Lena przed chwilą przekręciła się z brzucha na plecy - Jej Pierwszy Raz
i akurat oboje na nią patrzyliśmy :-) Ach, jakie to było piękne hihihihihi
Paula - dobrze, że te płaskie bledną, bo dziewczynka będzie chciała być piękna już za parę lat :-)
a chodzimy do ordynatora chirurgii dzięcięcej, dr. Nowaka...
Chyba ruszymy w sobotni ranek i we wtorek wrócimy... Trzeba przy okazji pozwiedzać
Ja w większym szoku, że dziś udało się załatwić wizytę na poniedziałek!!! Równie dobrze moglibyśmy czekać na nią miesiącami...
Drugi laser podobno jest też w Łodzi, ale czy oni już nim operują - nie wiadomo...
Po drzemce za dnia często bywa się "kopniętym", współczuję...
Kordek - nawet się cieszę na ten wyjazd, samym nam się nigdy nie udało pojechać do Trójmiasta i marzyło Nam się wiele razy... Teraz chociaż Gdańsk odwiedzimy ;-)
Madzioszka - ooo i Twój okres się pospieszył
Ja wczoraj pod wieczór zaczęłam zdychać...
Ciekawe ile razy będziemy sobie takie wycieczki urządzać zanim temat zostanie zakończony...
Anias - to teraz dopiero będzie pełna chata na lato
Paula - dobrze, że te płaskie bledną, bo dziewczynka będzie chciała być piękna już za parę lat :-)
a chodzimy do ordynatora chirurgii dzięcięcej, dr. Nowaka...
Chyba ruszymy w sobotni ranek i we wtorek wrócimy... Trzeba przy okazji pozwiedzać
Ja w większym szoku, że dziś udało się załatwić wizytę na poniedziałek!!! Równie dobrze moglibyśmy czekać na nią miesiącami...
Drugi laser podobno jest też w Łodzi, ale czy oni już nim operują - nie wiadomo...
Po drzemce za dnia często bywa się "kopniętym", współczuję...
Kordek - nawet się cieszę na ten wyjazd, samym nam się nigdy nie udało pojechać do Trójmiasta i marzyło Nam się wiele razy... Teraz chociaż Gdańsk odwiedzimy ;-)
Madzioszka - ooo i Twój okres się pospieszył
Ciekawe ile razy będziemy sobie takie wycieczki urządzać zanim temat zostanie zakończony...
Anias - to teraz dopiero będzie pełna chata na lato