reklama

Mamy 2011

hello pospacerowo:)

Właśnie wróciłyśmy zrobiło się ukropnie ale w cieniu w parku przyjemnie się siedziało:) Fakt dali mi dziś fory z tym przepuszczaniem pewnie przez te chustę (Dzięki Ci Katorybo!:))

'emri nic mi o stypendiach nie wiadomo, ale ja już kończę studia to i nie pytałam jak to będzie. kicha ogólnie jak tylko dla wybitnych. Na UZ jak to na UZ. jutro muszę iść na cały dzień i mam nadzieję, że W. będzie mógł z Beatrycze zostać. Ogólnie to mam kilka przedmiotów z głowy i jutro jak pozaliczam to już w ogóle. Tyle, że nie będę się bronić żeby nie stracić ubezpieczenia zdrowotnego przez ten rok. tak myślę. zobaczę jeszcze.
Miłego laski!

reklama
- hejka:)

a ja dopiero tutaj dzisiaj weszłam - byłam dzisiaj u swego gina, bo niepokoi mnie już to, że wciąż krwawię - długo trochę;/
poszłam na 10tą a wyszłam przed 13!!!!!!!!!!!!!!M z małą spacerował
- niby wszystko w porządku, ale jak będę krwawic jeszcze 2tyg to mam przyjść - przepisał mi Cerazette - brał ktoś?????jak się po tym czułyście???

witamy się i my:)

po szczepieniu i po wizycie u ortopedy. Dzisiaj Naducha nie dała się dotknąć białym fartuszkom:/ Waży 6600 i ma 64 cm ,klasuje się powyżej 50 centyla więc jest ok. Wizyta u ortopedy też super/oprócz masakrycznej kolejki/ :bioderka są ok.
u sąsiada z dołu chyba trwa remont od 7 rano wiercenie na maksa, Nadia rozdrażniona bo pospać nie można-kanał:/

p.s. będziecie się śmiać alllleeeeee...... to co wzięłam za zęba okazało się twardą naroślą imitującą ząb:-D u pediatry my mówimy, że jest ząbek ona patrzy, dotyka i siara jak nic:-p

miłego popołudnia

Anias no to chyba Filo ma to samo...bo to jest biała kropka na dziąsełku, ale od dłuższego czasu nic więcej się nie dzieje...jak to nas oszukują te dzieciaki nasze:)

anias be be z ciebie mama. zeby zebow nie rozpoznac i tak sie chwalic na okolo;)

katoryba ja tez tak robilam, ze nie karmilam zakazdym razem jak maly sie obudzil. jak Bolo sam zasypia w krotkim czasie to znaczy, ze nie glodny tylko chce sie poprzytulkac. zobaczysz, ze po kilku dniach zmniejszy sie ilosc karmien.

emri wspolczuje zlobka:( a prace na pewno znajdziesz, jeszcze jest troche czasu. a z tym stypendium to byloby chamstwo!!!

madzioszka Beti to silna babka bo moj to nawet jeszcze nie siega po zabaki jak mu daje.do siadania tez sie nie bierze. poki co do siadania tez sie nie bierze. ale za to robi dziwen wygibasy jak jest na brzuchu. wczoraj stanal tak na glowie i stopach a tyleczek mial wypchany do gory. komedia:)

marzena jak lubisz palace to tu jest ich mnostwo!!! teraz zalozona jest tu fundacja Dolina palacow i ogrodow kotliny jeleniogorskiej i wszystkie zabytka sa remontowane badz beda. jestem pod wrazeniem jak niektore sa odpicowane, np. w palac Wojanow.

my dzis wycieczke zaliczylismyi teraz idziemy na chill out przed nasz palac:) na piwko. Dawidek jest grzeczny az mnie zadziwia. i dziszalicz pierwsza kapiel pod prysznicem z mama a tata bedzie polewal:)

z rana upał a teraz jesień... przewrotna ta pogoda...

katoryba tak to jest...zawsze coś wyjdzie-hehehe coś o tym wiem... ;)

emri współczuje :( i nie smuć się-bo może do tego czasu uda się coś wymyslić... trzymam kciuki za was!

marzena-ja mam wielki brzusio i też rzadko fory ;) nauczyłam sie wchodzic w kolejki i w d. mam ;)

ev-jak tam?

zajadam truskawy....kocham takie zachcianki :D

Dzień dobry:)

heh tak wstaję wcześnie i wcześnie a jak muszę iść na UZ to zaspałam:D trudno pójdę na następne zajęcia skoro już te lecą sobie bez mojego udziału.

Miłego dnia babki

witajcie Kobitki :)
ja znów po dłuuugiej (zbyt długiej) nieobecności ;p (czyżby mi to weszło w krew ehh...)
Marttini- nie miałam okazji- gratulacje spóźnione dla Ciebie i Aluni :)
Katoryba- dobrze doczytałam, że Ty już niedługo na swoim będziesz :)))) trzymam kciuki za remonty i przeróbki :) a jak na rehabilitacji? tylko rozciąganie czy masz też zadania domowe do przećwiczenia

powolutku nadrabiam posty z ostatnich kilku tygodni :)
e_v i zawalka trzymam kciuki, a może Wy już po??

Emri jak Twój kręgosłup?
pozdrowionka i miłego dzionka
uściski dla Was wszystkich, ale się stęskniłam :))))

reklama
Bry...

Dostaliśmy się do żłobka... Dobrze to wiedzieć, ale nie jest powiedziane, że na 100% się tam od września zaczniemy aklimatyzować... Moja umowa o pracę kończy się w czerwcu, ciekawe na ile zostanie przedłużona...
Wczoraj udało się Nam wyjść o 11 do 12:30, a dziś... w sumie już po śniadaniowej butli... ale ja mam lenia :P Mobilizacjo zstąp na mnie!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry