Spoko loko
Emri Hania dostaje tylko kaszkę raz dziennie i właśnie taką bez owoców... co ja poradzę jak mlekiem się nie najada... a tak przynajmniej jest z 4-5 godzin spokoju i nie je co chwile... jest najedzona i bardziej pogodna

jak zacznę podawać inne rzeczy to będzie mniej mleka a co za tym idzie mniej kleiku i kaszy... no inaczej się nie da... rośnie i nie będę jej karmić co 2 godziny, bo samo mleko to za mało... a 150 ml to taka normalna porcja dla malucha, który skończył 3 miesiące, także wydaje mi się, że Filo nie dojada w dzień...
Marzena u nas faktycznie pokoik Hania różowy

był robiony na ostatnią chwilę, bo my nie mieliśmy kasy a później moi rodzice stwierdzili, że musi być zrobiony, bo nie będzie gdzie małej połóżyć spać jak np ktoś do na przyjdzie

i też jest położona tapeta, bo były gołe mury i na szpachlowanie, tynkowanie i ścieranie nie było już czasu... tapeta jest różowa (ale nie jakaś rażąca w malutkie - gdzieniegdzie serduszka w żółtym kolorze), meble są jasne (z mojego starego pokoju), dużo misiów, kolorowa lampka, jakiś duży motylek

a firanka jest w takim kremowym kolorze z beżowymi kropeczkami (też z mojego starego pokoju

) no i pokój jak najbardziej wygląda na dziecięcy