reklama

Mamy 2011

Witajcie:)

My dzisiaj zawędrowaliśmy aż do Przylepu. Jaśko spał prawie 3 godziny na spacerku. Pogoda sprzyjała:). Dziadkowie przywieźli harmonijkę ustną i tatuś mu grał na niej różne melodie, a on oszałomiony. Był tak tym podekscytowany, że po raz pierwszy padł po kąpieli bez cyca. Na razie śpi - ciekawe jak długo:)

Sallis - grunt to rodzinka:) A co planujesz zrobić u tego fryzjera?

Marzena - i jak tam po aerobiku? Szkoda, że znów same będziecie:(

Outstanding - Ślicznie razem wyglądacie:) A Majka - taka mała królewna w tym ubranku. No to macie już to za sobą.

Katoryba - wróciliście już? Mam nadzieję, że jutro idziemy razem na spaceros. Mam coś dla Bolcia.

reklama
outstanding - no dzieci czasem wiedza jak sie trzeba zachowywac :)

sallis - no wiadomo ze z mama sztame trzyma, jak tato cos nie tak powie albo zrobi to po kapieli dostaje od Majci po jajkach ;) a co u fryzjera kombinujesz? uwazaj na farby :P

zawalka - po aerobiku generalnie superowo :) fajnie sie poruszac do muzyczki, co prawda gorne miesnie brzucha dawno nieuzywane i troche czuje ;) no niestety znowu same....strasznie tego nie lubie...wiec jakby sie komus nudzilo to mozna do mnie smialo wpadac, nawet na noc :P

Hej
Outstanding :-) Ślicznie młoda wygląda :-) Ale minę ma nietęgą :-D
Zawalka - chwile dla siebie są najważniejsze :-) Dzięki temu możemy zatęsknić do krzykaczy
Oleczka - poczytałam o wymiance :-)

A u nas w końcu wyszliśmy na prostą z chorobami :-D jak mi ktoś katar przyniesie ... Żłobkowe dzieci w przedszkolu mają łatwiej :-) Moje co rusz coś ciekawego przynosi :-)

Pozdrawiam

Juhu,
My już u siebie :) nie ma to jak w domu :)

kordek - jest Dziękuję - faktycznie - a wtedy jak pisałam to było samo udostępnij... grzebali coś w tym akurat czy jak?

siw@ - też polecam papierki lakmusowe: przykładasz i jak masz niebieskie to są wody płodowe a jak nie to nie :)

emri - stanowczo za długo się nie widziałyśmy :) i my i nasi chłopcy ;P

Izuniek, emri, Marzena - blond ;P

zawalka - nas też mały mongołek najbardziej ujął :) polecam jeszcze raz i innym mamom do obejrzenia :)
Bolowa podróż ok - w jedną stronę spał 1,5 h, potem się bawił aż w końcu zaczął jęczeć bo nuda. Ale w sumie już było blisko więc nie robiliśmy postoju nawet. Z powrotem najpierw śpiewał i kontemplował piękno jesieni oraz obgryzał kółko od samochodu a potem kimnął aż do samego końca :)
Jak to nogi odmawiają posłuszeństwa? Teraz to się dopiero zaczną spacery - w końcu ja mogę spacerować! :) to jak jutro o której? :)
salis - biedna noga Twa... wyglądało to strasznie... to kiedy następny wypad na miacho?
Co tam planujesz wyfryzerować?

Beti - informuj na bieżąco w sprawie zębula - może większy klonik zgapi od mniejszego :)

outstanding - faktycznie aniołek :)

Marzena - z tym zapraszaniem to uważaj, bo jeszcze Ci się grupowo zwalimy na pidżama party plus dieciaczki i dopiero będzie jazda ;P

