ależ naskrobałyście no....
- ja jakoś nie mogę się ogarnąć strasznie senna chodzę - i nie to by dziecina nie dawała mi spać, bo śpię - ale chyba to żelazo trzeba sobie zrobić, jakaś bardzo zmęczona łażę;/dzisiaj w nocy obudziła się tylko o 3:30 wczęsniej jadła o 22 a wstała 10po7dmej - a ja o tej trzeciej nie mogłam oczu otworzyć by wstać do karmienia, masakra...a jeszcze Alka nie płacze jak głodna tylko tak dziwnie stęka, jęczy prycha - i ni w ząb nie może mnie to dobudzić by wstać na nogi;/ ech....jeszcze Bartuń wstawał na siusiu o 5tej i wołał, a ja nie słyszałam ani trochę - Mirek mi opowiadał, normalnie jak dla mnie szok;/ bo ja na każde jego wołanie się budziłam zazwyczaj - nie podoba mnie się to;/ bo jakoś to do mnie nie podobne....
- wczoraj korepetycje wypadły super

mała się uczy chemii że hoho - wyssysa z mlekiem i jeszcze matka tłucze jej bite dwie godziny o stężeniach

gdyby tak było, że na każdych korkach będzie spac...trzeba się zastanowić czy nie wrócić na zawodowe ścieżki hehehe no nic...dzisiaj też jedne korki mnie z rana czekają...
- Aniu - powodzenia dla Bartka! dobrze, że pogoda się poprawia

a pierwsza spowiedz ojjj niezłe przeżycie - pamietam jak kolega się spowiadał przed nasza komunią i mama kazała mu spisać wszystkie grzechy na kartce by przeczytał księdzu - rozwinął tę kartkę - i jak czytał to wszyscy słyszeliśmy - a tam np...nie powiedziałem mamie, że podarłem spodnie wchodząc na to stare drzewo, na które nie mogę wchodzić

itd....czytał i czytał
- Vii - no to widzę, że szykują się zmiany na mieszkanku

fajnie - ja lubię choć czasem poprzestawiać i już jest inaczej
ps.
rozmawiałam przed chwilą z szefową...jestem w totalnym szoku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zaskoczyli mnie niesamowicie, no szczerze to ja mam teraz niezłą zagwózdkę co z tym fantem czyli propozycją zrobić.....mam być w piątek 13go

podpisać jak się zdecyduję NOWĄ UMOWĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na czas uwaga - Nieokreślony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!