reklama

Mamy 2011

Witam witam:))) Myszaaa jak mogłaś pomyśleć, że od soboty jeszcze nie wstałam...wiesz Ty co?????:) W domu przedświąteczne roboty, do tego nadal walczę ze szkołą i czasu nie mam...

Miłego dnia!

reklama
Witam witam:))) Myszaaa jak mogłaś pomyśleć, że od soboty jeszcze nie wstałam...wiesz Ty co?????:) W domu przedświąteczne roboty, do tego nadal walczę ze szkołą i czasu nie mam...
Miłego dnia!
Oj żartowałam :-) Wybacz :-) Ale pomyśl jak by było fajnie jakby to prawda była :-D

Dziewczyny co do spotkania - INFO NA GRUPIE!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Juhu,
U nas nocka z tych spokojniejszych: 21:30-2:00, 4, 5, wyro, cyc w buzi i wstanie o 8, to całkiem nieźle jak na nas :)
Moje zębiska nawet w dobrym stanie. Zrobiona jedna łatka i jedna jeszcze do wymiany a poza tym ok :)

Izuniek
- dentysta tam gdzie wczoraj Wam pokazywałam, prywatnie, na NFZ to chyba tylko do dwójek można zrobić, za resztę i tak się płaci. Ta kobietka jest bardzo fajna, szybka, nie przedłuża, nie zagaduje, szybko, zwięźle i na temat, chodzę do niej już kilka lat i jestem zadowolona.

zawalka - nie za wcześnie na łóżeczko, no chyba że będzie zawadzało.
Ja tam żadnych zwidów nie zauważyłam, to chyba nie jest ze mną aż tak źle ;P
zimowe ciuszki wywal gdzieś daleko, ja mam w komodzie tylko te ciuszki "na teraz" i te ciut większe. reszta popakowana w worki w szafie leży. Jakby Ci jakichś brakowało, to mogę użyczyć Bolciowych :)

anias - jak chcesz, to możemy się spotkać na trening chustowy, nawet na spacerze gdzieś, tylko mów.

marttini - faktycznie szybko ten pępolek, no i fajnie że taka odmiana po Bartku. Mam nadzieje, że każde drugie takie jest :P

Beti - mój też baaaardzo lubi noszenie, wczoraj na spacerze 2x go wyciągałam z wózka - mały terrorysta... Ale staram się go oduczyć przeciągając czas marudzenia i płaczu i nosząc krócej, bo niedługo to będzie taki klocek, że nie dam rady go nosić.

vii - no wystrachałam się jak do wieczora nie dałaś znaku życia i jeszcze te rolety...
Faktycznie wygląda jakbyś mega impe szykowała... się tak nie wczuwaj, bo jak coś pójdzie nie tak, to będziesz zła a tak to będzie jak będzie.

W ogóle dziewczyny jak Wam jakichś ciuszków brakuje to mówcie!

hehe Katoryba nie wczuwam się ;) zresztą jak coś nie wypala to nie mam tendencji denerwowania się tylko raczej szukam rozwiązania ;) ale to tylko w kwestii planowania ;) super, że Bolo powoli łaniej śpi, za chwile stuknie mu 4 miesiące i oby z tego wyrósł :)

co do ciuszków to też mogę jakichś użyczyć :) mam słodki dresik (różowy) rozmiar 50 :) praktycznie nówka, bo Hania może dwa razy założyła ;) to chyba na Alicję ;) i fajny niebieski pajacyk z lekkiego weluru rozmiar 56 też praktycznie nówka (bo chłopu Hania w nim wyglądała jak Heniek;)) a poza tym też mam już sporo odłożonych rozmiarów 56 jakby ktoś potrzebował (przeważnie różowych :/)

tak tak dziewczyny odkładajcie ciuszki :) jakby co to w lipcu chętnie odkupię conieco :) a tak swoją drogą może któraś z was ma np poduszkę poporodową, której będzie się chciała pozbyć, bo bez sensu kupować nowe takie rzeczy, które przez kilka dni się poużywa (trzeba być ekologicznym ;))

cześć kobietki:)

Nadia chyba się telepatycznie z Bolem umówiła na zamianę. Nie spałyśmy dziś w nocy. Pobudka co 1h, od 3 do 4:30 rozmowa bo Nadusia musiała coś przedyskutować, o 6:30 koniec spania, od 7:40 do 8:40 wiszenie na cycu,pół godziny noszenia na ręku znowu cyc...zapowiada się świetny dzień:/ w ogóle od wczoraj strasznie marudna jest, płacze itd. zęby idą czy jaki grom:baffled:
wyglądam i czuję się jak zombii, zapowiedziałam już T., że dziś jedzą na mieście;-)

miłego dnia

Dzień dobry, cześć i czołem!

Zapewne nie zdołam każdemu odpisać bo i jakże za dużo was wena poniosła:)

Tyle co pamiętam
Marttini gratuluje odpadnięcie kikuta! Szybki bil z niego:) Twoja Ala złote dziecko oby jej tak zostało;) Niestety nie zawsze 2 jest takie;) Jak też nie zawsze pierwsze jest jak Bolo:)

Zawalka nie szalej z ciuszkami bo będziesz musiała sobie dodatkowy pokój jako garderobę sprawić;p

Zęby po ciąży mi się sypnęły trochę może też dlatego, że przed nie byłam na wizycie i sie rozpanoszyło wiem że mam 2 do robienia.

Co do wyjazdu Becik była niesamowita grzeczna, towarzyska spała i miała wszystko w nosie:) noc zniosła jak ta lala wieczorem trochę upomniała się o większą porcję jedzonka i luzik.

W ogóle coś jej się pozmieniało. To że w nocy śpi to oki zdarza jej sie nawet 6 godzin ale i w dzień śpi po 4-5 nawet 8 jej się zdarzyło. Jak nie śpi to 2-3 godziny i idzie spać i przesypia porę karmienia to jej nie wybudzam. Jak wstanie to zje. W ogóle zaczęła mieć ochotę na noszenie i opowiadanie jej co się robi, cały czas trzeba do niej mówić bo się wkurza jak jest na rękach i cisza. Zobaczymy co będzie z wagą jak zacznie tracić to będę ją budzić a jak nie to miłego:D

Dziś młoda zapakowała sobie jakimś cudem włosa do oka, jak to zrobiła to nie wiem. Szalona:)

Mam nadzieję, że nie będzie padać! Miłego

Ależ naskrobałyście....

Vii, Emri - no to szykowanie się zaczęło:):) będą fajniutkie święta:) oby tylko pogoda dopisała, bo coś się łamie...a miałam nadzieję, że już wyjdę z Alunią na spacerek.
Katoryba - no ja się na nic nie nastawiałam jak będzie...ale póki co taki stan rzeczy mi odpowiada:)
Zawalka - pochowaj to co większe:) ja zostawiłam póki co to tylko 56 i 62...
AniuS - sił wiele Ci przesyłam...mogą być już zęby - bo to trochę trwa zanim wyjdą;/

- no i właśnie - ta moja malutka, to w 56 się topi - mam chyba z dwa pajace, 1 śpioszki kilka kaftaników na 50 i jedne śpioszki na 46!!!!!!!!!! wyobrażacie sobie???to jest na nią akurat a nawet ciutkę za duże...te parę ciuszków to od cioci, która miała bliźnięta wcześniaczki!!! tak więc Vii - jeśli mogę odkupić ten komplecik, to jak najbardziej:) napisz co i jak....bedzie miała Alusia w czym na spacerki teraz wychodzić:) bo dresik mam ale dopiero na 62, a komplecik taki welurowy na 56 to jeszcze dużo za duży:) ale ze szpitala w nim przyjechała a co:)
- A Bartuś - był na placu zabaw i dzieciaczki jak to dzieciaczki....przytrzasnął sobie palucha jakąś cegłą czy czymś tam - w sumie nie umiał wytłumaczyć co końca - ale i tak się martwię, bo bardzo uważa na paluszka - jak się zapomni to wszytko nim robi, więc złamany nie jest;/ ale za ładnie nie wygląda;/

Madzioszka - jaka imprezowiczka z Beatki - tzn wzorowa - dała rodzicom się pogościć a sama w kimono:)

Ostatnia edycja:
cześć wszystkim :)

zawalka
- dokładnie mam to samo, komoda bardzo szybko się zapełniła i teraz się głowię jak to ułożyć, żeby było wszystko co najpotrzebniejsze pod ręką. i też zainwestowałam w kartony, pochowam te cieplejsze i większe rzeczy. nie sądziłam, że niemowlak może mieć tyle rzeczy i w dodatku wszystko potrzebne (przynajmniej tak mi się wydaje;)

myyszaaa
- to dziecko tak szybko rośnie, że w 3 tygodnie już za małe są 56 i 62? to ja tych kartonów za daleko nie wynoszę jednak ...

marzena - radzę Ci nie odkładaj sobie szykowania ciuszków na ostatni miesiąc, powiem Ci, że ja już nie daję rady tyle stać przy desce do prasowania, plecy bola strasznie. jeszcze miesiąc temu miałam frajdę, że oglądałam każdy ciuszek i się cieszyłam, a teraz tylko szybko szybko, byle mieć z głowy ;)

miłego dnia :)

reklama
cześć wszystkim :)

zawalka
- dokładnie mam to samo, komoda bardzo szybko się zapełniła i teraz się głowię jak to ułożyć, żeby było wszystko co najpotrzebniejsze pod ręką. i też zainwestowałam w kartony, pochowam te cieplejsze i większe rzeczy. nie sądziłam, że niemowlak może mieć tyle rzeczy i w dodatku wszystko potrzebne (przynajmniej tak mi się wydaje;)

myyszaaa
- to dziecko tak szybko rośnie, że w 3 tygodnie już za małe są 56 i 62? to ja tych kartonów za daleko nie wynoszę jednak ...

marzena - radzę Ci nie odkładaj sobie szykowania ciuszków na ostatni miesiąc, powiem Ci, że ja już nie daję rady tyle stać przy desce do prasowania, plecy bola strasznie. jeszcze miesiąc temu miałam frajdę, że oglądałam każdy ciuszek i się cieszyłam, a teraz tylko szybko szybko, byle mieć z głowy ;)

miłego dnia :)

Mała olała rozmiar 56 :-) i od razu mielismy 62 :-) wiec spokojnie.
Martini jak w rozmowie tel - odłożyłam 50 :-) jak coś dzwoń by je odebrać :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry