Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj żartowałam :-) Wybacz :-) Ale pomyśl jak by było fajnie jakby to prawda byłaWitam witam)) Myszaaa jak mogłaś pomyśleć, że od soboty jeszcze nie wstałam...wiesz Ty co?????
W domu przedświąteczne roboty, do tego nadal walczę ze szkołą i czasu nie mam...
Miłego dnia!

cześć wszystkim
zawalka - dokładnie mam to samo, komoda bardzo szybko się zapełniła i teraz się głowię jak to ułożyć, żeby było wszystko co najpotrzebniejsze pod ręką. i też zainwestowałam w kartony, pochowam te cieplejsze i większe rzeczy. nie sądziłam, że niemowlak może mieć tyle rzeczy i w dodatku wszystko potrzebne (przynajmniej tak mi się wydaje![]()
myyszaaa - to dziecko tak szybko rośnie, że w 3 tygodnie już za małe są 56 i 62? to ja tych kartonów za daleko nie wynoszę jednak ...
marzena - radzę Ci nie odkładaj sobie szykowania ciuszków na ostatni miesiąc, powiem Ci, że ja już nie daję rady tyle stać przy desce do prasowania, plecy bola strasznie. jeszcze miesiąc temu miałam frajdę, że oglądałam każdy ciuszek i się cieszyłam, a teraz tylko szybko szybko, byle mieć z głowy
miłego dnia![]()