Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
emri-być może :/ w dzień spała łącznie 1,5 godziny. Padła o 19:30 oczywiście z płaczem i od 20:30 daje czadu ogląda z nami derby i bardzo emocjonalnie reaguje
Beti dopiero na 15 mam wizytę, a już dwa tyg. czekam...Do niego zawsze takie kolejki? Ale dobrze, ze się wzięłam za to, bo od kilku dni ciagnie mnie tak jak po porodzie, tyle, ze (na szczęście) z mniejszym nasileniem. Normalnie kaleka...
emri - bidulka a do kogo idziesz? do S? A 20.06 przegapiłaś tak?
paula - bączek świetny ale Bolo na razie nieufnie do niego podchodzi
AniaS - Nadia kimnęła trochę na otrzeźwienie przed meczykiem. Rośnie Wam mały wierny kibic
Która to torebkę zgubiła a?
Bolo dzisiaj też marnie spał. Rano trochę ponad h i potem 2x 10min w aucie :/
Wiecie co... u nas od wczoraj czarna dziura... wczoraj po praniu i prasowaniu w niewyjaśnionych okolicznościach zaginęła flanelowa pielucha Bola. Nie znalazła się od wczorajszego wieczora. Rano nie mogłam znaleźć bluzki, którą wczoraj nosiłam i zapodział się kochany biały miś Bolcia. Miś odnalazł się na macie, ale reszty ni ma! Wszędzie już szukałam a chata nie jest ogromniasta więc strasznie mnie to dziwi...
Katoryba do S., przegapiłam, bo pomyliły mi się dni...byłam pewna, że ówczesny dzień to dopiero 19...
Vii ja odpuszczam dziś wszystkie wyjscia, wczoraj chyba mnie jednak trochę podwiało, bo wstałam z katarem i łeb mi pęka...Pewnie znowu zatoki:/ A Filo też jakiś bez humoru, pewnie koło 9 zaśnie i ja wtedy też wracam do łóżka A jeszcze mikrofala poszła rano z dymkiem, a raczej dymek poszedł z mikrofali i zły dzień mam...