Izuniek
Fanka BB :)
Vii - wydaje mi się, że szary jest bardzo dobrym rozwiązaniem
a połączenie z innymi kolorami powinno wypaść dobrze. Zresztą masz zmysł do urządzania
Wy dziś do parku, a my pod blokiem na placu hehe
Aestima, Beti - białe meble mają urok, gdybym mogła sobie pozwolić na urządzanie mieszkania od podstaw (choć najlepszy by był dom
)...
My na wiosnę za totalny remont pokoju Leny się węźmiemy (jak uzbieramy kasę...), narazie podklejamy tapety zadarte przez Czorta
Aestima, Beti - białe meble mają urok, gdybym mogła sobie pozwolić na urządzanie mieszkania od podstaw (choć najlepszy by był dom
My na wiosnę za totalny remont pokoju Leny się węźmiemy (jak uzbieramy kasę...), narazie podklejamy tapety zadarte przez Czorta
tyle czasu od szczepienia się męczyliśmy bo ona ostatnio na nocnik nie chce usiąść, jak nakleiłam woreczek i puściłam na golaska to ściągała, jak założyłam pieluszkę na woreczek to tak ruszała, że zawsze się poprzestawiało i siku lądowało do pieluszki i nawet już puszczaliśmy ją na golasa z P i biegaliśmy z pojemnikami żeby złapać jak robić będzie i nic. w między czasie robiliśmy przerwy kilku dniowe żeby się nie zestresowała biedna i w końcu się wczoraj udało jakoś złapać do woreczka