reklama

Mamy 2011

Zawalka czytałam gdzieś, że jak dziecko zaczyna płakać do 30 minut po jedzonku to znaczy że brzuszek. Może Jasio się nie najada? albo ma gazy kładziesz go na brzuszku?

a ja chyba dziś zapodam B. marchew w ramach obiadu:D

reklama
Witajcie :-)
A gdzie nam znikły ciężarówki :-) Jak dajecie radę w upały :-) Marzena jak widzę znalazła sposób :-D

U nas w domu przyjemny chłodek :-) Jakim cudem nie wiem :-D Ale tylko korzystam :-)

Pozdrawiam

i po fryzjerze:) Tomek z Nadią spacerował po salonie a mama się relaksowała:) chcę zapuścić włoski więc miałam równane i cieniowane pasma. Chciałabym coś innego ale boję się ryzykować;P W każdym bądź razie Nadia mnie nie poznała, dość długo mi się przyglądała , dotykała twarzy i włosów, przy cycu patrzyła zasnąć nie mogła, oczka otwierała i patrzyła. Ale w końcu się usmiechnęła i zasnęła

miłego upalnego

kurcze Zawalka ja mam to samo :( też nie wiem dlaczego mała płacze przy cycku, a problem taki że smoczka nie lubi :( a nie może się nie najadać bo przecież to mleko płynie bo jesteśmy mokre obydwie :( nie wiem o co chodzi.
i nie śpi wogóle :( a to oznacza zaniedbanie domu i mojego żołądka :/

...no przespałam się chwilkę i jest o niebo lepiej!!! dziatwa jeszcze śpi, Bartuch taki ciepły cały czas..nie wiem co mu..zobaczymy jak będzie woeczorem - a teraz niech śpi:)

Zawalka, E_V - ja tak miałam z Bartuchem, wywijał się przy cycu strasznie - ale właśnie wtedy jak nie chciał jeść, a chciał sobie possać i pobyć przy maminym cycu!!!!a tu mleko leci i sie denerwował strasznie...czasami przetrzymywałam na maksa choć te dwie godz między karmieniami - tzn przez dwie godziny by nie ssał cyca, to później ładnie jadł i się nie darł przy cycu...najspokojniej jadł na leżąco i po wstaniu z drzemki - a tak to jak piskorz się wił;/musicie spróbować...ech współczuję, wiem co to znaczy.....

ale wiecie co - jak już Wasze maluszki mają po miesiącu i dobrze przybierają na wadze, to nie muszą co chwilkę jeść bo i się nie najadają tylko podjadają, no fakt - gorąco, też może im się chce pić...ale spróbujcie...już powinien się dzień jakoś tam unormować, bo noce to wiadomo - cycuś najlepszy do spanka:)

Ostatnia edycja:
reklama
marrtini - najgorsze jak coś jest dziecku i nie wiadomo co :( trzymaj się a może to też ząbek? do kiedy rosną mleczaki? ma już wszystkie?

paula - no to mamy winowajcę gorączkowego :) w końcu ta trójka się pojawiła - toż to prawie jak poród ;)

zawalka - proponuję zainwestować w nocnik :) tylko czy są takie na malutkie pupeczki? Jasiek cały czas z tym cycem szaleje czy np tylko wieczorem? czytałam, że przy kolkach dzieci płaczą przy cycu, bo właśnie jak dotrze jedzonko do brzuszka po tych kilku minutach to boli je brzuszek...

AniaS - to aż taka zmiana jest, że Cię własne dziecię nie poznało?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry