reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

reklama
Ale pogoda zrobiła się paskudna!zimno i mokro brr.... myślę i myślę nad planem obiadowym i nic wymyślić nie mogę
my dziś pojechaliśmy na działeczkę ale złapał nas deszcz więc zerwaliśmy trochę truskawek i do domu

Juhu,
Hanutek - specjalnie dla Ciebie ;)
pn - fasolka po bretońsku
wt - botwinka
śr - bitki w sosie z ziemniakami i szparagami
czw - botwinka
pt - kotlety sojowe duszone z jabłkiem i purre z ziemniaków ze szpinakiem
sb - bitki z ziemniakami i marchewką
ndz - obiad u rodziców mam nadzieję :)

Hej;)

U nas plan obiadowy taki

pn wt grochowa

sr nogi z kurczaka ziemniaczki i suroweczka

czw pt gulasz jednego dnia z kasza drugiego z ziemniakami

sobota mama ma imieniny wiec bez obiadu

niedziela u rodzicow

hej dziewczyny

Bardzo dziękuję za inspiracje obiadowe:)
Hania śpi, ja właśnie skończyłam robić drzemik truskawkowo-rabarbarowy i zaraz będę pić kawkę a potem może wyjdziemy na jakiś spacerek, o ile się nie rozpada

miłego dzionka

vii katoryba co to za ciasteczka?

Ostatnia edycja:
hej :)*

Jestem mega zadowolona bo po mojej wczorajszej prośbie do ciężarówek 2012 był odzew i dostałam namiary na dr Muszyńską :) ...

Pogoda do kitu wczoraj wyszliśmy trochę na spacerek na deptaka, ale zaraz się rozpadało dzisiaj też za ciekawię się nie zapowiada i co tu robić w domu ? :(

Macie może jakiś sprawdzony przepis na muffiny? najlepiej na czekoladowe z owocami ?

Vii - dziękuję już zrobione przed chwilką wstawiłam do piekarnika i dodałam czarnego kakao czubata łyżkę żeby były czekoladowe i zrobiłam z czekoladą bo nie chciało mi się wyjść po jakieś wiśnie mrożone czy truskawki :D resztę przepisów też niedługo przetestuję!

Muffiny wyszły pyszne dałam do środka czekoladę Wedel malinową i super, jak się rozpuściła to w środku czuć i czekoladę i posmak malinowy :) tylko miałam jakieś ciulowe te papierki do muffinów i musiałam b.mało lać do nich bo jak chciałam tak z połowę wlać to się rozwalały i cała masa wypływała więc moje muffiny przez to nie są takie wyrośnięte aż za papierek ...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry