reklama

Mamy 2011

reklama
Cześć Wam:)

Dzięki dziewczyny za rady odnośnie wicia się przy karmieniu. Mam zamiar tę wodę koperkową kupić, bo z tym karmieniem to masakra jakaś. Za każdym razem to samo.

Anias - głowa do góry:0 W końcu musi się skończyć ten dzień, a jutro już będzie lepiej:)

Dzięki lachony za spotkanie:)
Jak zwykle nie udało się z każdym pogadać:p

Moja B. miała dziś 2 część marchewy i o dziwo otwierał buźkę i denerwowała się jak za długo jej nie dawałam:D

Miłego!

AniaS, Karolqa - łączę się z Wami i presyłam mocyyyyy!!!!!!!!!!!! oby do wieczora.....tak sobie powtarzam co rano :)pomaga!!!
Madzioszka - oo jak Beatce smakuje - oby tak dalej:):):)super:)

reklama
Jestem i ja:) Padam!

Martini trzymam za Was kciuki:) Najbardziej za Ciebie, zeby sił i cierpliwości było coraz więcej:) Bo Bartuś to raz dwa rozprawi się z choróbskiem!

Anias takie dni przysłaniają wszystkie dobre...Moze Nadia homeopatka? Bo Filo to zawsze reaguje na zmianę pogody. Dzisiaj w dzień moze i nie był specjalnie płaczliwy, ale spał łącznie jakieś 1,2 h i wieczorem dało się to we znaki...Zasnął zaraz po kapieli, bez jedzenia. Obudziliśmy go o 19, trochę zjadł płatków ryżowych i tak zaczął koncertować...:/ Spał prawie na siedząco w tym krzesełku, ale jak chciałam go położyć to piski przeraźliwe, no ale po 10 min. padł i śpi:) Chociaż tyle, bo derby właśnie są i pomocy dzisiaj nie uraczysz...

Madzioszka fajnie, ze Beatka wcina i że co najważniejsze brzuszek nie boli jej po tym:) Zaraz będziesz przepisów szukać:) A właśnie, wklejam link do ksiązki kucharskiej http://www.info.e-dziecko.eu/index.php?option=com_remository&Itemid=40&func=select&id=1

Kurde wciąło mi kawałek posta:/

Vii ja raz tak zarysowałam, że nawet się nie przyznałam. Powiedziałam, ze pewnie na parkingu tak nam zrobili:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry