reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

asklek.. w sumie pomagają, wyrabia sobie Darek prawidłowe postawy itd. itd.. ale strasznie jest uparty i nawet rehabilitantka się smieje ze to uparty chłopak jest i musi postawić na swoim... charakterny synio mi się trafił.... a nocki od porodu zadnej jeszcze nie przespałam... a ciągiem max 1.5h może spie...

Cortina to Olus na roczek będzie elegancik :)ja mojemu dziś obcięłam włosy sama.. podcięłam bo dredują mu się strasznie... do tego smieszne ma te włoski... z przodu proste a z tyłu loki :)

reklama
ale dziś pogoda bajeczna :-)

Słoneczko na Cortinowe urodzinki przyszło :-) rok temu też było słonecznie tylko ze mrozno bardzo :-)

Miłego dnia ! Wieczorem wpadniemy z tortem ;-)

100 Lat dla Cortina :) samych radości....:) uśmiechów, miliona buziaków...

7777.jpg

Załączniki

• 7777.jpg
    7777.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 60
Cortinek duzy chlopak :-) niech rosnie zdrowo :-):-) sto lat dla syneczka :tak:
Mysiak kazde dziecko inne, sebus jak byl niemowlakiem ladnie przesypial noce, a Lila tez mi sie ciagle budzi i szuka piersi i tez nie przespalam calej nocki. pocieszam sie,ze to etap przejsciowy i nie bedzie trwal wiecznie hahhahaha

A u mnie co?? Aska srajdała wczoraj znow na miękko-mam nadzieje ze to już koniec
A Darek wstał z goraczką 39 stopni... brak mi słow bo w poniedziałek wzial postatnią dawke antybiotyku

Jak SIE DZiECi dzisiaj maja ?

Ale dzis było bosko na dworze, pochodzilismy 2h, jestem tak dotleniona ze zasne nim sięe położę ;-)

reklama
My po wizycie u pani dr... Przepisala antybiotyk, ale powiedziała ze jak chce mogę się wstrzymać... obserwować i jak mocno się pogorszy to wtedy podac. Poki co Dareczek padł, "katarek" pięknie siłą odkurzacza wyczyścił nosek :) spi mój marudek...

Asia tez już lepiej...

Byłam w lidlu, kupiłam małemu bodziaki i bluzeczki. Stwierdzam ze ludzie to niesamowite bydło... az brak słow :)

Cortina a jak tam Twój roczniak?? "dorosły" już taki co?? hiihih:)

Do góry