reklama

Mamy 2011

... a dzieci spokojnie beda lezxaly na plasko:P hihi fajnie by bylo:P

Izuniek ja chodze na fitness do strefy kobit na ptasiej ale malo sprzetu tam maja glownie chodze zeby sie zrelaksowac po calym dniu z mala:)

reklama
hejka :)
outstanding fajnie że chrzciny Małej Wam się udały :) gwiazdeczka ;)
szczesliwa - zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia!! :)

trochę mnie nie było, ale Was poczytywałam. Weekend udany - znów weselny, nasze dziecko kolejny raz spisało się na medal, dlatego myślę że nie ma nam tego za złe że ją tak w weekendy ciągamy to tu to tam :P
nocki się uspokoiły więc to chyba jeszcze nie ząbki. Zresztą w czwartek przed szczepieniem pediatra oceni ;)

Hej dziewczyny:)
Dzisiaj stanęłam na wadze i kolejny kg na plus... a mi już tak ciężko:/ W tej chwili +11, a jeszcze 4-5 tyg. do końca. Nie wiem na ilu się skończy. A jak to u was było? Dużo wam spadło zaraz po porodzie? Dało radę w ogóle wejść w ciuchy sprzed ciąży? Widzę że wy aktywnie fitness, aerobik i pewnie większość już w super formie:)

P.S.
Oczywiście Wojtuś najważniejszy, nawet kosztem figury:*:*

Pozdrowionka

Dobry wieczór :)
siw@- szczerze to ja w całej ciąży przytyłam 8 kg a po porodzie ważyłam mniej niż przed ciążą ale po ok dwóch tygodniach wróciłam do swojej wagi i się jej trzymam. Dodam że przez całą ciąże cwiczyłam dwa razy dziennie(program dla aktywne 9-miesięcy)i teraz też cwiczę raz w tygodniu( na weekendy były mecze)i od tygodnia wzięłam sie za brzuchy :)
pozdrawiam reszte mam :)
przestańcie chorowac :-D

oleczka0585- tylko pozazdrościć kondycji i samozaparcia, ja bym nie miała motywacji ćwiczyć całą ciąże a już na pewno nie przez 3 pierwsze zarzygane miesiące, kiedy ledwo co miałam siłę z łóżka wstać:))

oleczka wow:) podziwiam za samozaparcie zeby cwiczyc w ciazy:) szacun;)

siwa ja przytylam okolo 9kg w ciazy i zaraz po porodzie weszlam na wage i bylo 5kg mniej (dzidzia 3020), po tygodniu 7kg mniej a po 3 tygodniach 9kg mniej. ale nic sie nie przejmuj bo 11kg to nie jest wcale duzo tylko normalnie:) nie bedzie tak zle zobaczysz!

Marzena - pidżama party w szczegółach brzmi ciekawie - jeszcze ciekawiej szczegóły opisane przez karolq ;P niewyobrażalne niestety :/

siw@ - ja miałam +10kg i bardzo szybko zrzuciłam - karmienie i opieka nad dzieckiem (brak czasu na jedzenie i ciągły ruch - spacery, noszenie itd) spowodowały, że już po ok 3-4 mies wchodziłam w swoje ciuszki przedciążowe.

siw@ - ja co prawda nie mialam tyle dyscypliny w sobie co oleczka, zeby codziennie cwiczyc ale tez sporo sie ruszalam. przytylam tylko 5kg i zaraz po porodzie to zniknelo. teraz niestety mam 4kg mniej niz przed ciaza :/ tak jak katoryba pisze, ciaglu ruch, karmienie piersia i brak czasu robia swoje...a na aerobik to zaczelam chodzic zeby miesnie wzmocnic bo kregoslup daje mi sie we znaki :/

katoryba - wiesz dzieci czasem maja zdolnosc sluchania mam (patrz wiekszosc ladnego zachowania na chrzcinach ;)) wiec moze sie uda. bo samotne wciaganie lodow i goracej czekolady to jakos tak depresja zajezdza ;)

eh dziecie spi a ja nie mam co robic :/ znaczy sie cos by sie znalazlo ale nic mi sie nie chce, a w pojedynke nie umiem odpoczywac ;)

reklama
Witajcie:)

Pamiętam, jak jeszcze nie byłam w ciąży i było mi przykro, że nie mam dzidziusia i moje życie takie jest bez celu jakiegoś, a teraz z żalem myślę o tym, czego będąc mamą nie mogę robić. Człowiek zawsze chce coś innego, niż ma. Dzisiaj Jasiurek powiedział z włoskim akcentem mama i się popłakałam.

Siw@ - ja przytyłam 12 kg i po 3 miesiącach po porodzie weszłam w swoje spodnie sprzed ciąży. Nie ćwiczyłam tylko zajmowałam się Jaśkiem i karmiłam piersią. Ostatnio nawet zaczęły mi spadać spodnie z tyłka po tych codziennych spacerach.

Katoryba - oj nie ładnie tak nabierać koleżanki:P

Marzena - aż sama jestem ciekawa jak tatuś Majeczki sobie poradzi na tacierzyńskim:)

Nnita - ale Wam dobrze tak co weekend się weselić:)

Spóźnione buziaki dla Filipka:* i dzisiejsze dla Majeczki Outstandingowej:*

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry