reklama

Mamy 2011

:)

moja córa ma przebite uszy karolaq :) ale sama chciała-pokazywała kolczyki u mnie i u innych dziewczynek :) i mówił a: mamuniu plosie plosie ja też chcę! wiec miałam dosyć po pół roku proszenia i poszłam z nia do kosmetyckzi wybrała sobie kolczyki i przebiysmy uszy-obyło sie ryku -była dumna że ma i chwaliła sie kazdej osobie ;) nie dotykała ich i nie szarpała -jakos tak fajnie sie zebrało -ale moja to koza duza ;)

vii dzieci lubia takie wynalazki ale...na chwilke ;) przejedz sie do sali zabaw bubuland tam maja stolik -pobawicie sie i obczaisz czy sie małej podoba na dłuższą mete-ja np pokupowałam córci ful zabawek...ma grające i do skakania -ful....cała chata w zabawkach ;) połowy juz bym nie kupiła.... ;) mi sie przydał taki stoliczek bardzo: z jednej strony nacuiska przyciski z muzyka lub moze tonowo dziwieki a z drugiej strony pierwszy stolik do malowania kredkami itp aczkolwiek takie stoliki budza zainteresowanie
taki:
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NEW ! (1864238024) - Aukcje internetowe Allegro
nota bene ten stolik w hurtowni na sowinskiego kosztuje 300 zł

a lezaczek....ja mam starszy typ i milion razy lepszy ten nowszy to fakt lekko przesadzony i nie przemyslany...
ja mam taki model: fajna regulacja pod plecki fajne zabezpieczenia wygodny ale teraz tez bym inny kupiła zeby był wyżej a nie tak nisko przy podłodze ;)
Leżaczek bujaczek FISHER PRICE + gratis (1877706818) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
szczesliwa bardzo fajny ten stolik do zabawy i cena calkiem przyzwoita:) a lezaczek mam taki sam tylko ze slimakami i motylkami narysowanymi. juz dawno nie uzywama, pozyczylam szwagierce bo D. po kilku minutach sie wyrywal i niecierpliwil w nim. ja bym tez kupila inny teraz. bardzo mi sie bright starts podobaja:)

Juhu,
karolq - ja mam chłopaka co prawda ... :) ale jestem stanowczo przeciwko przebijaniu uszu takim maluszkom

vii - ja ten leżaczek już dawno mam w piwnicy, mam zamiar go sprzedać jak tylko będę miała chwilę żeby wystawić na allegro :|
Też się zastanawiałam nad podobnym stoliczkiem, ta karuzela z Twojego linka tylko jakoś do mnie nie przemawia, chyba wolałabym sam stolik.

ten stolik co szczesliwa wkleiła wydaje się bardzo fajny - pomyślę nad czymś takim właśnie :)

Marzena - no właśnie nie mam żadnych fajnych źródeł - szukam na necie. Mam też książkę 1 rok życia dziecka - właśnie sobie przypomniałam, tylko muszę sobie przypomnieć gdzie ją ulokowałam ;)

Dawidek - graba od Bola :)

No i mamy łłłłłikeeeeeeend :)

stolik mogę pozyczyć bo akurat ląduje na miesiąc do schowania-wiec mozecie sie podzielic laski tygodniami ;) potestujecie obadacie i zobaczycie jak po godzinie sie dostaje na łeb od muzyczki hehehe niestety mamy duzo zabawek i co miesiac cos chowam a cos wyciagam i mała zyje w swiecie że ciagle ma coś nowego hahahaha teraz stolik idzie wek a wraca namiot z kulkami ;) za chwile trampolina na wydanie wraca zjezdzalnia...i tak w kółko... ;)

Witajcie nareszcie:)
Dzięki dobrym ludziom (Katorybie i jej L.) mam dostęp do forum. Mój komp nadal w naprawie przez kolejne dwa tygodnie:(.
Mam takie zaległości, że nie wiem od czego zacząć. Jeszcze nie zdążyłam nadrobić wszystkiego.

Buziaki dla Dawidosa i innych solenizantów, których przegapiłam przez tą cholerną awarię kompa.
U nas wszystko ok. Poza tym, że popsuł nam się komputer, a dziś pralka i trzeba kupić nową. Mam nadzieję, że to koniec z tymi awariami na jakiś czas.

To tyle na dziś, bo muszę się szykować na jutrzejszy wyjazd na ślub.

Pozdrawiam Was gorąco:)

szczesliwa - tez sie mocno zastanawialam nad kupnem tego stolika ale ostatecznie kupilam stojak gimnastyczny chicco a jak bedzie wieksza to kupie normalny stoliczek i krzeselko, a lezaczek tez mam podobny i obie go lubimy ;)

minesota - trzymaj sie i pocieszaj mysla ze oba dzieciaczki na raz i wiecej tego nie bedziesz przychodzic ;)

katoryba - no widzisz a chcialam pojsc na latwizne i nie musiec samej szukaac w necie ;)

zawalka - no nareszcie! :)

ja jestem wykonczona. mala obudzila sie w nocy na jedzenie i przez 2 godz nie mozna jej bylo namowic na spanie :( jak tak bedzie to nie wiem jak wytrzymam sama do srody :(

reklama
dzień dobry sobotnio =)
zawalka - witaj :-) widać, że inne mamusie bardzo tęsknią :tak:
my już po basenie :-) naprawdę polecam ranną porę, jest b. mało ludzi :-)
marzena86 - nasza Niunia ma podobnie, przesypiała całe noce a od jakiegoś czasu zonk. Budzi się dziewczę przynajmniej 2 razy w nocy, na szczęście nie płaczem ale właśnie "rozmowami". A jak ja albo mąż się nad nią nachyli no to uśmiech od ucha do ucha i cała happy. No fajne to ale dla nas rodziców nieco męczące :-p
pozdrawiam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry