reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

reklama
Cortina spokojnie, narazie z tymi wymiarami sie bardzo nie spieszy :) zrob to keidy bedzie ci pasowało :)

A godzine mi wyślij na priva jeszcze :) bo mi sie nie dostała:)

Kurcze musze gary pomyc i brac sie za obiad, rano mi normalnie dzien uciekł:) jeszcze kumpel przywiozł mi zakupy i ciasto francuskie, bo sobie zażyczył ciastek z jabłkami :) moge mu piec skoro wszytsko kupił, zaden klopot haha ae kuchnie musze do tego wysprzatac :)

Hej
Mnie na pewno nie bedzie na spotkaniu bo ja pracuje. Przykro mi. mam nadzieje ze jak bedzie luty i bede na zwolnieniu to sie spotkamy.

pasuje :)

wczorajsze zakupy Ikeowe udane :-), kupilismy wszystko z listy i nie tylko... gdyby nie mój zdroworozsądkowy mąż to bym pół sklepu wyniosła :) uwielbiam ten sklep

smutna, oj ja tez uwiebiam Ikee :) I brakuje mi jej strasznie w ZG:-(

A jak tam wasze weekendy? :-)
Ja dzis zaliczylam kawke z przyjaciolką. Polecam kawiarnie na deptaku "Charlotta Cafe"(obok bylej policji), bo maja salkę dla dzieci, malą bo małą, ale dzieci się bawią, a rodzice mogą w spokoju wypić kawkę czy poczytac gazetę.

Snieg zasypał moje osiedle i marze by jutro sie obudzić, spojrzec przed okno i zeby tego sniego zwyczajnie nie bylo :wściekła/y: oczywiscie fajnie, sebek dzis poszalał z mezem na sankach, ale generalnie w tygodniu snieg won!!! ;-);-);-)
Teraz jest minus 5 wiec nie licze na zaden cud... pewnie rano znow bede odkopywac auto... trudno, i tak - mysle - ta zima jest dla nas łaskawa :tak:
milego wieczorku, odezwe sie jutro z pracy :cool:

Witam porannie i poniedzialkowo :-)
Jeszcze nie zaczelam na dobre pracowac a juz bym chciala 15 :-D bo jakos tak zimno, nieprzyjemnie brrrrr :szok:

reklama
:D Witam Panie :)

I co żeście ustaliły drogie Kobitki?? proszę o info na pw :D

Zaraz spadam na miacho :p bo syn dostaje w domku pierdzielca :p o i własnie se na lepek wanienkę zrzucił :p eh...

Askkle co cos ty??? mi w ciąży ciągle było gorąco... ludzie na wykladach w kurtkach siedzieli a ja w krótkim rękawku śmigałam :O Ja tam lubie jak jest mrozik i snieżek :D jeszcze by mogło do tego trochę słoneczko wyjść :tak::cool2:

Buziam :****

Do góry