Minesota
Fan(ka)
Hej
Zawalka to w sumie zależy :-) Ze spacerem
Ale dziś był dzień marudzenia Mikołaj i smażenia naleśników
Więc tylko raniutko po zakupy a potem do domku
Na koktajl truskawkowy 
E_v - Moje dalej smoka nie ma
Miki też nie miał :-) Jakoś nie miałam sił by kupić 10 smoczków i sprawdzać który mu podpasuje... a przy Eli nawet nie próbowałam :-) Jakoś mniejszy cycoholik niż Mikołaj :-) Mikołaj tylko przez pierwsze 3 miesiące maksymalny cycoholik :-) Ja do karmienia zawsze książkę do ręki - młode je a ja nadrabiam czytanie:-) Na szkole rodzenia było by przed rozpoczęciem karmienia przygotować sobie wygodne miejsce herbatkę coś do czytania
I korzystać z tych chwil :-)
Emri - a dużo masz tych truskawek
Chętnie bym z kilogram kupiła
cikawe ile by wyszło słoików dżemu :-) Ciągnie mnie by zrobić :-) Już zrobiłam ogórki małosolne 
Zawalka to w sumie zależy :-) Ze spacerem
Ale dziś był dzień marudzenia Mikołaj i smażenia naleśników
Więc tylko raniutko po zakupy a potem do domku
Na koktajl truskawkowy 
E_v - Moje dalej smoka nie ma
Miki też nie miał :-) Jakoś nie miałam sił by kupić 10 smoczków i sprawdzać który mu podpasuje... a przy Eli nawet nie próbowałam :-) Jakoś mniejszy cycoholik niż Mikołaj :-) Mikołaj tylko przez pierwsze 3 miesiące maksymalny cycoholik :-) Ja do karmienia zawsze książkę do ręki - młode je a ja nadrabiam czytanie:-) Na szkole rodzenia było by przed rozpoczęciem karmienia przygotować sobie wygodne miejsce herbatkę coś do czytania
I korzystać z tych chwil :-)Emri - a dużo masz tych truskawek
Chętnie bym z kilogram kupiła
cikawe ile by wyszło słoików dżemu :-) Ciągnie mnie by zrobić :-) Już zrobiłam ogórki małosolne