reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

reklama
cosa83, mamusianoesi - śliczne te wasze dziewuszki:)
karolaq8 - moje brzdące chodzą na braniborskie jedno do grupy 0 a drugie do 3
anias:) a co to za szczepienie jakies zaległe?
marttini - wytrwałości życze i podziwiam:)
Izuniek - moja tez nerwowo śpi ale na szczęście się nie przebudza tylko pojękuje sobie przez sen. dzisiaj tak pojekiwała od 5 rano wiec tez jestem troche zmeczona:(

Dzień dobry,
z przyjemnością zacznę tę felerną stronę:D

Anias no to ładnie Naduśka wystrzeliła w górę:D czym ją karmisz:D

Izuniek współczuję. kiepska noc dziecka to jeszcze gorsza mamy.

Karolq zazdraszczam wstawania! moje dziś o 5.30 i padła na drzemkę o 13,30 więc mam taaaaaaki dzień długi;)

kurcze pogoda do D. niby pada i jest nie fajnie zgroza ani na spacer ani w domu byc;/

Miłego popołudnia kochaniutkie

Anias no piekne wymiary;)

jajj mojej siostry syn chodzi do 3 a od wrzesnia corke tam dala;)

A my sie nie dostalismy do zlobka;/ mimo ze mialam ze pracuje wiec szukam prywatnego;/ polecacie cos?

My na spacerze bylismy juz 2 razy zaraz idziemy 3 raz. Zuzi nie da sie przetlumaczyc ze zimno;/ stoi pod drzwiami i jeczy ze dla wlasnego spokoju ide

Karoq moje jęczy bez względu na to czy z nią pójdę czy nie. w sumie w ramach spaceru wystarczy jak otworzę drzwi i pozwolę jej pochodzić w górę i w dół schodami. :) to jest myśl zamiast spaceru wybieg na klatce:D

Vii, nie chcę nic mówić ale to chyba normalne być sapiącą w ciąży;p;p

jajj- Dziękuję :)

A się pochwalę Noemi nauczyła się pić dzisiaj ze słomki, więc zaraz się szykujemy i jedziemy na zakupy przy okazji kupić jakąś fajną buteleczkę / bidonik ze słomką do picia i koniec ze smoczkiem!

vii - ja ci powiem czemu sapiesz...pasazer na gape :p

madzioszka - wlasnie sobie wyobrazilam becika biegajacego w gore i w dol po klatce schodowej :)

anias - no no jaka nadusia wyyysoka :) slicznie dbasz o corcie. wagowo to cos czuje ze majka bedzie miala tyle na 2 lata, takze vii nie martw sie nie tylko ty "glodzisz" dziecko :p ;)

siw@ - nie potrzebnie ci pisalam ze dzieci starsze ladniej spia bo mloda juz drugi dzien bez drzemki popoludniowej, takze spi 9-10 i potem okolo 20 :/

a ja z okazji jutrzejszego dnia dziecka bylam u fryzjera ;) kolejny nowy kolor i cos czuje ze za 2 miesiace bedzie jeszcze kolejny ;)

Juhu,
Ja pierdziu, ale produkcja :)

Marzena - znowu inny kolor? mąż to ma dobrze - co chwilę z inną ;)

mamaNoemi - gratki za słomkę :) smoczuś papa :)

karolq - my też się nie dostaliśmy :( w wisience nie przyjęli żadnego dziecka z 2010 a w promyku tylko 9cioro - jesteśmy daaaaaaaaaleko na liście rezerwowej...

vii - nie bój nic - teraz jak Hania lata jak szalona to spala ile się da - z czego ma niby utyć?

My dzisiaj z zawalką spacer na ryneczek na Owocową :) Jachu ma boską fryzurę - wygląda powalająco - laski będą sikały :) obładowane siatami, plecakami i balonami szturmowałyśmy miacho w delikatnym deszczyku... A i nawet kompot mam - jabłkowo-truskawkowo-rabarberowy. Pycha! Bolowi też smakuje :)
Tatuś integruje się z Bolem z resztą ekipy placu zabaw już od 1,5h a ja w międzyczasie z motorkiem w tyłku upiekłam ciasteczka (Boskie są - polecam baaaaaaaaaaardzo gorąco - szybko się robi, mało produktów a tyle radochy :) Serowe ciasteczka z jabłkiem) i nawet zdążyłam już 2 zjeść ;P pokroiłam koperek do zamrażary i lubczyk do suszenia, posprzątałam kuchnię, zabawki (pierwszy prezent Bola już rozpakowany), przygotowałam deserek młodemu, podlałam kwiaty i.... nudzę się? łał!!!!

reklama
Madzioszka u nas schody nie wystarcza;)

MamusiaNoesi U nas tez Zuzia w sobote sie nauczyla pic ze slomki i teraz tez na dzien dziecka od cioci dostanie kubek ze slomka i baj baj smoczki. Tylko u nas w nocy jest kaszka jeszcze;/

Marzena zmieniasz kolory jak ja;) Uwielbiam eksperymentowac z wlosami;)

Katoryba i co teraz zamierzacie?

Do góry