Pewnej ciotce udało się zajrzeć do paszczy bolowej (nie daje sobie zaglądać choćby nie wiem co, od razu warczy i się kłóci jakby mu co stamtąd zabrać chcieli) i orzekła, że ząb na dole niedługo będzie. Ile tym prawdy tego nie wiem ale ostatnia nocka znowu 3x pobudka :/

ha ha ha marzenka dzięki za radę :) ja nie farbuję włosów wcale ;) tak więc szaleństw zwykle nie ma. Zawalka, Katoryba pewnie zostanę przy swojej fryzurze tylko muszę iść bo w tej chwili to już chyba nie mam żadnej fryzury tak mi poodrastały :/ ale tylko do jutra :))
zawalka - a tak przy okazji 3 godziny snu?! to dziecko tyle potrafi? moje nie ;)
katoryba - trzymam kciuki za zęba :) fajnie by było gdyby te pobudki miały jakieś wytłumaczenie...
we wtorek przyłączam się tradycyjnie do spaceru :) żadnych dziur się nie boję ;)
minesota - święta prawda z tymi chwilami :) tata na spacerek małą zabierze to potem mam cierpliwość do jej płaczy czy marudzenia, a jak sama siedzę cały dzień to czasem wychodzę z siebie ;)

hejka, ja tylko na chwile bo wlasniw rocilismy od znajomych z wyprawy i umieram ze zmeczenia!!!

sallis powodzenie u fryzjera, korzystaj z relaksu:) ja w tym tyg tez sie chce wybrac

outstanding malutka to prwadziwy aniolek!!!! i jaka kruszynka:)

katoryba a nie sprawdzalas Bolciowi palcem dziaselek??? ja obstawiam, ze u was tez zabek bo u nas tez nie chce Dawido buzi otwierac, zaciska ja i wyrywa glowe, malo je z cycka (dzis w nocy musialam nad zlewem sciagac reka pokarm bo zapomnialam laktatora) i budzi sie nawet co godzine.

hej,
i po weekendzie, spacerowanie z dzieciaczkmi zaliczone, trzygodzinny spacer po placach zabaw aby mój przedszkolak sie wybiegał i wyszałał, dobrze ze córcia tak ładnie śpi na spacerkach.
Szczepienie mamy w czwartek z powodu katarku synka przeniesiono, a katarek córci jakoś zanikł nim się właściwe rozkręcił :)

zdrówka dla wszystkich chorujących - to ta pogoda taka piękna a taka zdradliwa

trzymam kciuki za ząbki aby szybko się wybiły i kłopotów nie robiły

spokojnej nocy i miłego dnia jutro

Helol:) 

Marzena moja tez napoczatku byla maruda jak zaczelam wychodzic. A teraz jest tylko krzyk jak wychodze zaraz sie uspokaja. Czas chyba na etap mama:)

outstanding
sliczne fotki:)

Katoryba u nas tez sie tak broni jakby jakies skarby tam miala:P

Hej ho,

weekend minął, choć średnio rodzinnie, ale dla mnie miło. Na kursie oderwałam się od rzeczywistości, spotkałam dawno niewidziane znajome, poznałam nowe :) Inna rzeczywistość! :)
W sobotę domowe lenistwo, nie licząc zabaw i zabawiania dziecka :P W niedzielę tata od rana do 16 zajmował się córcią i stwierdził, że jest zmęczony... Hmmm, ciekawe co/kto go tak wykończyło?:P Miło było usłyszeć słowa uznania za codzienne zajmowanie się Lenką.
Jak mi źle, że nie możemy do Was na spacer dołączyć :(((((((((((((
Marzena, Karolq - a gdzie chodzicie na aerobic? :>
Minesota - zdrówka na dłużej dla pociech! ;)
Katoryba - blond - WoW! Zżera mnie ciekawość jak wygladasz, jakieś foto? :> Oby pobudki zakończyły się widokiem ząbka :)
Outstanding - piękne z Was dziewuszki hihi Majcia jak księżniczka!

reklama
hej,

izuniek - ja chodze do fitmanii w mrowisku, jak dla mnie zajecia super, fajnie ze mialas okazje polaczyc przyjemne z pozytecznym, no i ze mezu docenil ;) ja sie zastanawiam jak moj sobie poradzi jak pojdzie na tacierzynski jak ja juz wroce do pracy :)

katoryba - no mnie tez teraz zzera ciekawosc! a co do pizama party to smialo, polozymy se maseczki na twarz, pomalujemy paznokcie i bedziemy zajadac lody i popijac goraco czekolada :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry