Juhu,
Wczoraj zadziałaliśmy z nową butlą TT i smoczkiem 3+ (wiem, że powinien mieć go już dawno ale jakoś się nie składało na zakup) i tak z niego sikało, że mały się co chwilę zachłystywał :/ w rezultacie wypił tylko 90ml. Dałam mu kleik łyżeczką ale tylko kilka dał radę :/ poprawił 2 cycami i spał znowu 4,5h :| dzisiaj ostatnie podejście zrobię z tym kleikiem że rozwodnię mu o bardziej do picia. Jak nie pomoże to poczeka do wizyty u pediatry. A no i znowu rano kupa po łopatki i później jeszcze jedna mniejsza i teraz maluch zagląda co piszę i sadzi kolejną :/ Przed wyjazdem na bank mu nie zaserwuję tego.
Dziewczyny a czy maluchy na piersi też trzeba dopajać w taką pogodę?
emri - działaj kobieto z kręgosłupem, Ty może jeszcze się załapiesz że coś Ci się jeszcze naprostuje (K mówił, że do tak ok 25lat kostnieje) ja już jestem za stara :/
A synalki nasze wybredne księciunia - żaden kleik im nie podskoczy :/
Beti - Dawidek się rozwija a co! z dnia na dzień będziesz widziała zmiany

dzisiaj karuzela, jutro będzie wiersze deklamował

Pediatry nie pytałam, spytam na szczepieniu po świętach.
Marzena - faktycznie tak jest, że zasiłek chorobowy ciążowy i macierzyński liczone są na 100% ale średniej z 12mies :/ ja mam mniejszą wypłatę i to zależy jeszcze ile dni ma miesiąc - w lutym miałam najmniej.
Dzięki za życzenia i dla Was Wesołych Świąt i szerokiej drogi
marttini - ale masz na głowie teraz... 2 chorych chłopów i noworodka. Niezazdroszczę, ale poradzisz sobie
zawalka - pytałam lekarza o chustę. Mówił, że to lepiej niż nosidełka, bo one ciężkie i że może być, bo i tak się dziecko dźwiga, tego się nie uniknie. Ale ja będę nosić mało jednak bo mnie boli

mam nadzieję, że po tych ćwiczeniach będzie lepiej i będę mogła częściej nosić.
Madzioszka - jakoś nie słyszałam żebyś się zapierała przed tymi LODAMI ;P
vii - kobieto to się odzywaj jak idziesz na spacer a nie straszysz tylko, że masz tyle roboty z tymi chrzcinami... a w ogóle to ja tylko ciągle ogłaszam się na spacer i wydzwaniam po Was <foch> od dziś to ja czekam na propozycje
p.s. a jednak byłaś na ciasteczku, bez nas????????????