E_v - godna polecenia jej fachowość pana z Komandora, który wykonuje przy Tobie komputerowy projekt szafy, niestety cena odstrasza, można dyskutować o rabacie, ale warto polować na promocje. My mamy szafę z Indeco, ceny przystępne, rysunek w zeszycie, bez szczegółowych pomiarów, więc samemu trzeba to najpierw opracować bardzo dokładnie... gdybym to wiedziała, miałabym kilka półek bardziej użytecznych
Szczęśliwa - trzymaj się Mamusiu przedszkolaka!
Emri - my jesteśmy w trakcie zmiany mleka, do poniedziałki będziemy już na Bebiko

zakupiłam część rzeczy z listy wyprawkowej, dziś reszta. Nam na rozmowie powiedziano, że będzie 1,10zł za godzinę i 3,80 jedzenie, ale ostatecznie będzie zebranie we wrześniu.. Ciekawi mnie jak oni rozliczą Nam wrzesień, skoro idziemy od 5tego, pewnie pierwsze kilka dni na krótko, potem przez tydz. nie będzie Nas i dopiero od 26tego w pełnym wymiarze godzin Lena zostanie... Kasę płaci się z góry, więc potem przelewają zwrot??
Was na koniec wakacji uszczęśliwiają rozliczenie (masakryczne kwoty!), a nam za tydzień przyjdą zrobić odczyt z grzejników i gdzieś w grudniu się okaże ile trzeba wyłożyć kasy (przed świętami :/)...
Madzioszka - albo to ząbki albo skok

trzeba sobie wbić jakieś tłumaczenie do głowy i powtarzać jak mantrę, dla własnej spokojności!
Vii - szalejecie na zakupach
U nas butelka mleka przed 3... Potem na szczęście już się nie budzi, tylko po 5 zaczyna się wiercić przez sen i tak do 7, ale staram się nie zwracać uwagi i też śpię

Nie wyobrażam sobie tylko jak to będzie, gdy i ja będę musiała wstawać o 5, żeby się ze wszystkim wyrobić przed pracą...