Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Emri - jak zdrówko?
julci - buziaczki na kolejną miesięcznicę
Zawalka - absolutnie się nie martw, że wskazuje kciukiem!!!robi tak, bo mu wygodniej grunt, że zauważył - że "można" wskazywać Jaśko to już duuuży chłop!
co tam jeszcze...
marzenka - i ja zazdraszczam morza!!!!! ciekawe kiedy mi się uda zebrać teraz już trójcę nad morze - hehehe oczy na około głowy i portfel z dodatkowymi kieszonkami jak wszystkie zaczną wołać - Mamo kup mi hehehe szczerze - właśnie tego nie mogę sobie wyobrazić...podróży, pakowania i jednoczesnego pilnowania trójki maluchów!!! to ostatnio mój senny koszmar
Martini niczym się nie martw ja myślę że jak trochę podrosną dzieciaczki to będą się bawić ze sobą i a Ty będziesz leżeć, zerkać na nie i spokojnie książkę czytać )
zawalka - Ty się martwisz że jaś kciukiem pokazuje? może ja się powinnam martwić że Domi wcale nie pokazuje? ) żartuję sobie )
a imprezy nie było. mąż wrócił po 12h pracy zaczęło się ( nie dość że ja jakiś kryzys macierzyński mam, to jeszcze wsparcia brak... no nic przeczekać trzeba.
dobranoc :*
ja na szybko z pyt do was. majka wczoraj caly dzien miala jakies rozwolnionko nie wiadomo skad i mega odparzyla sie jej dupka a dzis juz zrobily sie jej ranki macie moze cos co sie u was sprawdzilo? bo nam sie wczesniej nigdy dupka nie odparzala...
siemanko =)
mnie tu ostatnio trochę mniej, jak chyba większości
po trochu też dlatego, że ograniczam Małej "widzenie się" z laptopem, a siłą rzeczy sama mniej też go widzę =)
marzenka niezawodne wietrzenie, duuuużo i wciąż, mąka ziemniaczana, też sudocrem - tyle ode mnie =)
u nas lekkie zmiany - basen wraca do łask, wczoraj J. mega się wybawiła w wodzie, aż się zastanawialiśmy czy nie siedzieć dłużej niż zazwyczaj (godzinę) ale nie ma co zapeszać
poza tym od jakiegoś czasu wysadzam Małą na siku i robimy postępy =)
Juhu,
Ucichło - to fakt. Ciągle się nie chce co po niektórym ;P
ALUNIA - ostatnie miesięczniakowe buziole :* :* :*
Madzioszka - do roboty a nie w programistę się zabawiasz ;P
Marzena - u nas też była wczoraj rzadka kupa - myślę, że to po basenie - przez to nurkowanie - połknął pół basenu chyba a na odparzenie Tormentiol super.