reklama

Mamy 2011

dzień dobry:)

Moja B. padła o 18:) i spała z przerwą na jedzonko o 12 i o 5.30 na herbatkę ostatecznie obudziła się po 7 a ja spałam do 8.30. dziś jade do promotora i nie wiem co mu powiedzieć. Może się tylko uśmiechnę i starczy;)

Dzięki laseczki za spotkanie:)
Ciężaróweczki wyglądacie kwitnąco;) a pozostałe no cóż śpiąco dość:)

Miłego kochanieńkie!

PS. czy któraś ma doświadczenia ze szkołami nauki jazdy w zg i może mi jakąś polecić?

reklama
Madzioszka ja prawko zdawałam co prawda jakieś 6 lat temu, ale zdecydowanie polecam Zdzisława Kowalika :) Zdzichu ma jedną z najlepszych zdawalności od wielu lat. Śmieszny i non stop zboczone żarty opowiadał no ale zdałam za 1 razem

Madzioszkaa to powodzenia dzisiaj :) spacer odpada ?? ja prawko robiłam 8 lat temu... także chyba niewiele mogę polecić :/ w dodatku w fatalnej szkole, facet uczył mnie jeździć tylko do dużego Tesco, bo ciągle coś do pralni zanosił :/ no i po jego nauce nie wyjeżdżałam nawet z placu manewrowego... zdałam po 30 min nauki z innym ;) teraz chyba każda szkoła pokazuje jaki ma stopień zdawalności, więc wybierz tą najlepszą, bo ceny wszędzie podobne....

Hejo hejo:) Ja nic nie odsypiam, tylko Filip:) Spał do 9...

Madzioszka ja Rysia Szkudlarka:) On jest zaj...sty:) Zdawalność też ma bardzo dobrą, ale Kowalik wyżej w rankingach to fakt. Oni kiedyś mieli wspólny plac manerwowy

Ja wiem, że dobrze uczy Dobrychłop z Płot; nie trzeba do niego jechać, umawia się w ZG, teoria jest gdzieś w centrum...

Emri - u Rysia wykupiłam godzinę do powtórnego egz., jak dla mnie ten facet za bardzo lubi kobiety...

Paula nie było mnie, bo jestem jeszcze lekko podziębiona i nie chciałam wieczorami łazić, w dodatku jak Hania idzie spać to dłubiemy ten remont (chociaż wczoraj skończyło się na czymś innym ;)), a ogólnie jakoś brak mi nastroju na wyjścia...

heloooł:P):):)

Ja dziś się dość późno witam laseczki:)ale cóż...dziś jedziemy na wieś - tzn do mojego domku rodzinnego:) i musiałam się szybko ogarnąć z rana...obiad już zriobiony, posprzątane, pranie wisi, spakowałam dzieci i siebie - M wróci z pracy to się spakuje i jedziemy!!!mamy wolny weekend, więc trzeba skorzystać...moje akumulatorki zostały nałądowane - patrząc na ten poranek:) czekam jak tylko Ala się zbudzi i idziemy na Placyk...Bartuś już nogami przebiera...

Dziękuję jeszcze raz za spotkanie!!!rozstać się nie mogłyśmy:) byłam w domu jakoś 15po24....Ala spała do 3:30, potem amku do 7 zjadła i jeszcze śpi:)Bartuń do 10po7dmej:):):)wiec suuuper!
Madzioszka......to jesteśmy dwie:)zapisujemy się razem????ja tez prawko do zrobienia....stara baba ze mnie...dziewczyny mi polecały jakiegoś kolesia-Emri i Beti:)

no wlasnie tez sie zastanawialam czemu vii cie nie bylo.

ja nie powiem dopiero wstala. ale u nas mlody sie obudzil jak poszlam do lozka o 12.30 wiec troszke go podkarmilam, pozniej 4.30 i nawet szybko zasnal do 7.30 i jeszcze teraz tez spalismy az juz wrzeszczal, ze nie chce lezec i musialam wstac:)

e_v u mnie jak u emri bylo. jakies 2 miesiace trwalo to, ze sniadan nie jadlam albo dopiero jak mama przyszla. ubrac tez bylo sie ciezko. Dawidek cos tam spal ale glownie na spacerze a sam nie chal lezec wiadomo. a teraz a to karuzela a to mata a to lezaczek. teraz wlasnie lezy kolo mnie i rozmiawiamy. a rece wolne:)

madzioszka ja polecam rowniez Szkudlarka, wydaje mie sie, ze nadajecie na podobnych falach;) facet ma swietny zart i fajnie uczy, ma cierpliwosc. a jesli chodzi o tego pana co byl jeszcze wymieniony na D. to pamietam, ze w liceum kumpela robila u niego i lubil sobie ja zanoge niby to przypadkiem zlapac itp. ja robilam prawko 7 lat temu u Szkudlarka i do tej pory wspominam go z sentymentem.

izuniek masz racje na bank nastepnym razem zmiana miejsc:)

paula_zg rozwniez milo bylo poznac i dzieki za podiwiezienie!!!

kurcze chyba zaczyna dochodzić do mnie niewyspanie ;) jakoś jak wróciliśmy po tej 12 to już zasnąć nie mogłam :)

a tak swoją drogą Beti mi przypomniałaś, że miałam was spytać czy możecie polecić jakieś fajne dla bobasa i ładne maty i leżaczki? Bo trzeba by poszukać czegoś co przyszli chrzestni mogą sprezentować ;)

reklama
Marzena - super sprawa to leżaczek-bujaczek od Fisher Price, pewnie nie ja jedna Ci to tutaj napiszę ;-) my właśnie na chrzciny go sobie "zamówiliśmy" u chrzestnej hihi;
a maty właśnie też będę szukała, tyle ich jest, że szok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry