• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

no jak w zimnice tyle nas spaceruje na na wiosne chodnika zabraknie ups....dzis juz zabrakło :D

d. jest zachwycona potwierdzam a jaka cudna smieszka!

zawalka kup chusteczki na plamy i takie mydło niemieckie z rosmana na plamy plus vanisch -zejdzie nawet marchewka!

marzena to tescie sie dobrali bo i u nas whisky i... piwko ;)

sallis zapraszam do mojego wariatkowa poznej razem skoczymy gdzie trzeba sie masować :)

reklama
ja tam sie plamami nie przejmuje, po kilku praniach bledna:)

szczesliwa a te chusteczki na plamy to niby jak sie uzywa? tez z rosmana? musze sie w koncu wybrac i zakupic te specyfiki:) a synus mam nadzieje, ze po dlugim spacerze dzis nie zmarzl jak wczoraj co?

sallis no czasem go na golasa karmie ale to rzadko jak akurat wietrzymy dupsko:)

vii a jak tam drugi zabek Hania? wylazi czy juz wylazl?

a jeszcze mi sie przypomniala, ze mialam napisac ciekawostke a propos mleka. mlekiem najbardziej zblizonym skladem do mleka kobiecego jest to od slonia:)

Witam późnooooooo!
Dziękuję za spacer wczorajszy-fajnie było wybrac się taka ekipą :)
sallis- dzięki za mleko :)
beti-jak tu wybrac-wszystkie mei tai śliczne
nic krótko i znikam
do juterka laski :)

witam :)
może z czasem dołączę na takie Wasze spacery, zwłaszcza że niebawem przechodzę na wychowawcze, ale moge mieć stresa jak zareagują inne mamusie jak moja Jaga włączy syrenę po przebudzeniu ;)

zaraz ruszamy do Poradni Okulistycznej na kontrolę zapchanego kanalika łzowego, zapewne Małą czeka zabieg.. w naszym przypadku masowanie i przemywanie oczka nic nie dało :( niestety..

hej laseczki,

szczesliwa - no to tatusiowie przy whiskey dobija targu ;)

zawalka - wiesz jak to jest, kandydat wybrany przez rodzicow zawsze najgorszy ;) wiec i tak sama zdecyduje

u nas dziwny katar chyba zniknal...przynajmniej nocka w porzadku i rano jak probowalam czyscic to tez nic. ale moje dziecko sie tak drapnelo na poliku ze jakby ja ktoss zobaczyl to pewnie tez bym rok wiezienia dostala ;) a cholera nie wiem czym bo pazury obciete...nie ma to jak wyjsc na 2 min do kuchni ;)

marzena sa dzieciaki co maja 3 miechy i zeba:)

vii fakt u nas tez zauwazylam, ze czasem taka woda z nosa poleci a ponizej nic i sie zastanawialam o co kaman:) a to na zabkowanie.

oleczka ja juz mam swojego faworyta, material na panel ale jeszcze maz musi sobie wybrac druga strone:)

no i my zarejestrowane na 12 grudnia na zabieg przepłukania kanalika łzowo-nosowego. Którejś mamusi dzidzia to przechodziła albo boryka się z zapchaniem? szwagierki synek musiał mieć ten zabieg wiec pobieżnie wiem z czym to się "je"..

beti
, oleczka zlecacie uszycie mei tai, dobrze rozumiem? :)

pozdrawiam :)

witam!
nnita- możliwe że tak ale rozglądam się też za używanymi :), jeszcze muszą to skonsultowac z doradcą co najlepiej(jakiej firmy)
o kurczę skomplikowana sprawa z tymi kanalikami-widzę że muszę koleżance o tym powiedzie żeby też poszła do lekarza i skonsultowała-bo cały czas ropieje mu jedno oko i czasem wygląda jak pirat po przebudzeniu-trudno mu oczko otworzyc

beti/anias- był spacer? oj noga boliii :(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry