reklama

Mamy 2011

Kordek super, że znowu jesteś :) jak się mała chowa ??

E_v domyślam się jakie masz nerwy... w końcu to już po 40 tyg... ale wszystko w swoim czasie :P na pewno na dniach się coś ruszy :) do kiedy lekarz kazał Ci czekać ??

Marttini Hania ma 4 miesiące i też dużo śpi. Wcześniej też się martwiłam i co chwile szukałam na necie dlaczego dziecko tyle śpi, ale widzę, że nic jej nie jest, więc olewam ;) on śpi a ja mam więcej czasu :)

Beti to jakaś zorganizowana wycieczka ?? ale Ci fajnie :)

My dzisiaj spacer zaliczyliśmy i teraz Hania po obiadku śpi na balkonie :) zrywanie boazerii w pełni i od piątku ruszamy z tymi kablami :/ dzięki Pauli Zg nie do końca zrujnujemy domowy budżet i zostanie na remont :) Paula jesteś WIELKA, dosłownie spadłaś nam z tą pomocą z nieba :)) a ja w piątek na cały weekend przenoszę się do mamy :/ dziwnie tak będzie, ale cóż nie chcę się denerwować patrząc jak 3 chłopy robią nie tak jak ja chcę ;)

reklama
e_v nie dziwie ci się, że się denerwujesz...mnie już jakaś frustracja ogarnia, że to jeszcze ponad 6 tygodni czekania...wydaje mi się, że to jeszcze tyyyyle czasu :/

dziś wieczorkiem oddajemy autko do naprawy i jutro rano mają nam podstawić zastępcze. oby wszystko poszło ok

Ostatnia edycja:
E_v skończyło się cesarką bo miałam wysokie ciśnienie 170/100 i po zmierzeniu miednicy i małej ordynator stwierdził, że nie urodzę sama :/ ktg też było jakieś nie takie więc robili na szybko tę cesarkę
Katorybko z kręgosłupem to trochę tak jak z zębami, trzeba je myć codziennie i najlepiej by było żeby dbać o kręgosłup też codziennie, odpowiednia postawa i ćwiczenia, ja tak mówię pacjentom a teraz sama się garbię i zaniedbuję kręgosłup
Vii, Emri, mała rośnie jak na drożdżach, tyle, że spać nie chce i generalnie nie mam wogóle czasu dla siebie ;p
papa Dziewczynki

emri - no ja właśnie nie wiem jak Ty tyle wytrzymałaś? dla mnie mistrzostwo świata normalnie! ja się chyba prędzej dam pokroić niż zniosę to ;))
vii - w piątek mam iść na KTG i USG do szpitala i będzie się zastanawiał co dalej z nami
marzenka - ja cały czas liczyłam że to się rodzi w tym 40stym tygodniu, tak ma większość przynajmniej i to było jeszcze do zniesienia, ale że się ciągnie dalej? to już przesada! ;)
martini - dzięki za link, na pewno poczytam, bo są dni że naprawdę już nie wiem co ze sobą zrobić...

my juz powrocilismy z wojazy. bylo calkiem fajowo:) ale fakt, ze z dzieckiem takie wyprawy sa duzo bardziej meczace niz samemu. ale ludzie sa milsi jak widza takiego maluszka;) a nie wiem czy wam mowilam ale ten wyjazd kupilismy na groupon.pl za pol ceny.

e_v zobaczysz jeszcze z zawalka sie na roomingu spotkacie:)

martini ja nawet o tym dzis myslalam, ze dlakazdej mamy zawsze bedzie tak, ze dzidzia albo cos za malo albo za duzo, albo za wczesnie albo za pozno. nic sie nie martw Ala wie co robi;)

Dzień zaliczam do bardzo udanych :-)
Dwa spacery zaliczone, przez dzięcię całkowicie przespane (2,30h i 1,30h) Mleko z butelki znikało nareszcie w spokoju i w całości hihi Kąpiel przyspieszona, samodzielnie zasnęła jakieś 45min. temu. Ciekawe o której zawoła "Jeść!!!"??!!
Marttini - ja teraz po lekturze "Języka..." i kilku stronach książki o zasypianiu jestem i zaczynam kombinować zmianę rytmu dnia L., żeby ją ostatecznie uregulować i może wyeliminować to jedno karmienie w środku nocy. A Wy już sobie wypracowujecie coś takiego? Bo może warto przemyśleć, a jeśli jej będzie brakowało snu w dzień to zauważysz, że "odlatuje" :-)
Czytam historię i wybucham śmiechem, a w oczach łzy!!! Super!
E_v - czytaj też, może śmiechem wywołasz Bejbi na świat :-)

Dzień dobry:)
To ja dziś pierwsza?:D
Młoda śpi jeszcze ja się wzięłam za prasowanie. Od wczoraj mam takiego nerwa, że mnie telepie. Normalnie szkoda gadać.

Kto dziś na spacer?
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia MATKI:D nasze pierwsze święto:)

Madzioszkaa to się wyżyj na tym przez kogo masz nerwa, a nie jakieś tam prasowanie :P

i ja przyłączam się do życzeń :)

Wszystkiego naj z okazji naszego pierwszego w życiu ważnego dnia - Dnia Matki :)

oby z tej okazji maluchy były wyjątkowo grzeczne :)

reklama
moje dziecko nie zrobiło mi tej przyjemności i nie świętuję dziś :((
no ale Wam życzę samych radości z okazji Dnia Mamy i jak najwięcej chwil spędzonych z Waszymi dzieciaczkami :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry