reklama

Mamy 2011

Lena przed chwilą przekręciła się z brzucha na plecy - Jej Pierwszy Raz :D i akurat oboje na nią patrzyliśmy :-) Ach, jakie to było piękne hihihihihi

Paula - dobrze, że te płaskie bledną, bo dziewczynka będzie chciała być piękna już za parę lat :-)
a chodzimy do ordynatora chirurgii dzięcięcej, dr. Nowaka...
Chyba ruszymy w sobotni ranek i we wtorek wrócimy... Trzeba przy okazji pozwiedzać :D
Ja w większym szoku, że dziś udało się załatwić wizytę na poniedziałek!!! Równie dobrze moglibyśmy czekać na nią miesiącami...
Drugi laser podobno jest też w Łodzi, ale czy oni już nim operują - nie wiadomo...
Po drzemce za dnia często bywa się "kopniętym", współczuję...
Kordek - nawet się cieszę na ten wyjazd, samym nam się nigdy nie udało pojechać do Trójmiasta i marzyło Nam się wiele razy... Teraz chociaż Gdańsk odwiedzimy ;-)
Madzioszka - ooo i Twój okres się pospieszył :P Ja wczoraj pod wieczór zaczęłam zdychać...
Ciekawe ile razy będziemy sobie takie wycieczki urządzać zanim temat zostanie zakończony...
Anias - to teraz dopiero będzie pełna chata na lato :D

reklama
oooo dzisiaj jakoś spokojniej i mniej czytania :)

Paula - w spółdzielni znaleźli nasze podanie o zmianę kaloryferów z zeszłego roku...szkoda tylko że reszty papierów już nie mieli :p co do spania w dzień to też nie lubię. W ogóle chyba z przyzwyczajenia po pracy wstaję codziennie o 7 i jakoś mi się dłużej nie chce

Izuniek - rewelacja, że tak szybko!!! niestety zazwyczaj jak się dostaje skierowanie do specjalisty to się potem czeka parę miesięcy. Zrobią, mała będzie śliczna no i przynajmniej nic nie będzie za jakiś czas pamiętała

Madzioszka, Izuniek - no mam zamiar się wylaszczyć (jak to mówi mój mąż ;)) na przyjazd koleżanki. Trzeba dobrze zaznaczyć swój teren ;)

Szczęśliwa - no nie wiem czy do tego lipca wytrzymamy ;) mi już się chyba zaczęły skurcze przepowiadające i wczoraj położna na SR nastraszyła mojego Miśka, że to już lada chwilka :)

Zakupy zaliczone, przy okazji jakaś mała spożywka, kolejki chore :/ widać, że jutro wolne i ludzie szaleją. No ale przy okazji małej się coś dostało bo w tesco wyprzedaże i dużo fajnych ciuszków na ciut większe dzieciaczki więc idźcie zobaczyć

Madzioszka-kolejka była bardzo długa to fakt, odstaliśmy 15 minut:) to ekolog i ta podstawówka naprzeciw niego wybrała się na lody:dry:

u mnie z cycuchem już ok. Liście kapusty i częste przystawianie Nadii +laktator podziałały bardzo szybko i na szczęście obyło się bez antybiotyku. Ostatnie dwa liście przydały się mam nadzieję Beti.
Beti-jak cycuch?

Dziewczyny ja tylko na chwilę i zupełnie w swojej sprawie...Co w naszej ZSM obliczane jest na osobę? Na pewno śmieci, ale winda też? Jeśli tak to eksploatacja i konserwacji razem czy jak?

Izuniek najważniejsze ze tak szybko udalo sie załatwić usuwanie tych naczyniaków a przy okazji odetchniecie innym powietrzem:).

Nasz Hanutek tez ma ale te płaskie-i na twarzy i na głowie ale lekarze mówią że znikną-czas pokaże.
Cały dzień chodzę nieprzytomna-nie wiem czy to ta pogoda czy co.

HANIUTKU-wszytskiego naj naj:)

Dziewczyny jakich kosmetyków używacie dla dzieciaczków?

Ostatnia edycja:
Wera-ZG-my od urodzenia kosmetyków z Hippa:oliwka, płyn do kąpieli, żel do mycia,na pośladki Bepanthen teraz mamy jeszcze krem do ciała Nivea bo jest lżejszy niż oliwka.

padłam po południu z Nadią na 2 godziny i czuję się paskudnie, rozbita i w ogóle blee

Jestem, tym razem na dłużej:) Nasz dzisiejszy dzień upłynął pod znakiem spraw urzędowych:/ Jeździliśmy z Filem i dziadkiem do pomocy od urzędu do urzędu...jedną sprawę załatwiłam do końca, w piątek reszta, bo oczywiście trzeba coś odczekać:/

Izuniek ale mnie zasmuciłaś tą wiadomością:( Ona taka maleńka jeszcze...Ale racja, ze nie będzie nic pamiętać chociaż. Filo też ma tego pełno, co widzimy się z rodziną to pytają kiedy mu to poschodzi i czy w ogóle zejdzie.

Wera my używamy do kąpieli płyn 2w1 nivea, bephanten albo linomag na pupę, na twarz teraz kupiłam krem z babydreama rumiankowy i póki co ok, ładnie nawilża. Czasami wlewam parafinę do kąpieli.

Marzena no pzrecież to na prawdę już! Zaraz bedziesz pisać kiedy to, już nie mogę:) Ja kupiłam kurteczkę w tesco:)

Anias my byliśmy na lodach przed 10, udało się bez kolejek:) Pogratuluj Batrusiowi świadectwa, na pewno ma udany rok za sobą:)

Haniu kochana ja chyba jako ostatnia ciotka przesyłam buziaka :*

Izuniek, Paula proszę napiszcie co przeliczają w spółdzielni na osobę:) Plizz

Emri nie dostajesz rozliczenia z rozpiską co i jak? Wprawdzie my nie mamy widny ale u nas na osoby jest woda, ścieki i wywóz śmieci, pozostałe są liczone od metra za mieszkanie albo stała opłata. nie wydaje mi się aby za winde rozliczali osobowo to raczej koszty eksploatacji mieszkania.

Wcale nie ostatnia... 100 lat Haneczko :)

Wera - ja używam do buzi Bambino, albo Olilatum, do pupy ostatnio puder (i linomag na noc), myję mydełkiem bambino i kilka kropel parafiny, do masowania oliwka Hipp.

Izuniek - Lenka malutka to dobrze wszystko zniesie i nie będzie pamiętać. A pooddycha jodem - dla maluszka to super sprawa!

kordek - a co Twojej malutkiej dolega?

Marzena
- kilkoro naszych tatusiów forumowych się zna, mieli się spotykać co jakiś czas ale coś przycichło...

Bolo miał dzisiaj dzień z tatą a mama malowała... i poprawiała partactwo chłopowe... ech te chłopy... ale pokój Bolcia już wymalowany. Został jeszcze duży pokój 2 mniejsze ściany ze 2 razy i kilka miejsc 2 większych ścian i przedpokój. Łazienka skończona, mamy dodatkowo świetny syfon w wannie za jedyne 150 zł :/ z łazienki jestem zadowolona tak na 70%. W piątek kończę malować i kupujemy panele i w sobotę chłopy będą je kłaść. Powoli zaczyna wyglądać jak mieszkanie :)

Dobranoc babki. Pamiętajcie, że jutro Dzień Ojca! Pierwszy naszych tatusiów forumowych :P

reklama
Witam,

my dziś pospaliśmy do 9 z pobudka o 4.39 i o 6. Tatuś z córeczką leżą jeszcze w łóżeczku a mama robi ciasto z rabarbarem.

Katoryba
-z jednej strony współczuję tego remontowania ale z drugiej urządzanie mieszkania jest super! My w naszym mieszkamy już 3 rok i staramy się co roku coś w nim zrobić (oczywiście jeśli jest kasa) by było po naszemu a nie po poprzenich właścicielach

Miłego dnia

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry