hejko
sto latek dla Dawidka i Bolcia
chłopaki rosną jak na drożdżach 
zawalka, katoryba powiem tak fajnie jest bo jestem jeszcze w miarę niezależna i mogę sobie pospać
ale z drugiej strony jest mi już ciężko chodzić i męczy mnie ta ciekawość kiedy już to nastąpi ten wielki dzień ..... w sumie się nie boję samego porodu bo jakoś nie mogę sobie tej sytuacji wyobrazić i nie wiem czego się bać ...
zawalka myślę że kawka i dobre ciasto o tej godzinie w zupełności wystarczy
ale to moje zdanie
emri zazdroszczę wyjazdu
zdjęcie Fila super jak stoi tak na pewnych nóżkach 
madzioszka mam nadzieje że mój maluszek też będzie znosił dobrze mamusiowe wyjazdy
paula jak się czujemy w dwupaczku ? skurcze dokuczają jeszcze?
nareszcie wszystko mam łóżeczko złożone( ile przy tym śmiechu było i różnych koncepcji) , wózek też i nawet ubranka dla maluszka na wyjście ze szpitala przygotowane
teraz tylko czekać
a dziewczyny zapomniałam na śmierć wybrać położną .... może któraś na privata wysłać mi namiary na sprawdzoną nie chcę w ciemno wybierać
przespanej nocki wszystkim życzę
sto latek dla Dawidka i Bolcia
zawalka, katoryba powiem tak fajnie jest bo jestem jeszcze w miarę niezależna i mogę sobie pospać
zawalka myślę że kawka i dobre ciasto o tej godzinie w zupełności wystarczy
emri zazdroszczę wyjazdu
madzioszka mam nadzieje że mój maluszek też będzie znosił dobrze mamusiowe wyjazdy
paula jak się czujemy w dwupaczku ? skurcze dokuczają jeszcze?
nareszcie wszystko mam łóżeczko złożone( ile przy tym śmiechu było i różnych koncepcji) , wózek też i nawet ubranka dla maluszka na wyjście ze szpitala przygotowane
teraz tylko czekać
a dziewczyny zapomniałam na śmierć wybrać położną .... może któraś na privata wysłać mi namiary na sprawdzoną nie chcę w ciemno wybierać
przespanej nocki wszystkim życzę