reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

reklama
dla Dawidka buziak na miesiecznice!

katoryba idz idz-lepiej pogadac i dopytac sie specjalisty!

i tyle co ja....bo w co rece włozyc? ;)

aaaa marzena bezpiecznej podrózy!i także wesołych świąt!

dawidek- wszystkiego najlepszego, Ty też niedługo będziesz roczniaczek, zleci szybciutko:)
marzenka- życzymy bezpiecznej podróży, dziękujemy za życzenia i wam również wesołych;)
wszytskim- spokojnej nocki:)

dobry wieczór;)
katoryba-idź, będziesz spokojniejsza:)
Beti-buziaki dla Dawidsona:*
madzioszka- nie wykonuje się testów alergicznych u małych dzieci,my pierwsze robiliśmy jak Misiek miał 3 latka i alergolog stwierdził, że to ciut za wcześnie ponieważ testy wychodzą niewirygodne. Nie sądzę by się coś w tym temacie zmieniło ale może się mylę...podejdź do alergologa i spytaj:)
marzena-również spokojnych i wesołych Świąt;) szerokiej drogi i szczęścliwej podróży;-)

Ubralismy choinkę i tak się świątecznie poczułam...bo cała reszta nieświąteczna:/ nocka pewnie nieprzespana będzie bo Nadunia okropnie kaszle,kaszel ją wybudza i jest cyrk:eek:
spokojnej nocy

Juhu,
Marzena - szerokiej drogi!

Madzioszka - coś taka tajemnicza? co obwiniasz i podejrzewasz?

sallis - ja nic nie piekę :) torta robię :) ciasta teściowa przywozi (kupuje znaczy od kucharki jakiejś) i mama robi moja, więc stwierdziłam że to przesada by była.

Wczoraj do północy pakowałam prezenty :| robiłam sama torebki :) jak ja lubię takie rzeczy :) fajnie nawet to wyszło. Może nie są idealne ale sama chciałabym dostać prezent w takiej niż w takiej kupnej. Ciekawe czy się kiedyś doczekam takiego...

katoryba ale masz wymagania;) mnie dzis lub jutro czeka pakowanie prezentow.

madzioszka na wlasnie o co chodzi? widzisz laski potwierdzily to co slyszalam, ze od 3 lat najwczesniej:)

dzień dobry.

Ja tylko na chwilę między pracą. Katoryba jak tam?

Moja mała ma uczulenie na białko jaja kurzego. Wczoraj dostała jajecznice i ją wywypało na poliku i na boku ma taką sucha skurę z wysypką. Myślałam, że to coś innego bo już raz miała i zaleczyliśmy tym krochmalem a po wczorajszym pogorszyło się;/ Obstawiam że to jajo ale chciałam potwierdzić. Ja sama nie mogę za dużo jesć ale sprawa dotyczy tylko i wyłacznie białka z jaja a nie przetwory.

Pozdrawiam!

no ja też na chwileczkę :)
przywitać się :)

dzień mogę podsumować zdaniem "końca nie widać"... robię i robię a tu ciągle więcej przede mną jak za mną :/
jeszcze chyba mi jakiś jęczmień na oku wyskoczył i przeszkadza ;(

z dobrych wieści - D. załapała "pa pa" :D ale ma radochę ;))

dobra, idę dalej...

jeszcze tylko buziaka przesyłamy dla Hani :**

reklama
siemanko :)

katoryba ja też lubię takie rzeczy ;) i też wolałabym dostać prezent tak opakowany i też mam marzenie że tak kiedyś się stanie ;)
aha, byłaś dziś widziana przeze mnie (to chyba ty byłaś ;) z zawalką jak przedzierałyście się przez błotko pośniegowe w stronę skrzyżowania przy Al.Zjednoczenia ;)
vii współczuję, może skok rozwojowy jakiś? :) buziak dla Hani :*
madzioszkaa oby obyło wam się bez alergii.. ja sama się dziś dowiedziałam że skoro małżon jest alergikiem to Mała ma 60-70% szans że też coś "wyłapie" w spadku :/
sallis zazdroszczę MT ;)

a u nas od tygodnia jakiegoś początki podawania różnych smakołyków - a to herbatniczek, chrupek, banan w łapkę, pociumkanie jabłuszka ;) od razu po kupce widać że coś jest na rzeczy ;)
tylko że w tej kupce to pojawiają się takie jakby nitki brązowawe - ale nie że nitki jak śluz tylko nitki, krótkie, wąskie. Pediatra radziła się nie martwić że to pewnie efekt trawienia, położna laktacyjna że być może nietolerancja któregoś z produktów (mi wychodzi na to że banana). Przestraszyć może bo trochę jak robaki w kupie wygląda.. - - - którejś mamuśce temat znany??

a ponadto my dziś po szczepieniu na WZW. Maleństwo dobrze się rozwija, waży 6250g i mierzy 63cm - taki kilkumiesięczniak a nie półroczniak - cóż zaczęliśmy od wagi naprawdę piórkowej :p

..kurcze wspaniale jest mieć dzidzię.. to takie moje przemyślenie wieczorne =)

pozdrawiam =)

Do góry