reklama

Mamy 2011

reklama
dzień dobry :)

noc też dobra ;) jest normalność :) dziecko poszło spać o 19, pobudka o 1 i 3 i o 7.30 wstałyśmy :) jak na ostatnie przypadki to jest super mega fajnie :) i bez krzyków :)
i widzę że D. już jak prawdziwy starszak drzemki ma tak jak Hania czy Bolek :)
normalnie szok - moje maleństwo zaraz skończy 5 m-cy!!!
niech ktoś zatrzyma wreszcie czas....
albo zwolni trochę chociaż!

co do leżaczka to vii masz bardzo dużo racji niestety :/

jeśli chodzi o kolczyki to myślałam żeby przebić uszka ale jak będzie już chodzić, teraz nie widzę sensu. A jak będzie miała rok to się wtedy zastanowię czy jest sens ;)

miłego dnia :)

łooo matko jaka produkcja :)

Beti - a napisz do nich i zapytaj o wymiane, bo jak ja chcialam kiedys zamienic rozmiar to przyslali mi nowy do sklepu i musialam tylko tam pojsc i sobie wymienic

Katoryba - widocznie Bolcio za inteligentny na te zabezpieczenia i szybko je rozbroil ;) ale serio to faktycznie przerazajaca historia, a tak btw masz jakas godna polecenia ksiazke albo strony o wspieraniu rozwoju dziecka (zreszta to w sumie ogolne pytanie ;)) zawsze dobrze doksztalcic sie z kilku zrodel ;)

vii - lezaczek faktycznie niedostosowany :/ a twoja Hania to super spi! moja mala to 2h snu czasem zaliczy na spacerze, ale to i tak rzadko a w domu to drzemki 20-40 min

anias - wspolczuje nocki :( oby dzien lepszy

karolka - ja sama mialam przebite uszy jak mialam 1,5 roku i tez tak planuje Majci przebic mimo sprzeciwu meza :P

sallis - oby teraz spanie na dobre wrocilo do normy!

a my po szczepieniu generalnie ok. co prawda problemy z zasnieciem byly i ponad godz walczylismy ale potem po jednej pobudce na jedzenie spala prawie do 9!!! i teraz od godz mi nawija jak katarynka :) jeszcze a propos kupowania kombinezonow to tez sie zastanawiam nad rozmiarem bo mloda przez 6 tyg 4 cm urosla to chyba dosc sporo. poki co jestem na etapie poszukiwania jakiejs fajnej sukienusi na swieta ;)

jejku bym zapomniala - Dawid wszystkiego najlepszego blondasie :*

a propos przebijania uszu to ja akurat mam chlopca:) ale ja osobiscie uwazam, ze to za wczesnie ale wiadomo kazdy robi co chce:) ja jak bede miala corcie to poczekam az sama bedzie chciala a taki dzien an pewno nadejdzie. ja mialam przebite jak skonczylam 8 lat i pamiatam, ze tak bardzo tego chcialam, ze bol mi nie byl straszny:)

vii ja planuje jakis taki stoli kupic D. pod choinke, podobno dzieci dlugo sie potrafia przy czyms takim bawic:) ale moze mamy starszakow sie wypowiedza?

marzena dzieki za rade:)

sallis nocka faktycznie lepsza, oby tak dalej:)

za zyczenia dziekujemy!!!

a z nowosci to Dawidek zajadal sie ostatnio pomarancza i... kabanosem;) w ogole to wszystko mu smakuje:)

reklama
beti uściski dla ośmiomiesięcznego bobasa :-)

może któraś z mam skusi się na basen sobotnią porą? My z mężem i Małą wybieramy się jutro z rana pomoczyć zasiedziane tyłki :-D
pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry