Witajcie w końcu
Nie miałam chwili, żeby wejść na forum, bo Jaś strasznie marudny się zrobił i problemy z karmieniem się pojawiły i wieczorami chyba kolka, a w nocy co godzinę musiałam wstawać i teraz jestem zombii. Poza tym ciągle ktoś nas odwiedza i brak czasu nawet, żeby sobie obiad zrobić. Tylko ciasto zajadam z mlekiem. Teraz Jaś śpi z tatą, a ja kombinuję co by tu na szybko przekąsić. Chyba jajecznicę sobie trzasnę.
Pytanie do dziewczyn po cc: też bolą Was jelita tuż przez wypróżnieniem? Mnie tak boli jakby mnie ktoś nożem przeszywał, ale po jakiejś minucie przechodzi i wtedy się załatwiam.
Izuniek - szkoda, że w takich okolicznościach zwiedzicie Gdańsk. Oby L. dzielnie zniosła wszystkie niedogodności i wyjazd okazał się bardziej turystyczny niż medyczny.
Marzena - szkoda,że akurat teraz Twój mąż musi wyjechać. Trochę to stresujące jest na tym etapie. Ale jak coś to pamiętaj, że na mamuśki i brzuchatki z BB możesz liczyć

. A koleżanką męża się nie przejmuj, bo nie warto. Tak pięknie wyglądasz w tym 9 miesiącu, że nikt Cię nie przebije. A podobno córeczki odbierają urodę mamom w ciąży...
Emri - kiedy Ty czas masz na gotowanie? Zdradź na swój sekret
Katoryba - to już teraz z górki Wam pójdzie, czyli wkrótce parapetówa

. Nie mogę sie już doczekać, sąsiadko

. Jakbyście potrzebowali pomocy w przeprowadzce to mój P. Wam chętnie pomoże.
Wera - my używamy Oillan do kąpieli, parafinę po kąpieli, czasami puder i krem na odparzenia Nivea.
Anias - ale teraz w domku będziesz miała wesoło

. A Bartka gdzieś na wakacje wyprawiacie?
Beti - jak się czujesz?