Juhu,
Ależ dzisiaj dziwna pogoda... musiałam cofnąć się do domu ubrać cieplej małego. Młody śpi a mama zaczyna szukać płytek do aneksu :/ emri usilnie mnie przekonywała, że jednak powinnam tam dać płytki (chciałam z nich zrezygnować na rzecz malowanej kuchenną farbą ściany) ech i znowu od początku... a z płytkami do łazienki to wyjdzie nam jedna wielka kupa. Wybraliśmy wszystkie jakie mieli na stanie z danego odcienia (z czego 12szt w lekko innym odcieniu) i okazało się przy wydawaniu, że 5 jest pękniętych a potem przy wnoszeniu, że jeszcze 2 pękły. Gościu dał nam 5 w tym drugim odcieniu + te połamane, także albo muszę przeliczyć na nowo z ułożeniem paska mniej w tym odcieniu albo wyjdzie misz masz we wnęce z pralką i szafką. Jak nie urok to...
Laski czy Wasze dzieci patrzą prosto? Tzn czy jak się patrzą na Was prosto to oba oczka są idealnie na wprost? Bo zauważyłam u Bola jak patrzy na prosto to jedno jest ok a drugie leciutko ucieka w lewo :/ nie wiem czy się tym przejmować czy to jeszcze może tak być?
Leżaczek mam FP ten co wszystkie

ja uważam, że jest fajny, teraz służy mi też do karmienia, bo na razie nie mam gdzie rozłożyć stolika. Kupiłam używany i jest ok. Na nowy szkoda byłoby mi kasy, bo jest raczej drogi. Mat mam 3 rodzaje, nie wiem nawet jakich producentów i każda jest ok i każda ma niedociągnięcia.
vii - Hania zachowuje się jak przystało na prawie 5 mies malucha, czyli interesuje się światem i zwraca na siebie uwagę. Teraz dopiero to widzisz, bo wcześniej przeważnie spała. Za jakiś czas przyzwyczaisz się do tego, że czasu dla siebie praktycznie nie ma. Tyle dobrego, że do tej pory miałaś fajnie a my od początku już tak... No a teraz faktycznie jest lepiej, bo można malucha zainteresować zabawkami i jakoś się powygłupiać z nim a wcześniej to tylko nosić i nosić.
Miłego popołudnia babki