• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

hej ho! :)

najlepszego dla maluchow a dla starszych obysmy zawsze mialy w sobie radosc dziecka!

mamusianoesi - no wiem ze mozna przez smoczek ale wolalabym zeby nie przyzwyczajala sie do tego ;)

sallis - no jesli bedzie jutro taka sama pogoda to nici z pikniku :/ moze wtedy M pojdzie na turniej a wtedy... moze jak sa chetne to zapraszam do siebie na kawke i zabawy z maluchami co? jak ktos ma ochote to niech da sygnal a jutro rano bede informowac na biezaco ;)

katoryba - no i mi przyszedl smak na ciasteczka, w sumie mila odmiana dla pieczenia ciacha ;)

karolq8 - no wpisowe jest...ale praktycznie w wiekszosci zlobkow a ten w sumie wychodzil nam najtaniej jak na 6h chcemy

co do planowania kolejnych ciaz to w sumie co lekarz to inna opinia ;) choc ja od 2 slyszalam ze najlepiej do nastepnej brac sie rok od zakonczenia karmienia zeby organizm sie w pelni zregenerowal. no i my tak chyba poczekamy ;)

reklama
No i ja sle buziaki dla dzieciaczkow;)

Marzena no wpisowe jest ale 200 albo 100 zloty niewiem skad tam tak duzo, My potrzebujemy na 9 godzin wiec cenowo wychodzi wszedzie mniej wiecej takj samo

Juhu,
karolq - ale się pięknie wstrzeliłaś w numerosa. Pewnie czatowałaś ostro ;P
a wczoraj jak tylko wysłałam posta to chłopcy wrócili, więc się nie ponudziłam ;)

Izuniek - jak z ciachami? u nas już tylko kilka zostało - Bolo pożarł całego po powrocie wczoraj :)
A z kolejnością wieczorną - przestawcie i już :) u nas Bolo zasiada na kanapie, dostaje butelczynę ze słomką i ogląda sobie albo autobusy+tiry albo coś tam w tv. Potem grzecznie (no nie zawsze) idzie do pokoju, zasiada na nocniku, na którym się rozbiera i wędruje do wanny :)

sallis - trzeba było wpadać do nas na te 4h! pewnie, że będzie lepiej - niedługo Domi sama będzie Ci przy ciastkach pomagać :)
Na razie nie mamy planów. Miał być basen ale perspektywa tłumu mnie przeraziła :| no i póki co - nic.

Najlepszego dzieciaczki!!!!! duże i małe i te po 18tce też :*

Najlepsze życzenia dla kochanych szkrabików z okazji ich święta :)):**

My dzisiaj miałyśmy isć po mieście połazić bo coś miało być, ale w taką pogodę od pada więc przejedziemy się do focusa tam na pewno też coś będzie dla dzieci zorganizowane, może zajdziemy na sale zabaw :D

Witam, przepraszam, że wtrącam się w wasz wątek ale może mi coś poradzicie. Mam córeczkę 14miesięczną i czas już na szczepienie odra-różyczka-świnka jaką szczepionką szczepiłyście? Przyznam że dużo się nasłuchałam i naczytałam na temat tego szczepienia i boję się ale ponoć jest bezpieczniejszą szczepionką niż MMR jest Priorix. W mojej przychodni powiedzieli ze teraz dostali tylko MMR i ze jak chce to mogę sama kupić Priorix i jestem w kropce nie wiem co robić

Hej ho,

Wszystkiego Naj.... dla Dzieciaczków i Dużych Dzieci ;-)
Katoryba - w taką pogodę z domu nie wyszłam jeszcze, więc sera nie mam :/ Przekładam ciacha na jutro rano ;) Lena tak pięknie odlatuje przy piciu mleka hehe a butli z mlekiem nie chce sama trzymać (gdy piła wodę/herbatkę z butelki to była samodzielna hehe)...
Marzena - taką różnorodność chciałby pewnie nie jeden mąż hahaha ;)

I ja myślałam, że dziś deptak zaliczymy spacerowo, a tu Jarmark Dziecięcy odwołano, a strefę dla dzieci zrobiono w ogródku 4 Róż (w Gazecie przeczytałam)...
Po pierwsze to muszę L. kupić buty na taką chłodniejszą pogodę... Będzie zakupowo dziś...

a my właśnie wróciłyśmy z objazdu po deptaku. nic się tam nie dzieje :/ normalnie niecierpię tego miasta. widać że dzieciaków sporo, a nic nie jest zorganizowane :( teraz drzemka obiad i odpoczynek a po południu chyba ogród botaniczny.
no mnie osobiscie focus i basen też odstrasza tłumami :)

hanutek my przed tym szczepieniem jeszcze więc nie pomogę. a czemu Ty z nami nie piszesz jak masz niunię z 2011? :)

Hej

Wszystkim dzieciaczkom wszystkiego najlepszego!!!! Tym dużym też;))

hanutek- odwagi!!! ze szczepieniem nie pomogę bo mój to największy gówniarz na tym forum, i najczęściej to ja nękam wszystkich pytaniami:))

sallis- nie narzekaj są miasta gdzie jest jeszcze gorzej, też myślałam że w ZG się nic nie dzieję dopóki nie wróciłam do Legnicy, teraz tęsknie za Zieloną i nawet nie macie pojęcia jak chciałabym tam wrócić:((

katoryba- zazdroszczę powera! A czemu najpierw spanie potem kąpanie, u nas od początku na odwrót i myślałam że tak jest dobrze. Wojtuś po kąpaniu często zasypia przy butelce i jest bezstresowe usypianie.

marzenka- ja we wtorek idę do fryzjera po raz pierwszy od ... swojego wesela:zawstydzona/y: wstyd się przyznać ale trzeba to nazwać po imieniu... zapuściłam się że szok:zawstydzona/y: muszę się jakoś mobilizować bo odrosty i końcówki wołają o pomstę do nieba.

anias- no piękne wymiary ma córeczka, w ogóle to śliczna dziewczynka z Naduśki, w samym spojrzeniu można się zakochać, oj będzie kiedyś tatuś zazdrosny:))

szczesliwa- Zaradnego masz synka, pewnie przez to że ma starszą siostrę tak szybko wszystko podłapuje, chce ją widać szybko dogonić.

gogoja- czy mi się wydaje czy Błażko dzisiaj 9 mcy kończy:)) Buziaki od cioci i piona od Wojtusia:))

No to na razie tyle

reklama
sallis dzien dziecka zostal odwolany przez pogode i przeniesiony na 12 czerwca. w ogrodznie botanicznym od 16.30 ma cos byc

hanutek ja nic nie poradze, szczepilam nawet nie wiem czym. wsyztskie tutaj szczepilysmy i nic sie nie dzialo:)

kotoryba podziwiam za organizacje, ja wczoraj jakos sie tak lenielam, ze nie wiem:) teraz niestety musze sie zabrac za robote;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry