łooo matko jaka produkcja
Beti - a napisz do nich i zapytaj o wymiane, bo jak ja chcialam kiedys zamienic rozmiar to przyslali mi nowy do sklepu i musialam tylko tam pojsc i sobie wymienic
Katoryba - widocznie Bolcio za inteligentny na te zabezpieczenia i szybko je rozbroil

ale serio to faktycznie przerazajaca historia, a tak btw masz jakas godna polecenia ksiazke albo strony o wspieraniu rozwoju dziecka (zreszta to w sumie ogolne pytanie

) zawsze dobrze doksztalcic sie z kilku zrodel
vii - lezaczek faktycznie niedostosowany :/ a twoja Hania to super spi! moja mala to 2h snu czasem zaliczy na spacerze, ale to i tak rzadko a w domu to drzemki 20-40 min
anias - wspolczuje nocki

oby dzien lepszy
karolka - ja sama mialam przebite uszy jak mialam 1,5 roku i tez tak planuje Majci przebic mimo sprzeciwu meza
sallis - oby teraz spanie na dobre wrocilo do normy!
a my po szczepieniu generalnie ok. co prawda problemy z zasnieciem byly i ponad godz walczylismy ale potem po jednej pobudce na jedzenie spala prawie do 9!!! i teraz od godz mi nawija jak katarynka

jeszcze a propos kupowania kombinezonow to tez sie zastanawiam nad rozmiarem bo mloda przez 6 tyg 4 cm urosla to chyba dosc sporo. poki co jestem na etapie poszukiwania jakiejs fajnej sukienusi na swieta
jejku bym zapomniala - Dawid wszystkiego najlepszego blondasie :*