reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

reklama
Heloł.. ja dziś wytargałam dzieciaki na pole.... Darek ejdnak na antybiotyku, Aska kaszle i smara ale się bronimy dalej :) a na dworze dziś cudownie... spacer zaliczony :) Dareczek sobie pospał na świeży powietrzu :)

cześć dziewczyny :) widzę właśnie, że reaktywacja wątku nastąpiła :)

tak czytam co piszecie i powiem Wam, że ciężko uwierzyć jakie duże te dzieciaki...rok temu jeszcze się kulałam. A jak jest taka wiosenna pogoda to przypomina mi się mój pobyt na patologii, te wszystkie ktg i w ogóle ten czas już pełnego napięcia...i też mi sentymentalnie jakoś :p

Miki leci do przodu z rozwojem jak szalony :p od nowego roku już raczkuje, siedzi i siada sam, wstaje przy meblach, potrafi długo już stać, trzymany za raczki stawia nogi do chodzenia, robi brawo i kosi kosi :p, i kilka innych rzeczy, ale to za dużo pisania :) jest już fajnie kumaty i coraz więcej słów rozumie. Choć od soboty mamy ciężki czas, bo chyba zęby idą (dopiero...bo jeszcze nie ma ani jednego) i była gorączka, apatyczność, brak apetytu, ciągłe spanie prawie. Dziś jest trochę lepiej, ale to ponoć może tak się przeplatać jakiś czas. Dziąsła na dole w miejscu jedynek ma z takimi gulami jakby. oby szybko wylazły.

ja 1 maja kończę urlop rodzicielski, w pracy nie przedłużyli mi umowy i powoli rozglądam się za pracą. Nieśmiało też rozsiewam swoje CV po Łodzi, bo po cichu liczę na powrót w moje strony ;)

pozdrawiam Was :)

Hej hej
Marta no to pewnie ida u was zeby.my mamy juz 8 zabkow i swoje przeszlismy a i tak ciagle cos i Lila marudna.
A maz sie przeniesie do Lodzi chetnie? Powodzenia w szukaniu pracy, oby szybciutko cos fajnego sie znalazlo.

Msiak, zdrooowka dla was :-)

Oooo no to może być ciekawie ;-) w Łodzi pewnie mniejsze bezrobocie niż w tej naszej zielonej górze.
Lilka nam juz nieźle raczkuje i dziś chyba z 5 gleb zaliczyła. I jeden wielki płacz. Staje juz sama wiec cokolwiek się nada do przytrzymania od razu wzbudza jej zainteresowanie.

hello !

piekny dzien sie zapowiada :-)

Mysiak zdrowia dla dzieci !

Marciami a drugiego nie planujecie :-) ? Miki mialby rodzenstwo a ty dochod ;-) hihi :-) nie szkoda wam bedzie zostawic domu i w Lodzi zaczynac od nowa ?

Askkle niezadwno co Lili sie rodzila a tu wstaje :szok: dzieci rosna za szybkoooo !

reklama
Cortina planujemy drugie, ale jeszcze nie teraz ;) Ja chciałabym trochę popracować :) A dom...a raczej mieszkanie - to tylko mieszkanie. Ważne jacy ludzie wokół nas otaczają. A tu nie mamy ani wsparcia, ani zrozumienia, ani pomocy. Tylko pretensje, fochy i oczekiwania i traktowanie nas jak dzieci, które bawią się w dom. Nikt nas tu poważnie nie traktuje.

Askkle mam nadzieję, że coś w Łodzi znajdę, ewentualnie Poznań. Bo tu to nawet nie mam pomysłu gdzie szukać...w necie tylko pracownicy fizyczni, obsługa klienta w banku, albo przedstawiciele handlowi... :(

Pogoda dziś super i na pewno pójdziemy na długi spacer dzisiaj :) Ubolewam tylko, że do miasta mam tak daleko i przez to spacerujemy z Mikim w samotności :D

1602065_580581965364503_1525378930_o.jpg

Załączniki

• 1602065_580581965364503_1525378930_o.jpg
    1602065_580581965364503_1525378930_o.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 83
Do góry