nie mogę, to jeszcze potwornie mi gorąco :( generalnie zawsze przez moje serducho upały mi doskwierały bo ciężko się oddychało. No ale teraz jeszcze nie jest gorąco a ja normalnie nie mogę wytrzymać :( we wszystkim mi gorąco, w jeansach to się normalnie gotuję a spódniczki już nie mam żadnej dobrej bo wszystkie z wysokim stanem i dopasowane :/ normalnie dupa :/

eh sorki, że tak zamarudziłam od rana ale jakoś gorszy dzień mam :/

a jeszcze jak przeczytałam Beti o tej babce to normalnie ja bym chyba jej po łapach dała i powiedziała precz z brudnymi łapami i zarazkami od mojego dziecka...ludzie to bezczelni są

Hejo! Ja dzisiaj wcześniej wstałam, właśnie szamię śniadanko:) Okazało się, że nie mam się w co ubrać na te chrzciny:/ moja kreacja wybrakowana...takze musimy lecieć zrobić rundkę po sklepach, potem J zabierze małego, a ja wrócę gdzie coś ciekawego mieli.

Marzena będzie jeszcze gorzej!!! Czym prędzej zmykaj na zwolnienie, bo będziesz tego żałować!

Katoryba jak tam???????

dzień dobry:)

Beti trzeba było jej walnąć:) niestety takie już są te kobity co to myślą że wiedzą wszystko,nam głupio jakoś zareagować a tylko ciśnienie podnoszą.

Marzena Emri ma rację będzie gorzej,uciekaj na zwolnienie bo się będziesz męczyć.

Anias współczuje wojowania, obu dziś lepiej było

Miłego i słonecznego życzę

Witamy w 4miesięcznicę :)
Kleik i na Bola nie działa :/ obudził się 1h wcześniej niż normalnie :/ a potem standardowo po 2h 2x i potem po 1h a potem już pobudka. W dodatku o 4 musiałam go przebierać bo kleksa walnął :| nie wiem czy odpuszczać ten kleik czy próbować może łyżeczką większą ilość?
Ja już po wizycie u lekarza - dostałam 10 zajęć indywidualnych z fizjoterapeutą. Teraz tylko muszę namierzyć jakiegoś konkretnego. Macie może kogoś sprawdzonego? albo które miejsce w ZG możecie polecić jako sprawdzone? na NFZ oczywiście.

zawalka - ciekawe co to było wczoraj z tym brzuchem Twoim...
O chustę ludzie pytają, czy to aby zdrowe dla kręgosłupika i czy mu czasem niewygodnie nie jest i czasem widać dezaprobatę w oczach ewidentną - nie potrzeba słów :/

szczesliwa - to właśnie Sylwia nas wprowadzała w świat chustowy :) spytam jej co i jak z tym tematem.

marzena - wynocha na zwolnienie! nie odpoczniesz ani chwili w tej ciąży jak tak dalej pójdzie, a po porodzie to już na pewno...

reklama
Siemanko :-p

My standardowo od 23 do 3 spałyśmy słodko, butla (przyzwyczajamy się do 120ml) i do 6 znów mocny sen. Potem już nie było kolorowo, matka chciała jeszcze się przytulić do poduszki, więc wzięłam Młodą na kołdrę i próbowałam przekonać, by wytrwała ze smoczkiem w buzi :-) Jednak po max. 3h trzeba znów dać jeść... Do 9 obie wierciłyśmy się w wyrku.

Vii, Madzioszkaa - Ile razy na dobę dajecie butlę? macie stałe godziny? Ja myślę jak to zrobić, żeby było 6xna dobę z dłuuuugim snem w nocy :-)
Marzena - bierz zwolnienie i koniec! Skoro temperatura Ci nie służy, to daj sobie możliwość spokojnego wypoczywania w domowym cieniu ;-) Później, przy (teoretycznie) lepszych warunkach pogodowych, może nie być lepiej.
Emri - powodzenia w poszukiwania kreacji ;-) Z pewnością coś ciekawego znajdziesz :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry