reklama

Mamy 2011

Cześć dziewczyny:)

madzioszka - tak, czuje się okrzyczana, ale nie żałuję, że się wygadałam:). A Beatka, jak będzie taka niedostępna, to Bolo sobie inną znajdzie - w końcu babeczek na forum jest mnóstwo, a i konkurencja mała:). A z tym wzrostem Beaty, to może jednak p. Krysia miała rację. Ciekawe ile wzrostu przepowie Johnny'emu.

marzena - tez radzę Ci kupić już mebelki dla M., bo śmierdzą nowizną. Ubranka już zdążyły przejść tym zapachem, ale na pewno nie będę znów ich prać. A jakiś zapachowych saszetek boję się tam umieszczać. Lepiej niech jeden zapach już będzie. Szerokiej drogi:).

anias - Oby pogoda Wam dopisała i humory.

vii - nie bądź dla siebie taka surowa, czasami trzeba trochę zwolnić. W końcu o Hanię dbasz bardzo dobrze i ma u Ciebie jak w niebie:).

marttini - widać, że nie chcą stracić dobrego pracownika. Solidna firma. A z dojazdami...no, cóż nie ma nigdy idealnych rozwiązań.

katoryba - a z Twoją pracą już się wyjaśniło, bo jakoś nie kojarzę, żebyś coś pisała na ten temat?

beti - Już kupiłam stanik laktacyjny. Obwód wzięłam taki, jak teraz mam, bo faktycznie nic nad żebrami mi nie doszło, a miseczkę o rozmiar większą, niż teraz mam, bo wkładka musi się zmieścić, a i jak cyce napęcznieją to miejsce będzie. A jak chusta się sprawuje?

Miłego dnia wszystkim:)

reklama
Hej dziewczynki

W nocy maly sukces-mała spała od 23 do 6 rano:) niestety teraz ani myśli o śnie a ja nie mogę wyjść na spacer bo czekam na kuriera:/
Martini -gratulacje, zazdroszczę takiej propozycji umowy bo sama chętnie odebrałabym telefon w takiej sprawie.

Dziewczyny w czym pierzecie ciuszki maluchów?macie jakieś sklepy, w których korzystniej można kupić proszki i płyny?

a my dzisiaj uziemieni na amen w domu...wkurzyłam się na maksa, bo albo ktoś nas bardzo nie lubi, albo nie wiem - zwykły wybryk huligaństwa;/ wcześniej nie było problemów..tzn...o co chodzi - a oto, że jeden raz nie chciało mi się te parę schodków znieść wózka do wózkarni i jedną noc stał pod schodami - efekt??? wszystkie wykręcone wentylki w kółkach...no nic, da się przeżyć - wentylki można dokupić...ale wczoraj byłam na zakupach i małym spacerku (widziałam się PauląZG:)śliczny już ma brzuszek:):):)) - biegusiem na korki na 14stą i postawiłam wózek pod schodami, zakupy na górę, - Alunię też - no i sobie dzisiaj w nocy też stał.....chciałam dzisiaj wyjść a tu - w dwóch kółkach zero powietrza!!!! masakra....zła jestem jak osa;/ normalnie...i podejrzewam kto mógł się tak zabawić - bo zejść samo nie zeszło to powietrze, bo jak pomyślałam, to już kilka dni bez nakrętek na te wentylki chodziłam i powietrze nie schodziło;/ ...zero kultury - za czasów wózkowych Bartucha, to wózek bardzo często stał na dole, jak i mój tak i sąsiadów i nie było takich historii - Ci sąsiedzi z dziećmi już nie mieszkają - ale no ja bez wózka to jak bez ręki!!!!

co do pracy......to więcej na grupie napiszę....dojazdy do pracy to jeszcze pikuś - chodzi o czas - to jakby nie patrzeć codziennie po 10godzin poza domem - przy jednym dziecku jakos dawało radę - ale przy dwójce - ciężko to widzę. A docenienie i pochwały (no dopiero chyba zauważyli co ja tam zrobiłam jak mnie nie było) nie powiem miło połechtało moje ego:) tylko chcieli by jak najszybciej:) że niby bardzo na mnie czekają - a ten koleś co jest na moje zastępstwo nie radzi sobie totalnie....

hallo!

Zarzucam tematem bo mnie prosili:)

Jutro o 20 mój matołek czyli W. zgadał się z L. Katoryby i chcą iść na jakieś piwko. Wiem, że na ostatnią chwilkę ale. Któryś z panów chętny? Przygarną wszystkich

Mój P. odpada - będziemy jutro na 18-tce:)

Ledwo wróciłam z tego Waszego spaceru, ale kupiłam w Carrefour pampersy premium care 78 szt. za 41,99 zł - podobno promocja - nie orientuje się jakie są ceny gdzie indziej.

Heloł wieczorne,

Drugie podejście do soczku marchwiowego: klapa, drugie podejście do jabłuszka: mniam, mniam :) tak śmiesznie wywala jęzora i mieli nim hehe zamiast po prostu połknąć ;P
Ja po tym spacerze padaka jestem straszna - chyba odwykłam a w sumie takiego długiego i dalekiego to chyba jeszcze nie miałam.

vii - ale z Ciebie leniuch :) a ściany też robicie w tym 3cim pokoju? Spać będziecie rozumiem na tym starym wyrku?

marttini - ale super z tą pracą! fajnie, że Cię docenili i w ogóle wszystko się fajnie ułożyło a z dojazdem sobie poradzisz :)
Z tymi kołami to ładnie Cię urządzili :/ to jednak musisz chować wózek skoro taką wiochę sąsiedzi robią :( przykre to...

anias - powodzenia w uroczystościach :) czyli jednak Nadusia jest pierwszą inno-jedzeniową na naszym forum, tak cichaczem jej to jabłuszko podałaś - nic się nie chwaliłaś babo!

Marzena - miłego wypoczynku

Beti - ja też na sam koniec nocki biorę małego do wyra jak już nie daję rady z odkładaniem go co chwilę bo jęczy. Ale zwykle trochę poje a mnie już plecy bolą :/ jak ma zamknięte oczy to się wierci i stęka a jak tylko otworzy to pełen uśmiech :D i nie da rady już go namówić do spania.

Aniołeczek - ja piorę w Persilu Sensitive. Przywozi mi znajomy z Niemiec. Płyn od niedawna wlewam odrobinkę Lenora Sensitive.

Maluch prawie przysypiał przed 19, więc szybka kąpiel, jedzonko i padł. Pospał 20min i oczy jak 5zł i pełny i śmiech :/ aktualnie walczy i stęka ale chyba padnie :) śmiać mi się z niego chce jak tak walczy sam ze sobą
Dobranoc wszystkim małym i dużym :*

Ostatnia edycja:
reklama
nie chce mi sie odpisywac:) postaram sie jutro jak wroce z Poznania ze studiow.

zawalka faktycznie promocja bo premium care sa najdrozsze z pampkow ale na niemowlece kupki najlepsze bo cale sie tam wchlaniaja! ale sa dosc duze jak na 1 rozmiar, takie jak 2 new baby, takze jakby sie okazaly za duze to mozesz kupic pozniej 1 new baby. premium care sa moje ulubione choc teraz mam okres na testy roznych i ciagle gdzies jezdze i kupuje pieluchy, chyba mam juz zapas na miasiac:)

martini chamstwo z tym wozkiem. normalnie na policje ich podac. jak im pzreszkadza to mogli najpierw przyjsc i poprosic zeby znosic wozek do wozkowni. beda mala dziewczynke krzywdzic. normalnie sie wkurzylam!!!

katoryba a, ze tak powiem to co zrobicie z Bolem jak pojdziesz do pracy? wracasz od razu na caly etat? jak sie w ogole z tym czujesz? szybko zlecialo... i pomyslec, ze kiedys urlop macierzynski byl jeszcze krotszy:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry