reklama

Mamy 2011

No właśnie - będę musiała wypróbować czy to K czy D - K mam w kapsułkach, witD3 ma w kropelkach, przy Bartuchu sprawdzał się Vigantol, ale podobno wycofany ze sprzedaży - teraz mam JuvitD3 - ale trzeba będzie sprawdzić co malutkiej służy....
Emri tak jak piszesz - wcześniej przecież dzieciakom się K nie podawało;/ od 7 rano jak wstała najadła się, i zazwyczaj zasypiała na kolejne 3godziny - a tu płacz - zero uspokojenia;/ ani cycuś - bo przecież nie głodna, smoka - nerw i wypluwanie, nie chce załapać - na chwilkę tylko, a potem wypycha językiem i nie utrzymuje w buzi;/spać tym bardziej nie...postękała w końcu, poleżała i od godziny dopiero śpi...tak coś mi się wydaje, że zaczyna się "ta ciekawsza" forma życia mojej córeńki:)

- dziś spacer sobie odpuszczam....balkon otworzyłam!
ps.
dzwonili znów z pracy i mam przed 15stym maja się pojawić osobiście (!) w siedzibie, bo podobno jakaś propozycja dla mnie - nie chcieli powiedzieć co i jak....że to nie przez telefon - no więc kolejny powód do myślenia a co!! normalnie co za dzień dzisiaj...

Ostatnia edycja:
reklama
U nas poprzestawiało się wszycho... Wyszło na to, że karmię Lenę na żądanie. Po śniadaniowej porcji o 10 był krzyk i marudzenie, oczywiście na rączkach spokojniej. Lekko przysnęła, więc zapakowałam mleko i wodę, Młodą siup! do wózka i heeeja! Do 14 spacerniakowanie, bez pobudki na butlę. W domu zjadła i znów swój meksyk odprawia... :( Ciekawe w jakim humorze pójdzie na spotkanie z księdzem? :/ A ja później mam wizytę u gin... Szalony dzień!

Marttini - jak mają propozycję to dobrze :-) a czegoś nowego w Zg zawsze możesz szukać :-)

Tak, majówka... ALbo pogoda będzie do d**y albo zdrowie...

hej ;)
jestem tutaj nowa i jeżeli moje pytanie było zadane wcześniej to z góry przepraszam ;)
Gdzie przyjmuje dr Hołowczyc ?? Czy wiecie może czy jest dalej zastępcą ordynatora na zielonogórskiej porodówce ??
Chodzę do lekarza we Wrocławiu bo obecnie tutaj mieszkam ale będę rodzić w zg i przed samym rozwiązaniem chcę już się przenieść do lekarza do zg ;)
pozdrowienia z burzowego Wrocławia

Dzięki wielkie za odpowiedź ;) wiem że to pytanie się na pewno powtarzało ale zależy mi na dobry lekarzu więc kogo polecacie ? Lekarz we wrocławiu powiedział że prawdopodobnie czeka mnie cesarka więc chciałabym mieć lekarza, który pracuje również w szpitalu .....

dzien dobry z rana:D

Dziś sobota dzień rodzinny, eh a ja znów sama. no trudno jakoś wytrwam:)

co do lekarza każda z nas może odradzić Tobie jakiegoś lekarza z osobistych powodów.
Wszystko zależy czego oczekujesz od prowadzącego. To jak będziesz potraktowana na porodówce raczej nie ma znaczenia od tego kto Ciebie prowadził. Mogę wiedzieć dlaczego CC?

Witajcie w prawie majowe południe:)

Pewnie przez te kilka dni będą tu straszne pustki. Pogoda jak na razie dopisuje. Oby tak dalej.
witaj na forum gogoja:)
Chętnie bym sobie gdzieś wyjechała na tą majówkę, ale boję się, że Johnny może się zdecydować na rozpakowanie, a w naszym przypadku braku samochodu może nie być zabawnie gdzieś w lesie urodzić:).

Bawcie się dobrze na wyjazdach i spacerkach:)

jejku zawalka to Ty już coś czujesz, że ten moment nadchodzi? u mnie totalna cisza, nic a nic sygnałów z wewnątrz :)
a na forum faktycznie pusto, ale to dobrze, nie ma co siedziec przed komputerem w taką piękną pogodę :)
pozdrowienia

reklama
Madzioszkaa CC dlatego że mały już jest duży i niestety mam problemy z szyjką macicy ;/
Paulineczka widziałam kiedyś taką herbatę w herbaciarni obok elżbietanek ale nie wiem czy ta herbaciarnia jeszcze istnieje i czy takowa herbata jest dostępna ;) myślę że bez problemu dostaniesz ją w sklepach herbapolu ;)
Zawalka dziękuje za powitanie ;) mam nadzieje że się tutaj zadomowię ;)

Co do lekarza w takim razie oblukam dokładnie forum i może kogoś wybiorę wiem tylko że na pewno nie będzie to pani Cegielska bo mam z nią nie miłe wspomnienia ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry