reklama

Mamy 2011

Hej
Wczoraj dopiero o 18 do domku wróciliśmy :-) Dzieciaki jeszcze dziadków męczyły :-)
A dziś ja otwieram dzień :-) Marzenko spokojnych świąt i szerokiej drogi:-)
U mnie chwila ciszy bo jeszcze śpią :-D A ja nie wiedzieć czemu już nie mogę :-D Moje szykowanie do świąt kończy się na zaprowadzeniu maluchów i siebie do dziadków :-D Co by się nie chwalić :-)

Co do pytań o kolejne dzieci - mnie bawią wszyscy którzy widząc mnie z dwójką - mówią mi jaka to będę szczęśliwa :-P nie no super że będę - ale jak dwójka dzieci ma mi to zagwarantować to nie wiem :-D Może będę tak zmęczona że nie będę wiedzieć co się dzieje dookoła mnie :-D To chyba o to chodzi...

U mnie ze spisu nikogo nie było jeszcze :-) Ale pytania niezłe :-) Może oczekiwali odpowiedzi na jakie zajęcia pozażłobkowe małą zapiszesz :-D

Pozdrawiam :-)

reklama
I ja się witam dość wcześnie:)

Wczoraj miałam tyle zajęć, że nie zdążyłam nic napisać. Rodzina przyjeżdża do nas na świąteczne śniadanie i jednak muszę coś tam wykombinować dla nich, a i mieszkanie jako tako ogarnąć. Wczoraj na SR mieliśmy iść zwiedzać porodówkę, ale było tyle rodzących, że nie dało rady. Podobno przepełnienie z powodu świąt, ale o porodzie przecież i tak nie kobieta decyduje.

Dziewczyny, a gdzie ta Żyrafa, bo może tam zajrzę, chociaż popatrzeć sobie, bo ubranek już nie mogę więcej kupić:).

vii - a ten koleś od spisu okazał Ci jakiś dokument potwierdzający, że ma takie uprawnienia? Słyszałam, że dużo oszustów chodzi i trzeba wylegitymowywać spisowców. Wszystkiego najlepszego dla Hani:)

madzioszka - jak możesz tak brzydko nazywać swojego wspaniałego męża? Chyba masz z nim za dobrze...:)

mysza - jak to było z tym KTG? W danym dniu się rejestrować, czy dziś mogę zarejestrować się na wtorek po świętach?

Dziś kolejny piękny dzień. Chyba się dziś chwilkę poopalam na balkonie:) Miłego:)

Ostatnia edycja:
a kuku :)

kurczę normalnie przez swoje dziecko się rozleniwiam... zasnęła po 19 i wstała po 6, poszła dalej spać i w stała teraz... leży i gada :) chyba na swój 3 miesiąc ma taki dobry humor :) 3 miesiące temu o tej porze jadłam śniadanie ;)

Zawalka żyrafa jest na Wyszyńskiego, za bankiem PKO jest taki budynek, gdzie jest kwiaciarnia i ogrodowy, z drugiej strony budynku jest żyrafa :) dziękujemy za życzenia :)

Myyszaaa
chyba masz rację, że to o zmęczenie chodzi ;)

a u nas postawili już nawet rusztowanie koło kuchni :( załamka w domu ciemno i ponuro, bo wszystkie rolety pozasłaniane :( a wczoraj jeszcze G umył okno w kuchni licząc, że tą stronę zostawią na po świętach :/

Witam:)
Dziekuję za rady odnośnie mleka-tak też zrobie termosik i pojemniczki na mleko (juz zamowiłam na allegro). A tak swoją drogą to podziwiam Was że tak regularnie tu piszecie bo ja od wczoraj się zabieram i nie mam kiedy-albo po prostu jestem kiepsko zorganizowana:) Dziś czeka mnie pranie, prasowanie i sprzątanie-czyli same "przyjemności"...Miłego dnia

Cześć Dziewoje :-p

My wczoraj wybraliśmy się na zakupy, Fokus i galeria Auchan... Mała spała, nawet na karmienie się nie obudziła... Szukałam pomysłu na kreację świąteczną i chyba coś zmotam :-) Potrzebuję jeszcze tylko rajstop. I tu proszę o pomoc: Gdzie w okolicach Wyszyńskiego dostanę dobre rajstopy, też kolorowe????????????

Aniołeczku - z czasem będzie więcej czasu na klikanie ;-)
Vii - przynajmniej w święta chętniej wyjdziecie na sapcery, by zobaczyć świat a nie tylko rusztowanie ;-)

M. zabiera Nas dziś na obiad, tajemnicą jest cel wycieczki :D Znikam się szykować...

Miłego dzionka, uważajcie na słońce ;-)

dzień dobry.

Zawalka a w nos nie chcesz:>? Co mi tu mojego będziesz bronić;-) Ładnie to tak nie wspierać mnie tylko rodzaj męski:D
Wbrew pozorom mój ma wady, dobrze się przy obcych kamufluje... :-D Wczoraj jak wpadłam do niego do roboty to akurat zastałam go na flircie z hostessa co to niby ona go zaczepiła. Ja już znam te jego ona go! Gawędziarz pospolity jeden! :wściekła/y: zaraz oczka maślane robi do innych.

Vii a nie widziałaś tam takich tycich opaseczek na główkę? Dobrze, że zakupy się udały. ja chyba się też ta wybiorę kiedyś jak mi czas pozwoli i będę chęci.

Gratuluje 3 miesięcy Haneczki! i 4 tygodni Elizki;D

Wróciłam od lekarza, jak zawsze miły i nic nie powiedział że tak po fakcie. Blizna wygojona ok, nie zostało nic w środku i tez wygląda ok. Dopatrzył się tam płynu i mówił że okres idzie ale nie może mi powiedzieć konkretnie kiedy za tydzień albo za dwa. ALE dalej mam zapalenie... dostałam clotrimalozum wychodzi, że mi nie doleczyli w szpitalu:wściekła/y: eh. Z planu nici... no napić się mogę.

Miłego lasencje!!

dziś zakalec W idzie z małą na spacer chce iść w kierunku ochlii jakieś chętne:>? Ja sobie na ludzie posprzątam chałupę o!

madzioszka - mogę się założyć, że W. rozmawiał z ta hostessą o Tobie i Beatce:). Pewnie chwalił się jakie ma cudowne laski w domu. A ciężarnej się nie bije:P

Po raz pierwszy dziś zasłabłam. W kwiaciarni na Krakusa. Pozazdrościłam Vii kwiatów i też sobie sprawiłam. Później siedziałam tam na krześle z pół godziny i dostałam nawet wodę do picia:). Te "upały" źle na mnie wpływają, a co będzie w maju...

vii - to już nie mogli z tym rusztowaniem poczekać kilka dni. Pewnie i tak będą się grzebać jak muchy w smole i kilka dni nie zrobiłoby im różnicy. Dzięki za info o Żyrafie. W nast. tygodniu wybiorę się tam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry