reklama

Mamy 2011

Juhu,
Bolo obudził się o 6:15, pośpiewał, pojęczał i zaczął ryczeć. My go do siebie na plecy a ten ryk i co się okazało? Mega kupal - dlatego na plecach nie chciał. I teraz znowu śpi a ja oczywiście już na nogach...

paula - biedny Adaś... pewnie krzyczał, że chce do Was :> Ty to masz z tymi klockami... chyba już całkiem pościerane od użytkowania co? ;P

vii - a o której spacer robisz dziś?

reklama
Bry dzień,

o 6:55 Lenisława postanowiła pośpiewać w b.wysokich rejestrach; teściu wracał z porannych zakupów i śmiał się, bo ją na dworze słyszał :-D STandardowo, po 1,5h od pobudki, czas na jej sen, a ja mogę tu zajrzeć :-)
Tak bardzo chciałam wczoraj obejrzeć sobie "Dr. House'a", że zasnełam w połowie :( Brzuch mnie boliiii...Nospa nie działa... Dzień do d**y...

Vii - w razie co, nie bierz tej herbatki na dzisiejszy spacer ;-) My spacerniaka zaliczymy popołudniu dopiero.
Katoryba - dzielnie się oboje spisaliście podczas długiej podróży! ;-)
Paula - brak snu - źle, za długi - jeszcze gorzej ;-) Ale klocki muszą być hihihi

Przed południej mamy wizytę kontrolną u chirurga z tym nieszczęśliwym naczyniakiem; Ciekawe czy coś mądrego się dowiemy... Jak nie, to biorę sprawy w swoje ręcę i kontaktuję się z ośrodkiem, który się w tym specjalizuje...

Dziś STO LAT i STO BUZIAKÓW dla Haniusi!!! :-)

hej babeczki

ja tylko na chwile bo jestem wykonczona-moje dziecko drugi dzien z rzedu nie spi od 5 rano chcialabym miec tyle sily co ona

Beti-mialam cc. Mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz.

Milego dnia

Izuniek nie ma problemu herbatka zamknięta, więc poczeka i nic jej nie będzie :)

Wera szkoda, że nie wszystkie Hanie takie jak moja... rano marudziła i jak się okazało chciała żeby ją na brzuszek przekręcić, bo sama obracała się na bok i nie wiedziała co dalej zrobić... a teraz padła i śpi :)

hehe na zdjęciu widać nawet jej irokeza ;)

hej dziewczyny, kurde jeśli się nie zagląda co godzinę to potem ciężko ogarnąć :P

Paula - ja do p. Krysi dzwoniłam w pon. Pytała czy chce jeszcze wizytę przed porodem ale już sobie odpuściłam, więc zapisała tylko nazwisko i rejon bo mówi, że jakoś dużo mamusiek ma teraz :) no i mam zadzwonić najlepiej jeszcze ze szpitala i się umówić

Martini - to muszę poszukać tego płynu w biedronce. Bo póki co piorę w loveli i ubranka jeszcze są spoko ale pościel trudno ładnie wyprasować i mnie wkurza ;) tak swoją drogą to mam wrażenie, że codziennie piorę i prasuję ;) dziś całe szczęście ostatni partia małej...

Katoryba - podoba mi się pomysł wygnania chłopów gdzieś razem ;) tak swoją drogą to forumowi tatusiowie się znają?

Zawalka - ja z tym instynktem też trochę nie daję wiary ale skoro każdy potwierdza to oby coś w tym było ;)

Beti - jak tam się czujesz? jeszcze raz sorki za wczoraj

Ja w ogóle też miałam zakręcony dzień wczoraj. Jak rok temu się przeprowadzaliśmy to mieliśmy wymieniane kaloryfery. oczywiście wszystko legalnie itp. No i dzwonią do mnie ze spółdzielni wczoraj, że oni nie mają moich pozwoleń na wymianę, protokołu odbioru itp no i że za to kara i w ogóle coś tam straszyli. Oczywiście wszystkie te rzeczy były w zeszłym roku do nich dostarczone :/ no ale musiałam przeszukać dom, żeby znaleźć kopię, pojechać do hydraulika, który nam to robił, żeby jego licencję i projekt skserować, protokół odbioru co był w elektrociepłowni i masakra ogólnie :/
Potem zadzwonił jeszcze mój mąż, że w niedz musi jechać służbowo do szczecina i wróci w śr :/ a w czw rano od razu wyjeżdża na seminarium, które całe szczęście prowadzi pod zieloną no ale i tak musi tam zostać na noc i wróci w pt. Nie dość, że to na 2 tyg przed terminem, to jeszcze nie będzie go na ostatniej wizycie i 2 spotkaniach SR :/ nie wspominając już, że do tego szczecina jedzie z koleżanką z ich oddziału z krakowa, za którą delikatnie mówiąc średnio przepadam i ona jeszcze przyjedzie do zielonej w sob bo tak jej pociągi pasują, więc będę ją miała cały dzień na głowie...a mieliśmy w weekend pojechać do mojej kumpeli do niesulic :/

No ogólnie dupa...

Dziś za to idę z mamą na zakupy do focusa, dzień ojca się zbliża i jeszcze urodziny mojego taty i trzeba coś kupić :)

beti jak sie czujesz? lepiej dzis?

marzena ale biegania...pomysłowi ci w spółdzielni... a ty zaciskaj nogi do lipca mamy czas... ;) m. zaliczy wszystkie delegacje i juz bedzie z wami :)

Vii - a miałam się pytać... Spółdzielnia już odnotowała, że jest u Was więcej lokatorów? Bo ja i L. już jesteśmy liczone w czynszu (od kiwetnia lub maja)...
Marzena - tyle szczęścia, że znalazłaś te potrzebne papiery ;-) wniosek jeden - wszystkie pisemka trzeba trzymać przez długie lata, bo licho nie śpi...
A Ty się Kochana przed "koleżanką" zaprezentujesz jako śliczna, pełna energii ciężaróweczka w 9 m-cu! :-)
Paula - ze zmęczenia chyba nie odnotowałam w główce zaproszenia na herbate hihihi
A naczyniaczków Ci u nas dostatek, na czole, na jednej powiece, na nozdrzach (to te płaskie, które mam nadzieję zbledną), potem na prawym "cycku" taki wypukły, rosnący, jak truskawka i najgorszy mamy przy uchu, taką powiększającą się "kulę" :(

Po wizycie u chirurga, gdzie siedziałyśmy z pół godziny i Młoda zdąrzyła wciągnąć butlę mleka :P Konkluzja: w poniedziałek na 13tą mamy się stawić w poradni chirurgii dziecięcej w Gdańsku!!!!!!!!!!!! Ten ośrodek jako jedyny w Polsce będzie się zajmował tymi sprawami u dzieci, od miesiąca testują b.drogi laser do usuwania naczyniaków, mamy skierowanie, trzeba się organizować (KASA, nocleg) Chyba zrobimy sobie z tego wakacyjny wyjazd na kilka dni... Trochę mi teraz smutno i łzawo, że Naszą Pannę to spotkało...

sto lat dla Hanika Vii :)))
Izuniek współczuję i rozumiem Cię troszkę bo moja mała chorowita i ciągle jakiś lekarzy odwiedzamy i jakoś tak wtedy nic się nie chce jak ona chora. Ale najważniejsze, że jest dobry sprzęt i to w Polsce :) a przy okazji klimat zmienicie, będzie dobrze :) trzymam kciuki

reklama
Dzień dobry:)

Nie miałam rano czasu na pisanie moja panna od rana szał. poleciałam na spacer i o 12 wróciłam młoda posiedziała i teraz znów śpi. W spacerówce jej wygodniej nić w gondoli nawet wydawała się zadowolona tylko mi tak dziwnie:D W nocy mnie bolał kręgosłup masakra jakaś w końcu położyłam się na podłodze i tak leżałam, a rano się okazało że mi się okresa dostało i teraz mnie zalewa:)

Izuniek to będziecie mieli wakacje. Usuną L. wszystko i będzie z głowy!!

Paula heh wiem co czujesz ja też wiecznie sama;/ czasami nie wiem jak się nazywam po całym dniu jak B. ma gorszy dzień i muszę dużo porobić.

Anias To Wy tą kolejkę taką ogromną w san remo zrobiliście:>? :D Ja na nią popatrzyłam i odpuściłam

Bati jak cyc lepiej?

Marzena spokojnie olej babę jestem pewna że wyglądasz atrakcyjniej od niej:D

aaa najlepszego Haniku:D
Reszty nie pamiętam... Miłego!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry